Spa-hoidot kahdelle

Relaxing Spa Time for Couples

- Rentouttava kokovartalohoito pariskunnalle

Siluetti Spassa hemmotteluhetkestä voi nauttia myös yhdessä puolison tai ystävän kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä ennen hoitoa. Hoidot tehdään samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Voitte valita hetkeen sopivan yhteisen kylvyn ja hieronnassa käytettävän eteerisen hoitoöljyn sekä mieleisenne hoitokokonaisuuden.

  • Vartalon kuorinta, hieronta ja Body Wrap
  • Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta
  • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta
2 h530

Varaa aika

Just You and Me

- Rentouttava hetki pariskunnalle

Spa-hetki ja parihieronta, jonka haluat jakaa rakkaimpasi kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä. Rentouttava kuumakivihieronta tehdään kummallekin samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Hoito vaikuttaa syvällä lihaksissa ja koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua. Kylpy ja eteerinen hierontaöljy valitaan hetkeen sopivaksi Suite Menusta. Mahdollisuus varata etukäteen lisätunteja lisäämään hoitojen määrää tai nauttimaan rauhallisista hetkistä.

90 min415

Varaa aika

Day Dreamers

Täydellinen ja kiireetön hemmotteluhetki kahdelle yhteisessä Hammam- sviitissä. Hoito alkaa virkistävällä jalkojen sitruskuorinnalla. Runsaasti kirkastavaa C-vitamiinia sisältävä kasvohoito tasoittaa ihon väriä ja syväkosteuttaa tehokkaasti. Käsien hieronta täyteläisellä hyaluronihappoa ja kollageenia sisältävällä hierontavoiteella ravitsee ihoa jättäen sen silkinpehmeäksi. Hartioiden ja pään hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoidon lopuksi tarjoiltu hedelmäsmoothie ja kevyesti maustettu tumma suklaa kruunaavat yhteisen hetken.

90 min415

Varaa aika