Korva-nenä-kurkkutaudit

Sairaala Siluetti tunnetaan esteettisten hoitojen ja plastiikkakirurgian uraauurtavasta työstä. Siluetissa tehdään ikämuutoksiin liittyviä korjausleikkauksia, kuten kasvojenkohotuksia ja silmäluomileikkauksia sekä vartaloa ja rintoja muotoilevia leikkauksia.

Kasvojen ulkonäön analysoinnissa tiimiimme kuuluu plastiikkakirurgin lisäksi tarvittaessa nenäleikkauksissa mukana oleva korvalääkäri ja kasvoluiden kirurgiasta vastaava leukakirurgi yhteistyössä oikojahammaslääkärin kanssa.

Nenäleikkauksissa on tärkeää ettei nenän varsinaista toimintaa hengityselimenä tai haju-ja makuaistin osalta häiritä. Kasvojen luisissa mittasuhteissa alle millimetrin muutoskin näkyy ulkonäön muutoksena. Myös ulkonäköhoidoissa tulee pitää huolta purennan ja hampaiston kunnosta.

Plastiikkakirurgia ja esteettisten hoitojen suunnittelu aloitetaan aina kartoittamalla asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet yhdessä plastiikkakirurgin kanssa. Siluetissa leikkaukset ja hoidot suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja vastaanotolla tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, joka sisältää aina valokuvauksen sekä kirjallisen kustannusarvion. Varaa aika leikkaavan lääkärin vastaanotolle konsultaatioon. Konsultaatiokäynti ei velvoita leikkaukseen.

Ajanvaraus leukakirurgin vastaanotolle puhelimitse 010 324 6400 tai sähköpostilla info@siluetti.fi