LASERILLA EROON HÄIRITSEVISTÄ IHOKARVOISTA

LASERILLA EROON HÄIRITSEVISTÄ IHOKARVOISTA

Samira

Kosmetologi

Talvi ei varsinaisesti ole sitä aikaa, kun sääri-, kainalo- tai bikinirajan karvoitus on häiritsevimmillään. Laserepilaatiot tulisi kuitenkin aloittaa talviaikaan, mikäli mielessä on pysyvästi karvattomat sääret kesäksi. Karvan kasvun heikkeneminen ja väheneminen kuitenkin tapahtuu jo parin hoitokerran jälkeen, joten vielä myöhemmin talvella aloitetut sarjahoidot tuovat apua karvanpoistoon.

Laserkarvanpoistossa karvatuppeen kohdistetaan voimavaloa, jolloin karvan kasvu ensin hidastuu ja karva heikkenee eli muuttuu ohuemmaksi ja lopulta lakkaa kasvun kokonaan. Hoitokertojen määrä on yksilöllinen, yleensä viidestä seitsemään kertaan riittää vartalon alueen karvoituksen pysyvään poistoon. Yleisimmät hoitoalueet ovat kainalot, sääret, bikinialue ja brasilialainen, eli menetelmä, jossa intiimialueelta poistetaan kaikki karvat tai jätetään vain hyvin vähän karvaa. Myös miehille tehdään muun muassa selkäkarvojen laserpoistoa.

Kasvojen alueen karvanpoisto on hieman hankalampaa.

Hoitokertoja vaaditaan usein enemmän kuin vartalon karvoituksen poistossa, jotta päästään tyydyttävään tulokseen. Karvan väheneminen ja ohentuminen alkaa jo muutaman hoitokerran jälkeen. Hormonaalisten muutoksien aiheuttaman karvankasvun kohdalla on mahdollista, että hoitoja joudutaan jatkamaan säännöllisesti kerran tai pari vuodessa, toivotun tuloksen saamiseksi.

Laserkarvanpoisto sopii melkein kaikille.

Talvi on parasta aikaa hoidoille, sillä laserilla ei voi hoitaa vastikään ruskettunutta ihoa, eikä toisaalta laserhoitojen jälkeen ole hyvä olla auringonvalossa ainakaan pariin viikkoon ihon palamisriskin takia. Raskaana oleville ei laserhoitoja suositella. Laserpoistosarjan aikana ei karvaa saa poistaa juurineen, joten sokerointi, vahaus, epilointi ja nyppiminen on pannassa hoitosarjan aikana. Karvan tulee antaa kasvaa luonnollisesti, jotta saavutetaan paras lopputulos hoidolle. Hoito ei valitettavasti tehoa vaaleille karvoille vaan karvan tulee olla tummaa, sävyltään keskiruskeasta ylöspäin.

Poikkeuksetta jokainen asiakas on todella tyytyväinen hoitotulokseen ja yleensä mietiskeleekin, että miksi ei ole aiemmin aloittanut hoitosarjaa. Mikäli laserkarvanpoisto kiinnostaa, voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon. Hoito voidaan myös aloittaa samalla kerralla konsultaation kanssa, mikäli hoidolle ei ole esteitä.


Varaa aika Siluetti konsultaatioonHoitoalue 1 kerta 5 kertaa
Kasvot 200 € 900 € Varaa aika
Ylähuuli tai leuka 150 € 650 € Varaa aika
Kainalot 200 € 900 € Varaa aika
Sääret 365 € 1500 € Varaa aika
Bikini 200 € 900 € Varaa aika
Brasilialainen 365 € 1500 € Varaa aika
Reidet 365 € 1500 € Varaa aika
½ selkä 365 € 1500 € Varaa aika
Koko selkä 530 € 2250 € Varaa aika