Kesämorsiamen muistilista kaunistautumiseen

Kesämorsiamen muistilista kaunistautumiseen

Kesämorsiamen kannattaa aloittaa häihin kaunistautuminen jo talvella. Häihin valmistautuminen saattaa olla stressaavaa aikaa ja tämä näkyy ihon kunnossa. Kerromme tässä blogissa muutamia asioita, joita tulevan morsiamen kannattaa ottaa huomioon suureen päivään valmistautuessaan sekä vinkkejä hoitojen aikatauluttamiseen.

Jokainen tahtoo olla upeimmillaan suuren päivän koittaessa

Hoidot kannattaa aloittaa maltillisesti jo tammi-helmikuussa, varsinkin jos ihossa on ongelmia. Näppyläisen ja elottoman ihon hoitoon sekä yleisen ihon kunnon parantamiseen ja värin tasoittamiseen kannattaa aloittaa Laser Genesis -kevytlasersarja. Kolmen kerran sarjahoidon ehtii ottamaan sopivasti ennen kesän häähumua. Hoito on sopiva kaiken ikäisille morsiamille ihotyypistä riippumatta.

Belotero Revive -syväkosteutus on hyvä hoitovaihtoehto kuivalle, elottomalle ja juonteikkaalle iholle. Hyaluronihappoa ja glyserolia sisältävät pistokset toimivat piristysruiskeena iholle ilman dramaattista muutosta. Hoidoissa suositellaan 2-3 kerran sarjahoitoa kuukauden välein, viimeisin kerta on suositeltavaa ottaa viimeistään paria viikkoa ennen toivottua tulosta.

Huolirypyt ja otsan muut juonteet on hyvä silottaa pois viimeistään paria viikkoa ennen suurta päivää

Botuliinilla kestää viikon verran asettua ja mikäli kyseessä on ensimmäinen hoitokerta, voidaan botuliinin annostusta hienosäätää vielä viikko ensimmäisen pistoksen jälkeen.

Mikäli halutaan korostaa huulia, Belotero Lips -täyteaineilla huulien volyymin lisääminen on hyvä tehdä pari viikkoa aikaisemmin, sillä injektiot voivat aiheuttaa mustelmia ja turvotusta. Maltillinen huulien korostaminen luo täyteläistä hehkeyttä hääpotretin hymyyn.

Hääviikon aikana ja ennen mahdollista itseruskettavan tai suihkurusketuksen käyttöä, on hyvä tehdä ihokarvojen sokerointi. Jos sokerointeja ei ole aikaisemmin tehty, on ihon totuttaminen hoitoon hyvä aloittaa viimeistään alkukeväästä.

Kirkkautta katseeseen

Morsiamelle ja kaasolle ehdoton kasvojen ja mielen virkistys on viikkoa ennen hääpäivää tehtävä C Power Facial -kasvohoito, jonka syväkirkastava C-vitamiini heleyttää ja tasoittaa ihon. Naamion aikana tehtävä rentouttava hieronta poistaa stressiä ja hoidon jälkeen voi nauttia lasillisen kuohuvaa ja rentoutua Siluetin relax-alueella.

Siluetin konsultaatiossa voimme suunnitella yksilöllisen hoitosuunnitelman, jossa päämääränä on hehkeä ja upea morsian! Maksuttomaan konsultaatioon voit varata ajan alla olevasta linkistä.


Varaa aika konsultaatioon