Mikroneulaus - Valmista ihosi kesään

Siluetti blogi - Mikroneulaus - Valmista ihosi kesään

Tuija

Kosmetologi

Talven aikana ihostamme on saattanut tulla hieman epätasainen, kuiva ja harmahtavan sävyinen. Nyt onkin juuri oikea aika hoitaa ja valmistaa iho tulevaa kesää varten. Mikroneulaus on tähän loistava vaihtoehto. Mikroneulauksesta on kuullut jo varmasti moni sillä hoito on hyvin suosittu.

Mikroneulaushoito tasoittaa ihon virheitä ja epätasaisuutta, kirkastaa ihoa, auttaa ihon kuivuudessa, tehostaa kollageeni- ja elastiinisäikeiden tuotantoa sekä vahvistaa ihoa. Kuulostaa aika täydelliseltä talven kurittamalle iholle! Hoito ei sovellu mikäli iho on tulehdustilassa, siinä on tuoreita arpia tai iho on erittäin ohut ja couperoottinen.

Siluetissa mikroneulaushoito toteutetaan Innopen-laitteella. Innopen hoitopäässä on 12 erittäin ohutta neulaa, joiden syvyyttä saadaan säädettyä hoidettavan alueen mukaisesti. Neulat tekevät ihoon kymmeniä tuhansia mikroskooppisia neulakanavia ja syntyvien kanavien kautta tehoaineet, kuten A- ja C-vitamiinit imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin tehokkaammin. Hoito tuntuu pienenä nipistelynä ihossa ja ennen hoitoa on mahdollisuus käyttää myös pintapuudutetta mikäli hoidosta haluaa täysin kivuttoman. Hoitopää on aina asiakaskohtainen ja kertakäyttöinen.

Hoidon jälkeen iho saattaa punoitella, mutta seuraavana päivänä punoitus on yleensä täysin laskenut. Ihon koskettelua tulisi välttää saman päivän aikana ettei ihoon pääse bakteereita. Hikiliikuntaa, uintia, saunomista ja auringonvaloa tulisi vältellä vuorokausi hoidon jälkeen. Tyynyliina kannattaa myös vaihtaa puhtaaseen ja muistaa kosteuttaa ihoa hoidon jälkeen runsaasti.

Mikroneulaushoitoa suositellaan yleensä sarjahoitona. Hoito tulisi tehdä 3 kertaa ja hoitoväli on noin 4 viikkoa. Ehdit siis hyvin aloittaa hoitosarjan vielä ennen kesää! Psst. Kun iho on tasainen, hoidettu ja kosteutettu niin rusketuskin näyttää kauniimmalta!

Varaa aika