0 €

Lahjakortit

Siluetti Span lahjakortti on ihanteellinen lahja antaa ja saada. Valitsimme suosikit valmiiksi lahjakorteiksi.

Lahjakortin voi halutessaan käyttää myös muuhun Siluetti Span kosmetologin tekemään palveluun lahjakortin summan edestä.
Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk ostopäivästä.
Jos haluat antaa lahjaksi jonkin muun Siluetti Span hoidon tai euromääräisen lahjakortin, ota yhteyttä info@siluetti.fi tai soita 010 324 6400.

Maksupalvelutarjoaja: Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  • Paytrail Oyj
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä

  • Puhelin: 0207 181830
  • paytrail.com »

Y-tunnus: 2122839-7

Voit maksaa nyt kätevästi myös MobilePay palvelulla.Stem cells kasvohoito

Kantasolukasvohoito ikääntymisen merkkeihin

Pevonian ainutlaatuinen kantasoluteknologia on läpimurto 40+ iholle. Hoitokokonaisuus vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa ihon pintaa sekä häivyttää ihon ikääntymisestä kertovia juonteita ja ryppyjä.

Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Hoito alkaa ihon syväpuhdistuksella, joka tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Stem Cells -hoitoseerumi hoitaa juonteita, naamio kosteuttaa ja uudistaa ihoa, ja hoitovoide kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoitotuloksena näkyvästi heleä, kiinteytynyt ja tasaisempi iho.

60 min175

Skin deep cleansing

Puhdistushoito kasvoille ultraäänellä tai mekaanisesti

Ihon säännöllinen puhdistus on hyväksi kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Puhdistus tehdään valinnan mukaan joko mekaanisesti tai hellävaraisesti ultraäänilaitteella tai molempia tapoja käyttäen. Puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta kaikelle muulle hoidoille, kotona ja hoitolassa.

60 min155

Siluetti ihotyypin mukainen kasvohoito

Rentouttava ja energiaa antava hoitokokonaisuus

Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee iholle ihon tarpeiden mukaisen hoidon. Kasvohoito voi olla kosteuttava, kirkastava, puhdistava tai rauhoittava kasvohoito.

60 min155

Miesten kasvohoito

Virkistävä kasvohoito ihon hyvinvointiin

Miehen ihon tarpeisiin vastaava raikas kasvohoito. Ihon ja hoitotarpeen mukaan joko ihosolukkoa kuoriva timanttihionta tai peruspuhdistus. Kasvohoito kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja lisäksi ehkäisee sisään kasvaneiden partakarvojen aiheuttamia tulehduksia. Hoidettu iho voi hyvin ja näyttää hyvältä.

60 min155

All About You

Hemmottelua kasvoille ja vartalolle

Hemmottele itseäsi tällä kokonaisvaltaisella hoitokokonaisuudella. Hoito alkaa elvyttävällä kokovartalon kookoskahvi-kuorinnalla. Lempeän täyteläisen kahvia ja guavaa sisältävän hoitovoiteen imeytys hierontaottein jättää ihon hehkuvan kauniiksi ja ravituksi. Hoidon viimeistelee hyaluronihappoa runsaasti sisältävä hyaluronic heaven- kasvohoito.

2 h285

Spa Escape

Vartaloa ja mieltä hellivä hoito

Jätä hetkeksi arki ja koe täydellisen rentoutumisen tila. Spa-hetki yksityisessä sviitissä tarjoaa kaiken, mitä kehosi tarvitsee kiireen keskellä. Ihoa pehmentävä jojobakuorinta valmistelee ylelliseen vaahtokyplyyn, jonka tuoksumaailma valitaan aina hetkeen sopivaksi. Selän ja hartioiden hieronta rentouttaa ja helpottaa lihaskireyksiä. Kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävä vartalovoide auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden ja jättäen sen samalla silkinpehmeäksi. Hoidon kruunaa ilman öljyä tehtävä päähieronta ja tumma suklaa.

90 min215

Stem cells vartalohoito

Kantasoluvartalohoito selluliittiin ja ikääntymisen merkkeihin

Pevonian kasvikantasoluteknologia hoitaa tehokkaasti selluliittia sekä häivyttää ikääntyvän ihon merkkejä vartalolta. Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Muita aktiiviaineita mm. vihreä kahvi, karitevoi ja avokadonsiemenöljy.

Hoitoalueina reidet, pakarat ja vatsa. Hellävarainen kuorinta valmistaa ihon seerumin, hoitoöljyn ja vartalonaamion tehoaineille. Lopuksi hoidetulle vartalon iholle levitetään Stem Cells Intensive Body Corrector -vartaloemulsio, jota on mahdollisuus ostaa myös kotikäyttöön. Hoitotuloksena sileämpi, kiinteämpi ja väriltään tasaisempi iho.

75 min195

Relaxing Spa time 3h

Täydellinen spa-elämys

Spa-nautinto parhaisiin hetkiin. Tyylikäs ja rauhallinen Spa-sviitti omaan käyttöön kolmeksi tunniksi, oma rauha riisuutua ja pukeutua. Spa-hetken aloittaa hetkeen valittu sopiva kylpy yksityisissä tiloissa. Elämyksellinen matka hyvään oloon valitaan hoitomenusta sopivaksi ja oloa helliväksi. Hoitokokonaisuuden kruunaa juusto-hedelmälautanen ja lasillinen kuohuvaa Spa-sviitin omassa rauhassa.

3 h475

Relaxing Spa time

Koko kehoa hellivä ja aisteja hemmotteleva hoito

Voit valita Suite Menusta hetkeen sopivan eteerisen hoitoöljyn kokovartalon kylpyyn ja hierontaan. Hoitokokonaisuuden valinnan voit myös tehdä paikan päällä.

2 h295

Reviving foot treatment

Hemmotteleva spa-jalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito saa aikaan silkinpehmeät ja huolitellut jalat. Ihoa pehmentävä kuorinta ja virkistävä jalkakylpy valmistelevat rentouttavaan hoitoon spa-sviitissä. Lempeän tehokas Callus peel- hedelmähappo jättää jalat pehmeiksi pitkäksi aikaa. Kynnet ja kynsinauhat siistitään. Kynsien lakkaus ja jalkahieronta viimeistelevät hoidon. Saat lopuksi laajasta värivalikoimasta valitun kynsilakan omaksesi.

75 min135

Chocolate Delight Massage

-Uutuus!-

Uudistava suklaahieronta vartalolle

Täydellinen yhdistelmä kuorintaa, hierontaa ja ylellisiä tehoaineita. Tähän tulet rakastumaan! Runsaasti anti-oxidantteja sisältävä suklaakuorinta aktivoi aineenvaihduntaa ja palauttaa ihon hehkun. Hieronta lämpimällä suklaaöljyllä rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja jättää ihon vastustamattoman pehmeäksi.

75 min185

Kuumakivihieronta

Rentouttava kuumakivihieronta

Täydellinen hoito ylellisiin spa-hetkiin. Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Rentouttaa, virkistää ja lievittää lihaskipuja.

90 min160

Klassinen hieronta 60 min

Klassinen hieronta koko vartalolle.

Hieronta koko vartalolle tai räätälöidysti ongelma-alueille, kuten niska-hartia-selkä-alueen lihaksiin. Perinteistä rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja -jäykkyyteen. Suositellaan sarjahoitona erityisesti istumatyötä tekeville. Hoitohetken päättää lämmin kääre tai viilentävä geeli lihaksille.

60 min105

Klassinen 90 min

Klassinen hieronta koko vartalolle.

Hieronta koko vartalolle tai räätälöidysti ongelma-alueille, kuten niska-hartia-selkä-alueen lihaksiin. Perinteistä rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja -jäykkyyteen. Suositellaan sarjahoitona erityisesti istumatyötä tekeville. Hoitohetken päättää lämmin kääre tai viilentävä geeli lihaksille.

90 min145

Siluetti Spa Relaxing Head and Foot Massage

Pään ja jalkojen ayurvedinen-hieronta

Kiinalaista ja intialaista viisautta hyödyntävä hoitokokonaisuus. Kehon ja mielen rentouttavassa hoitohetkessä käytetään traditionaalista ayurveda-tekniikkaa. Rauhoittava ja tasapainottava päänhieronta, jalkahieronta ja jalkapohjien akupainanta. Hoidon aikana käsitellään myös kasvojen ja korvien marma-pisteet. Hoito elvyttää verenkiertoa ja virkistää mieltä sekä rentouttaa, auttaa päänsärkyyn, univaikeuksiin ja stressiin.

60 min105

Sabai Spa Massage

Rentouttava hieronta yrttinyyteillä ja käsin

Yrttinyyttien miellyttävä lämpö ja thaiyrttien lumoava tuoksu rentouttavat kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä. Hieronnassa käydään läpi koko keho sekä yrttinyyteillä että käsin hieroen. Ihoa hoitava öljy ja yrttinyyttien kosketus jättävät ihon pehmeäksi ja mielen virkeäksi.

80 min160

Sweet Moments

Hemmotteleva hieronta kahdelle

-Uutuus!-

Tunnelmallinen hoito parhaisiin hetkiin. Kokovartalohieronta rentouttaa kehoa ja lisää hyvää oloa. Lämmin, miedontuoksuinen suklaaöljy hellii ihoa ja kosteuttaa tehokkaasti. Hoidot toteutetaan vierekkäisillä hoitopedeillä ja hetken kruunaa lasilliset kuohuvaa.

60 min260

Just you and me

Rentoutta hierontahetki molemmille

Spa-hetki, jonka haluat jakaa rakkaimpasi kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä. Rentouttava kuumakivihieronta tehdään kummallekin samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Hoito vaikuttaa syvällä lihaksissa ja koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua. Kylpy ja eteerinen hierontaöljy valitaan hetkeen sopivaksi Suite Menusta. Mahdollisuus varata etukäteen lisätunteja lisäämään hoitojen määrää tai nauttimaan rauhallisista hetkistä.

90 min415

Relaxing spa time for couples

Rentouttava koko vartalohoito

Siluetti Spassa hemmotteluhetkestä voi nauttia myös yhdessä puolison tai ystävän kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä ennen hoitoa. Hoidot tehdään samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Voitte valita hetkeen sopivan yhteisen kylvyn ja hieronnassa käytettävän eteerisen hoitoöljyn sekä mieleisenne hoitokokonaisuuden.

  • Vartalon kuorinta, hieronta ja Body Wrap
  • Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta
  • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta
2 h530

Day Dreamers

Täydellinen ja kiireetön hemmotteluhetki kahdelle yhteisessä Hammam- sviitissä. Hoito alkaa virkistävällä jalkojen sitruskuorinnalla. Runsaasti kirkastavaa C-vitamiinia sisältävä kasvohoito tasoittaa ihon väriä ja syväkosteuttaa tehokkaasti. Käsien hieronta täyteläisellä kahvia ja guavaa sisältävällä hierontavoiteella ravitsee ihoa jättäen sen silkinpehmeäksi. Hartioiden ja pään hieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoidon lopuksi tarjoiltu hedelmäsmoothie ja kevyesti maustettu tumma suklaa kruunaavat yhteisen hetken.

90 min415

Lahjan saaja voi käyttää kortin spa-palveluiden lisäksi myös muihin Siluetin hoitoihin tai palveluihin, kuten laser- ja injektiohoitoihin tai plastiikkakirurgin vastaanottoon.

Siluetti Spa Gift Voucher

100 €


Siluetti Spa Gift Voucher

150 €


Siluetti Spa Gift Voucher

200 €


Siluetti Spa Gift Voucher

300 €