Plastiikkakirurgin vastaanotot

Sairaala Siluetti tunnetaan esteettisten hoitojen ja plastiikkakirurgian uraauurtavasta työstä. Siluetissa tehdään ikämuutoksiin liittyviä korjausleikkauksia, kuten kasvojenkohotuksia ja silmäluomileikkauksia sekä vartaloa ja rintoja muotoilevia leikkauksia.

Plastiikkakirurgia ja esteettisten hoitojen suunnittelu aloitetaan aina kartoittamalla asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet yhdessä plastiikkakirurgin kanssa. Siluetissa leikkaukset ja hoidot suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti ja vastaanotolla tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, joka sisältää aina valokuvauksen sekä kirjallisen kustannusarvion.

Varaa aika leikkaavan lääkärin vastaanotolle konsultaatioon. Konsultaatiokäynti ei velvoita leikkaukseen.

Kesto Hinta
30 min 150€ Varaa aika
60 min 200€ Varaa aika

Hintoihin lisätään palvelumaksu 28,2 € (ALV 0%).

Vastaanottojen ja tutkimusten hinnat ovat aina arvonlisäverottomia.


Plastiikkakirurgit

Siluetissa normaalihintaiset toimenpiteet sisältävät:

  • kuvat sekä mahdolliset 3D-kuvat
  • mahdolliset yöpymiset Siluetissa
  • tarvittavat implantit ja tukitekstiilit
  • 24 h sairaanhoitajan päivystys
  • ompeleiden poisto
  • jälkitarkastukset (toimenpiteestä riippuen 1-3 kertaa)

Toimenpidehinta ei sisällä laboratoriokokeita, kuvantamistutkimuksia, muiden erikoisalojen konsultaatioita.

Sairaala Siluetissa turvallisuus ja korkea laatu ovat tärkeitä

Ainoana Pohjoismaissa Sairaala Siluetti on sertifioitu amerikkalaisella QUAD A-laatuluokituksella. Sertifikaatti takaa korkealuokkaisen potilasturvallisuuden. Lue lisää laatuluokituksesta.

3D-kuvat kirurgisista toimenpiteistä

Sairaala Siluetissa on käytössä Vectra 3D-valokuvamallintamisteknologia, jonka avulla toimenpidealue havainnollistetaan. Kolmiulotteinen kuva helpottaa asiakkaan päätöstä leikkaukseen menemisestä ja auttaa ymmärtämään, mitä toimenpiteeltä voi odottaa. Lisäksi kuvan avulla lääkäri voi verrata hoitotulosta lähtötilanteeseen ja seurata asiakkaan toipumista. Sairaala Siluetissa kaikkiin nenäleikkauksiin ja rintaimplanttitoimenpiteisiin kuuluvat Vectra 3D -mallinnuskuvat.

Lue lisää kuvantamisesta.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää