Spa-hoidot kahdelle

Sweet Moments

-Uutuus!-
- Hemmotteleva hieronta kahdelle

Tunnelmallinen hoito parhaisiin hetkiin. Kokovartalohieronta rentouttaa kehoa ja lisää hyvää oloa. Lämmin, miedontuoksuinen suklaaöljy hellii ihoa ja kosteuttaa tehokkaasti. Hoidot toteutetaan vierekkäisillä hoitopedeillä ja hetken kruunaa lasilliset kuohuvaa.

60 min260

Varaa aika

Relaxing Spa Time for Couples

- Rentouttava kokovartalohoito pariskunnalle

Siluetti Spassa hemmotteluhetkestä voi nauttia yhdessä puolison tai ystävän kanssa. Yksityisen Hammam-sviitin vaahtokylpy valmistelee yhteiseen hetkeen. Hoidot tehdään samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Voitte valita mieleisenne hoitokokonaisuuden ja ilmoittaa sen varausvaiheessa.

  • Vartalon kuorinta ja hieronta koko vartalolle
  • Vartalon kuivaharjaus, body wrap ja hoitovoiteen levitys
  • Rentouttava kuumakivihieronta
  • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta
2 h530

Varaa aika

Just You and Me

- Rentouttava hetki pariskunnalle

Spa-hetki, jonka haluat jakaa rakkaimpasi kanssa. Yksityisen Hammam-sviitin vaahtokylpy valmistelee yhteiseen hetkeen. Rentouttava kuumakivihieronta tehdään kummallekin samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Hoito vaikuttaa syvällä lihaksissa ja koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua. Mahdollisuus varata etukäteen lisätunteja lisäämään hoitojen määrää tai nauttimaan rauhallisista hetkistä.

90 min415

Varaa aika

Day Dreamers

Täydellinen ja kiireetön hemmotteluhetki kahdelle yhteisessä Hammam- sviitissä. Hoito alkaa virkistävällä jalkojen sitruskuorinnalla. Runsaasti kirkastavaa C-vitamiinia sisältävä kasvohoito tasoittaa ihon väriä ja syväkosteuttaa tehokkaasti. Käsien hieronta täyteläisellä hyaluronihappoa ja kollageenia sisältävällä hierontavoiteella ravitsee ihoa jättäen sen silkinpehmeäksi. Hartioiden ja pään hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoidon lopuksi tarjoiltu hedelmäsmoothie ja kevyesti maustettu tumma suklaa kruunaavat yhteisen hetken.

90 min415

Varaa aika