Spa-hoidot kahdelle

Relaxing Spa Time for Couples

- Rentouttava kokovartalohoito pariskunnalle

Siluetti Spassa hemmotteluhetkestä voi nauttia myös yhdessä puolison tai ystävän kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä ennen hoitoa. Hoidot tehdään samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Voitte valita hetkeen sopivan yhteisen kylvyn ja hieronnassa käytettävän eteerisen hoitoöljyn sekä mieleisenne hoitokokonaisuuden.

  • Vartalon kuorinta, hieronta ja Body Wrap
  • Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta
  • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta
2 h495

Varaa aika

Just You and Me

- Rentouttava hetki pariskunnalle

Spa-hetki, jonka haluat jakaa rakkaimpasi kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä. Rentouttava kuumakivihieronta tehdään kummallekin samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Hoito vaikuttaa syvällä lihaksissa ja koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua. Kylpy ja eteerinen hierontaöljy valitaan hetkeen sopivaksi Suite Menusta. Mahdollisuus varata etukäteen lisätunteja lisäämään hoitojen määrää tai nauttimaan rauhallisista hetkistä.

90 min395

Varaa aika

Day Dreamers

-Uutuus!-
- Hemmotteluhetki kahdelle.

Täydellinen ja kiireetön hemmotteluhetki kahdelle yhteisessä Hammam- sviitissä. Hoito alkaa virkistävällä jalkojen sitruskuorinnalla. Runsaasti kirkastavaa C-vitamiinia sisältävä kasvohoito tasoittaa ihon väriä ja syväkosteuttaa tehokkaasti. Käsien hieronta täyteläisellä kahvia ja guavaa sisältävällä hierontavoiteella ravitsee ihoa jättäen sen silkinpehmeäksi. Jalkojen hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoidon lopuksi tarjoiltu hedelmäsmoothie ja kevyesti maustettu tumma suklaa kruunaavat yhteisen hetken.

75 min395

Varaa aika