Niina Kuhta on tyytyväinen Laser Genesis -asiakas

Niina Kuhta on tyytyväinen Laser Genesis -asiakas

Yrittäjä ja Say Yes to the Dress-ohjelman juontaja Niina Kuhta on vannoutunut Laser Genesis-hoidon käyttäjä ja onkin käynyt Siluetissa laserhoidoissa useampia kertoja. Tässä blogikirjoituksessa Niina kertoo omia kokemuksiaan Laser Genesis-hoidosta.

”Olen tyytyväinen ihooni, joka on mielestäni kauttaaltaan hyvä ja napakka. Kuitenkin ihosta löytyy punertavuutta jonkin verran poskilta ja nenänpielistä sekä iho alkaa helposti punoittamaan. Lisäksi varsinkin talvisin ihoni selvästi kaipaa kuulautta ja hoitoa. Valitsin Laser Genesis-hoidon Siluetissa kosmetologi Tuijan suositusten perusteella. Hoito osoittautuikin oikeaksi täsmäiskuksi ihonhoitoon ja juuri kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä. Rakastuin hoitoon heti ensimmäisellä kerralla.

Laser Genesis on niin mielenkiintoinen hoito. Otin hoidon sarjahoitona koska halusin parhaimmat mahdolliset tulokset. Laserista tulee pientä lämpöä iholle mutta hoito ei ole ollenkaan pelottava eikä satu, korkeintaan hetkellisesti tuntuu pientä kuumotusta. Hoito on tehty niin kokonaisvaltaiseksi että se on tehokkaan sekä miellyttävän tuntuinen kokonaisuus. Käyn usein lounastauolla Laser Genesis-hoidossa koska se ei vaadi toipumisaikaa eikä kukaan huomaa hoidon jälkeen että olen käynyt laseroitavana. Päinvastoin, iho on kuulaampi ja kirkkaampi heti hoidon jälkeen!

Kolmen kerran sarjahoidon jälkeen joka tehtiin kerran kuukaudessa olen käynyt satunnaisesti parin kuukauden välein ylläpitohoidoissa. Ihoni väri on tasoittunut ja ihoni on virheetön ja kiinteämpi. Olen ollut todella innoissani tuloksista ja tyytyväinen hoitotuloksiin. Laser Genesis on ihonhoitoa parhaimmillaan!

Suosittelisin Laser Genesistä ihan kaikille jotka haluavat ihonsa hyvään kuntoon, etenkin ihmisille jotka kärsivät ihon punakkuudesta ja epätasaisuudesta. Iho on niin paljon kuulaampi ja napakampi silminnähden jo parin hoitokerran jälkeen.”


Varaa aika