Miesten intiimikirurgia

Miesten sukuelimiä muokataan toiminnan tai ulkonäön korjauksen vuoksi. Sairaala Siluetissa peniksen paksuutta voidaan lisätä, siitin voidaan suoristaa tai sitä voidaan korjata kirurgisesti. Lisäksi hoitotoimenpiteisiimme kuuluu esinahan korjaus, kivespussin ongelmien korjaus sekä puuttuvien kivesten korvaus.

Konsultaatiokäynti ei velvoita leikkaukseen.

Miehen genitaalien esteettinen kirurgia

Penis saavuttaa lopullisen kokonsa pituuskasvun jo lakattua, noin 20-vuotiaana. Peniksen koko on yksilöllinen, eikä koolla ole suoraa yhteyttä sen toimintaan. Normaali pituus on noin 10–20 cm erektiossa ja paksuus 4-6 cm. Siittimen kokoon voidaan tehdä pieniä, noin 2-4 senttimetrin muutoksia kirurgisesti. Siitintä voidaan pidentää tai paksuntaa ja korjata sen muotovirheitä. Peniksen näkyvän osan pidentäminen voidaan tehdä joko pidentämällä jännekalvoa tai madaltamalla häpykumpua.

Erektiossa olevan siittimen lievä kaartuminen vaaka- tai pystysuunnassa ei haittaa sen normaalia toimintaa. Kaarevuus johtuu ihon alla olevan kalvon erilaisesta kireydestä sen eri puolilla.

Yksilöllinen hoito

Intiimikirurgia Sairaala Siluetissa aloitetaan aina leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla. Asiakkaan toiveista ja odotuksista keskustellaan ensikäynnillä. Plastiikkakirurgi myös kertoo asiakkaalle kaiken oleellisen toimenpiteeseen valmistautumisesta jälkihoitoon. Hoitosuunnitelmaan kuuluu myös yksityiskohtainen kustannusarvio.

Kenelle leikkaus sopii?

Sairaala Siluetissa tehdään esinahan korjauksia, kivespussin ongelmien korjauksia sekä puuttuvien kivesten korvausleikkauksia. Sairaala Siluetin ammattitaitoiset plastiikkakirurgit ovat erikoistuneet myös siittimen pidentämiseen tai paksuntamiseen sekä siittimen muotovirheiden korjaamiseen.

Kustannukset

Esteettinen hoito ei yleensä kuulu Kela-korvausten piiriin, mutta esimerkiksi synnynnäisen epämuodostuman hoidosta voi korvausta saada. Intiimikirurgisten toimenpiteiden kustannukset riippuvat toimenpiteen laadusta ja laajuudesta. Jo leikkaavan lääkärin ensikäynnillä asiakkaamme saavat tarkan ja yksilöllisen kustannusarvion suunnitellusta hoidosta.

Hinnasto

Hinnat alkaen.

Peniksen paksunnos rasvansiirrolla
paikallispuudutus
4636€ (alv 24%)

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää