Kemiallinen kuorinta heleyttää ihoa ja hidastaa ikääntymisen merkkejä kasvoilla

Arpineulaushoito häivyttää häiritsevät arvet iholta

Kemialliset kuorinnat, toiselta nimeltään happokuorinnat, ovat tehokkaasti ihoa uudistavia ja ulkonäköä parantavia hoitoja. Kuorinnasta on apua monenlaisiin ihon ongelmiin ja tuloksia saadaan nopeasti. Hoidot ovat oivallisia ikääntymisen merkkien hidastamiseen ja niillä voidaan heleyttää ja kirkastaa ihoa.

Mitä on kemiallinen kuorinta?

Kemialliset kuorinnat sopivat useimmille ihotyypeille. Kuorintoja ei suositella hyvin herkälle, ohuelle ja punoitukseen taipuvaiselle couperosa-iholle. Kemiallinen kuorinta kohdistuu ihon pintakerrokseen. Iholle aiheutetaan hapolla viiveellä kehittyvä pinnallinen ihoreaktio, jonka vaikutuksesta iho kuoriutuu. Kuorintoja on eritasoisia. Kevyimmät kuorinnat kirkastavat ihoa ja parantavat sen rakennetta ilman erillistä toipumisaikaa. Keskisyvät kuorinnat puolestaan ovat hieman tehokkaampia ja niillä voidaan hoitaa ihossa syvemmällä olevia ongelmia, kuten aknearpia, juonteita sekä pigmenttimuutoksia.

Sarjahoito antaa pitkäkestoisen lopputuloksen

Siluetissa kuorinnat aloitetaan aina miedoimmalla hapolla. Happokuorintoja suositellaan tehtäväksi kuukauden välein, 3-6 kerran hoitosarjana. Iho tottuu hoitokertojen myötä kuorintoihin ja sarjahoidon edetessä siirrytään asteittain voimakkaampiin hoitoihin. Kevyttä kirkastusta saa kasvoihin jo yhdellä hoitokerralla. Sarjahoito on kuitenkin välttämätön, mikäli hoidetaan jotain tiettyä ongelmaa, kuten maksaläiskiä tai aknearpia.

Ihon hilseily alkaa useimmiten muutaman päivän päästä kuorinnasta. Hilseilyn aikana ihoa tulee kosteuttaa huolellisesti. Me Siluetissa suosittelemme hoidon tueksi Medicalian Post-op Creamia (69 €), joka sopii hyvin kosteuttamaan ja elvyttämään ihoa. Meikkiä voi käyttää vuorokauden kuluttua kuorinnasta ja kuoritulle iholle sopii parhaiten mineraalimeikkipuuteri. Happokuorinnan jälkeen iho on tärkeä suojata auringolta ainakin noin viikon ajan.

Siluetissa käytämme Medicalian happokuorintoja, joissa vaikuttavina aineina ovat muun muassa maito-, fytiini-, glykoli- ja askorbiinihappo.

Tervetuloa keskustelemaan happokuorinnoista Siluetti-konsultaatioon tai varaa aika verkkoajanvarauksestamme.


Varaa aika Siluetti konsultaatioon