0 €

Lahjakortit

Siluetti Span lahjakortti on ihanteellinen lahja antaa ja saada. Valitsimme suosikit valmiiksi lahjakorteiksi.

Lahjakortin voi halutessaan käyttää myös muuhun Siluetti Span kosmetologin tai hierojan tekemään palveluun lahjakortin summan edestä.
Jos haluat antaa lahjaksi jonkin muun Siluetti Span hoidon tai euromääräisen lahjakortin, ota yhteyttä info@siluetti.fi tai soita 010 324 6400.

Maksupalvelutarjoaja: Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

  • Paytrail Oyj
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä

  • Puhelin: 0207 181830
  • paytrail.com »

Y-tunnus: 2122839-7

Voit maksaa nyt kätevästi myös MobilePay palvelulla.Stem cells kasvohoito

Kantasolukasvohoito ikääntymisen merkkeihin

Pevonian ainutlaatuinen kantasoluteknologia on läpimurto 40+ iholle. Hoitokokonaisuus vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa ihon pintaa sekä häivyttää ihon ikääntymisestä kertovia juonteita ja ryppyjä.

Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Hoito alkaa ihon syväpuhdistuksella, joka tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Stem Cells -hoitoseerumi hoitaa juonteita, naamio kosteuttaa ja uudistaa ihoa, ja hoitovoide kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoitotuloksena näkyvästi heleä, kiinteytynyt ja tasaisempi iho.

50 min160

Skin deep cleansing

Puhdistushoito kasvoille ultraäänellä tai mekaanisesti

Ihon säännöllinen puhdistus on hyväksi kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Puhdistus tehdään valinnan mukaan joko mekaanisesti tai hellävaraisesti ultraäänilaitteella tai molempia tapoja käyttäen. Puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta kaikelle muulle hoidoille, kotona ja hoitolassa.

50 min145

Siluetti ihotyypin mukainen kasvohoito

Rentouttava ja energiaa antava hoitokokonaisuus

Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee iholle ihon tarpeiden mukaisen hoidon. Kasvohoito voi olla kosteuttava, kirkastava, puhdistava tai rauhoittava kasvohoito.

50 min145

Miesten kasvohoito

Virkistävä kasvohoito ihon hyvinvointiin

Miehen ihon tarpeisiin vastaava raikas kasvohoito. Ihon ja hoitotarpeen mukaan joko ihosolukkoa kuoriva timanttihionta tai peruspuhdistus. Kasvohoito kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja lisäksi ehkäisee sisään kasvaneiden partakarvojen aiheuttamia tulehduksia. Hoidettu iho voi hyvin ja näyttää hyvältä.

60 min145

Vanilla dream-vartalohoito

Ihoa kirkastava kuorintahoito vartalolle

Jasmiinin ja vaniljan aistilliset tuoksut siivittävät mielen tuhannen ja yhden yön saloihin. Puhdistava kuorinta ja kirkastava kasvonaamio valmistelevat kehon elämykselliseen, kuplivaan kylpyyn. Kevyt vartalohieronta kruunaa nautinnollisen hoitohetken.

50 min160

Stem cells vartalohoito

Kantasoluvartalohoito selluliittiin ja ikääntymisen merkkeihin

Pevonian kasvikantasoluteknologia hoitaa tehokkaasti selluliittia sekä häivyttää ikääntyvän ihon merkkejä vartalolta. Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Muita aktiiviaineita mm. vihreä kahvi, karitevoi ja avokadonsiemenöljy.

Hoitoalueina reidet, pakarat ja vatsa. Hellävarainen kuorinta valmistaa ihon seerumin, hoitoöljyn ja vartalonaamion tehoaineille. Lopuksi hoidetulle vartalon iholle levitetään Stem Cells Intensive Body Corrector -vartaloemulsio, jota on mahdollisuus ostaa myös kotikäyttöön. Hoitotuloksena sileämpi, kiinteämpi ja väriltään tasaisempi iho.

60 min180

Relaxing Spa time

Koko kehoa hellivä ja aisteja hemmotteleva hoito

Voit valita Suite Menusta hetkeen sopivan eteerisen hoitoöljyn kokovartalon kylpyyn ja hierontaan. Hoitokokonaisuuden valinnan voit myös tehdä paikan päällä.

2 h270

Reviving foot treatment

Virkistävä jalkahoito

Nestekiertoa stimuloiva, väsyneiden jalkojen hoito. Tehoja hoitoon antaa raikas, särkyä lieventävä eukalyptus-manteliöljykylpy sekä väsyneitä jalkoja keventävä piparminttukuorinta. Jalkojen kuivan ihon raspaus ja kynsien siistiminen. Kevyt hieronta ja raikas hoitogeeli viimeistelevät hoidon. Suosittelemme säännöllistä jalkojen hoitoa ihon hyvinvointiin ja virkistykseksi ennen rantalomaa.

60 min125

Kuumakivihieronta

Rentouttava kuumakivihieronta

Täydellinen hoito ylellisiin spa-hetkiin. Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Rentouttaa, virkistää ja lievittää lihaskipuja.

80 min160

Klassinen hieronta 60 min

Klassinen hieronta koko vartalolle.

Hieronta koko vartalolle tai räätälöidysti ongelma-alueille, kuten niska-hartia-selkä-alueen lihaksiin. Perinteistä rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja -jäykkyyteen. Suositellaan sarjahoitona erityisesti istumatyötä tekeville. Hoitohetken päättää lämmin kääre tai viilentävä geeli lihaksille.

60 min95

Klassinen 90 min

Klassinen hieronta koko vartalolle.

Hieronta koko vartalolle tai räätälöidysti ongelma-alueille, kuten niska-hartia-selkä-alueen lihaksiin. Perinteistä rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja -jäykkyyteen. Suositellaan sarjahoitona erityisesti istumatyötä tekeville. Hoitohetken päättää lämmin kääre tai viilentävä geeli lihaksille.

90 min130

Mind & Body Stressrelief Massage

Rentouttava ja energiaa antava hoitokokonaisuus

Hoitokokonaisuudessa on mieltä ja oloa tasapainottava päähieronta ja koko vartalon rentouttava hieronta, jossa on passiivisia venytyksiä, painelua sekä kehoa lempeästi ravistelevia, aasialaisia hierontaliikkeitä. Hoidossa käytetään hetkeen sopivaa, aina yksilöllistä öljysekoitusta. Myös hoidon vaikutus on yksilöllinen – rentouttava tai energiaa antava. Varaa ensimmäiseen hoitokertaan 15 min alkukartoitukseen.

90 min130

Siluetti Spa Relaxing Head and Foot Massage

Pään ja jalkojen ayurvedinen-hieronta

Kiinalaista ja intialaista viisautta hyödyntävä hoitokokonaisuus. Kehon ja mielen rentouttavassa hoitohetkessä käytetään traditionaalista ayurveda-tekniikkaa. Rauhoittava ja tasapainottava päänhieronta, jalkahieronta ja jalkapohjien akupainanta. Hoidon aikana käsitellään myös kasvojen ja korvien marma-pisteet. Hoito elvyttää verenkiertoa ja virkistää mieltä sekä rentouttaa, auttaa päänsärkyyn, univaikeuksiin ja stressiin.

60 min95

Just you and me

Rentoutta hierontahetki molemmille

Loistava alku kohti entistä upeampaa ihoa! Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee yksilöllisen hoito-ohjelman ja tekee Visia-ihoanalyysin. Samalla käynnillä tehdään ensimmäinen kasvohoito ja annetaan suunnitelma mahdollisesta jatkohoidosta.

90 min395

Relaxing spa time for couples

Rentouttava koko vartalohoito

Siluetti Spassa hemmotteluhetkestä voi nauttia myös yhdessä puolison tai ystävän kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä ennen hoitoa. Hoidot tehdään samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Voitte valita hetkeen sopivan yhteisen kylvyn ja hieronnassa käytettävän eteerisen hoitoöljyn sekä mieleisenne hoitokokonaisuuden.

  • Vartalon kuorinta, hieronta ja Body Wrap
  • Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta
  • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta
2 h495

Lahjan saaja voi käyttää kortin spa-palveluiden lisäksi myös muihin Siluetin hoitoihin tai palveluihin, kuten laser- ja injektiohoitoihin tai plastiikkakirurgin vastaanottoon.

Siluetti Spa Gift Voucher

100 €


Siluetti Spa Gift Voucher

150 €


Siluetti Spa Gift Voucher

200 €


Siluetti Spa Gift Voucher

300 €