Ihon laser- ja laitehoidot

Siluetissa tehdään tehokkaita, lyhyiden sarjojen laserhoitoja ja eMatrix-radiofrekvenssihoitoja. Toipumisaika hoidosta on lyhyt. Laitehoidoilla voidaan mm. poistaa häiritsevät ihokarvat, häivyttää aknearpia, tasoittaa ihoa, häivyttää iholta pigmenttimuutoksia ja ikääntymisen merkkejä, kuten juonteita ja ryppyjä. Ennen laitehoidon aloittamista on tärkeää varmistaa hoidon yksilöllinen sopivuus konsultaatiossa. Laitehoitokonsultaation tekee Siluetin laitehoitojen asiantuntija.

- Siluetti konsultaatio 85 €
(Siluetti eClubin jäsenille maksuton, liity eClubiin)
Sarjahoito
Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.Ultherapy® – ihoa kohottava ja kiinteyttävä ultraäänihoito

Tehokas laitehoito ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin 35+-vuotiaille. Kohottaa ja kiinteyttää löystynyttä ihoa tarkkaan kohdistetun ultraäänen avulla. Tuloksia voi nähdä välittömästi. Hoitoprosessi jatkuu vielä kuukausia hoidon jälkeen, ihon oman kollageenituotannon tehostuttua. Soveltuu erinomaisesti kasvonpiirteiden kohottamiseen ilman leikkaushoitoa ja epäsymmetrian korjaamiseen. Toimenpide tuntuu iholla kuumotuksena ja lievänä pistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita.

  • Kohottaa ja kiinteyttää ihoa ultraäänellä ilman leikkaushoitoa
  • Välittömiä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla
  • Stimuloi ihon omaa kollageenituotantoa –> hoitotulos paranee
  • Antaa luonnollisen, näkyvän hoitotuloksen
  • Ei vaadi toipilasaikaa
  • FDA:n hyväksymä
  • Siluetissa vain koulutetun asiantuntijan käytössä


Toimenpide Hinta alkaen
Silmien alue tai suun ympärys 600 €
Leuan alus 800 €
Alakasvot 2500 €
Koko kasvot 3500 €
Kaula 1500 €
Kaula ja dekoltee 3500 €
Alakasvot ja kaula 3500 €
Alakasvot, kaula ja dekoltee 4200 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Ihoa silottava radiofrekvenssihoito (Siluetti Matrix Sublative)

Ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta tehokkaasti palauttava uuden sukupolven radiofrekvenssihoito juonteisiin, ryppyihin ja aknearpiin. Radiofrekvenssihoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Edistyksellinen Elos-teknologia mahdollistaa hoidon parhailla tehoilla. Kolmen kerran sarjahoitona, hoitoväli 1 kk. Toipumisaika n. 1 vko, jolloin iholla voi esiintyä voimakasta punoitusta ja turvotusta. Hoidon lopputuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija eMatrix-radiofrekvenssilaitteella. Pintapuudute hoitoalueen mukaan.

3 hoitokertaa:
- 1200 € (aknen hoito, pieni alue)
- 1800 € (rypyt, ikä- ja värimuutokset koko kasvoille)

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.
Ihon timanttihionta ja laserhoito kasvoille 60 min (Laser Genesis)

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

1 hoitokerta: 280 €
3 hoitokertaa: 750 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Laserhoito pigmenttimuutoksille (Cutera Laser)

1-3 hoitokertaa, lyhyt toipumisaika. Laser vaalentaa tai poistaa kokonaan ihon värimuutokset, kuten pisamat ja maksaläiskät. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Laserhoidossa hoitokohdat tummenevat ja hoidon jälkeen ne hilseilevät sekä häviävät muutaman viikon kuluttua. Ihon pigmenttimuutoksten tummuminen on välitöntä hoidon jälkeen. Iho saattaa heti hiukan punottaa tai olla turvonnut, mutta oireet menevät ohi vuorokaudesssa.

Hoidon jälkeen on erittäin tärkeää suojata iho auringolta hyvin paranemisprosessin aikana ja sen jälkeen, uusien pigmenttimuutosten välttämiseksi.

1-3 yksittäisen pigmenttimuutoksen poisto: 250 €/krt

1 hoitokerta: 455 €
3 hoitokertaa: 1065 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Verisuonten laserhoito (Cutera Laser)

Laserhoito ihon verisuonimuutosten häivyttämiseen. Hoito kasvojen verisuonimuutoksiin ja couperosaiholle sekä jalkojen laajentuneille pintaverisuonille. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Ihon verisuonimuutoksen aiheuttamaa värihaittaa voidaan hoitaa hajottamalla tai tukkimalla haittaavat kapillaarisuonet eri menetelmillä. Hoitoon voidaan käyttää erilaisia laser- ja voimavalolaitteita (ipl) tai ruiskuttaa suonen sisään tuhoavaa (sklerosoivaa) ainetta.

Laservalon kosketus tuntuu iholla kevyenä nipistyksenä tai pistävänä tunteena. Geeli jäähdyttää ihoa verisuonimuutosten hoidossa. Nukutusta tai kipulääkitystä ei yleensä käytetä.

Verisuonimuutoksia laserilla hoidettaessa, iho saattaa olla hoidon jälkeen lievästi punoittava tai mustelmainen. Laajojen luutasuonien hoidon jälkeen, iho voi olla pigmentoitunut hoidetulta alueelta muutaman viikon tai kuukauden ajan. Jos hoidetut suonet sijaitsevat säärissä, voi jälkihoitona käyttää tukisukkia.

Hoitotulokset näkyvät yleensä 2-6 viikon kuluessa hoidosta. Lopullinen tulos näkyy kuitenkin vasta kuukausien kuluttua.

1-3 yksittäisen verisuonen poisto: 250 €/krt

1 hoitokerta kasvoille: 455 €
3 hoitokertaa: 1065 €

1 hoitokerta jalkojen pintaverisuonille: 550 €
3 hoitokertaa: 1400 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Ihoa kiinteytys laserhoidolla (Cutera Titan)

Laserhoito ihoa kiinteyttämään. Yksi tai useampi hoitokerta, lyhyt toipumisaika. Laser stimuloi ihon kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Sairaala Siluetti ja SiluettiSpa käyttävät hoidoissaan lasertekniikan parhaimmistoa. Ihoa kiinteyttävissä hoidoissa käytetään turvallista ja tehokasta Cutera Titan XL -infrapunavalolähdettä, joka stimuloi ihon kollageenin kasvua. Ihoa kiinteyttäviä laserhoitoja voidaan tehdä kasvoille, leuan alle ja kaulalle.

Cutera® Titan™ on turvallista infrapunavaloa, joka lämmittää ihon syvempää kerrosta, dermistä. Lämpö stimuloi kollageenin uusiutumista ja näin kiinteyttää ihoa. Laite suojaa ihon pintakerrosta (epidermis) viilentämällä sitä toimenpiteen aikana.

Toimenpide sopii lähtökohtaisesti kaikille ihotyypeille, kaikenikäisille miehille ja naisille. Erityisen hyviä hoitotuloksia on saatu alakasvojen ja leuan hoidossa.

Arvion toimenpiteen sopivuudesta tekee Sairaala Siluetin sairaanhoitaja tai lääkäri. Palveluvalikoimassamme on ihon kiinteyttämiseen myös muita vaihtoehtoja, joista voi kysyä tarkemmin sairaanhoitajan konsultaatiossa tai lääkärin vastaanotolla.

Cutera® Titan™ laserhoitoa voidaan tehdä eri ihoalueille; kasvoihin, kaulalle ja leuan alle.

Joillekin jo yksi ihoa kiinteyttävä lasertoimenpide antaa näkyviä tuloksia. Useimmilla laserhoitoa saaneilla tulokset näkyvät asteittain 3-6 kk kuluessa hoidosta, kun uutta kollageenia muodostuu ja iho kiinteytyy.

Ihoa kiinteyttävä laserhoito tuntuu lyhyenä kuumotuksena iholla, mutta muuten hoito on kivuton. Sairaala Siluetin sairaanhoitaja tai lääkäri tekee yksilöllisen hoitosuunnitelman parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Laserhoito voi olla ratkaisu ihon ulkonäön parantamiseen ilman leikkausta, pitkää toipilasaikaa tai injektioita.

Välittömästi ihoa kiinteyttävän laserhoidon jälkeen hoidetulla alueella voi esiintyä punoitusta ja lievää turvotusta. Oireet häviävät yleensä muutamassa tunnissa.

1 hoitokerta: 700 €
3 hoitokertaa: 1800 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Karvanpoisto laserilla (Cutera laser)

Laserhoidot karvanpoistoon, 5 kerran sarjahoitona kasvuvaiheessa oleviin karvoihin. Laserin aallonpituus kohdistaa energian parhaiten vaaleassa ihossa olevaan tummaan karvatuppeen, joten hoito on tehokkainta tummaan karvoitukseen. Toimenpiteen tekee Siluetin asiantuntija uusinta lasertekniikkaa edustavilla laitteistoilla.

Hormonaaliset tekijät vaikuttavat miesten karvan kasvuun ja laatuun naisia voimakkaammin. Miesten karvanpoistosarja laserilla alkaa aina lääkärin konsultaatiolla, jossa määritellään hoidon sopivuus ja mahdollisten hoitokertojen määrä.

Hoidossa hoidettava alue puhdistetaan, rajataan halutulle alueelle ja kuvataan hoidon seurannan mahdollistamiseksi. Ensimmäisillä kerroilla on syytä tulla hoitoon pienen karvankasvun kanssa, jolloin hoitovaste voidaan arvioida paremmin.

Laserin aallonpituus kohdistaa energian parhaiten vaaleassa ihossa olevaan tummaan karvatuppeen, joten hoito on tehokkainta tummaan karvoitukseen. Ainutlaatuinen design, pitkä aallonpituus ja innovatiivinen jäähtymisominaisuus mahdollistavat äärimmäisen tehokkaan, turvallisen ja pysyvän tuloksen. Myös laajoja ihoalueita, kuten jalat ja selkä voidaan hoitaa nopeasti ja turvallisesti.

Cutera-laserhoidoissa laserin tehoon ei vaikuta ihon luonnollinen sävy tai päivetys. Laserin teho ulottuu riittävän syvälle ihoon ja saavuttaa karva-aiheen karvatupessa.

Karvoja voidaan poistaa kaikilta ihoalueilta, mukaan lukien kasvot, jalat, käsivarret, kainalot ja selkä. Myös erittäin herkkiä alueita, kuten rintaa, nännejä ja bikinirajaa voidaan hoitaa. Hoito sopii sekä poistamaan naisilla ylähuulen päällä hentoa karvoitusta että säärten karvoitusta.

Useimmat alueet tarvitsevat 3-6 toimenpidettä. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi hoitojen määrään vaikuttavat mm. karvan paksuus, hoidettava alue ja karvan kasvun nopeus. Kaikki karva ei kasva samassa tahdissa. Kasvuun kuuluu kolme vaihetta: kasvu, regressio ja lepotila. Cutera-laserhoito vaurioittaa hallitusti kasvuvaiheessa olevia karvoja. Kaikkiin hoidettavan alueen karvatuppiin vaikuttamiseksi voidaan tarvita useampi toimenpidekerta.

Jotkut saattavat tuntea hoidon aikana kevyttä nipistelyä ja pistelyä. Puudutusta ei kuitenkaan yleensä tarvita.

Välittömästi toimenpiteen jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä lievää punoitusta ja turvotusta. 3-7 päivän kuluessa saattaa vaikuttaa kuin karva kasvaisi takaisin. Kyseessä ei kuitenkaan ole kasvu, vaan käsiteltyjen karvojen lähteminen. Hoitojen välillä karvaa ei saa poistaa vahaamalla tai nyppimällä, mutta karvan ajaminen on mahdollista.

Jos hoidettu ihoalue altistuu auringolle, on aurinkosuojavoiteen käyttö tärkeää. Hoitava lääkäri voi tarvittaessa antaa tarkempia hoito-ohjeita ja suositella sopivia ihonhoitotuotteita.

Hoita alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.Hoitoalue 1 hoitokerta 5 hoitokertaa Verkkoajanvaraus
Kasvot 200 € 900 €
Ylähuuli tai leuka 150 € 650 €
Kainalot 200 € 900 €
Sääret 365 € 1500 €
Bikini 200 € 900 €
Brasilialainen 365 € 1500 €
Reidet 365 € 1500 €
½ selkä 365 € 1500 €
Koko selkä 530 € 2250 €