Ultrashape, Velashape - Rasvanpoisto ja selluliitin hoito ilman leikkausta

Siluetti konsultaatio

Siluetilla on laaja palveluvalikoima erilaisten vartalon ongelmakohtien hoitoon. Siluetti konsultaatiossa laitehoitojen asiantuntija kartoittaa hoitotarpeen ja tekee suosituksen yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta. Suunnitelmaan voi sisältyä mm. vartalolaitehoitoja, kuten UltraShape V3 tai VelaShape III, kosmetologisia vartalohoitoja.

Siluetti konsultaatio 80 € (Maksuton eClub-jäsenille, liity)

Sarjahoito
Ultrashape ja Velashape laitehoitoja suositellaan tehtäväksi 3 kerran sarjahoitoina parhaimman mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi ja suositeltu hoitoväli on 2 viikkoa. Sarjahoidon tarve arvioidaan aina yksilöllisesti konsultaatio käynnillä.

Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.

Kiinteyttävä selluliittihoito - VelaShape III

- laitehoito optimaaliseen selluliittihoitoon

Velashape-hoito yhdistää mekaanisen imun, kudosta lämmittävän radiofrekvenssin ja infrapunavalon, jotka yhdessä kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja stimuloivat kollageeni- ja elastiinisäikeiden uudistamista. ALipaineen ja lämmön vaikutuksesta kudos tasoittuu, verenkierto elpyy, ihon väri paranee, nestekertymät poistuvat ja iho kiinteytyy.

Velashape-hoidossa ei ole toipumisaikaa ja se soveltuu erinomaisesti myös raskauden jälkeiseen kiinteytykseen sekä kirurgisten toimenpiteiden, kuten rasvaimun jälkihoidoksi.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.
Hoitoalue Hinta Varaus
Velashape III, 1 alue
(esim. reidet, käsivarret tai vatsa)
290€/krt
Velashape III, 2 aluetta
(esim. reidet, vatsa, käsivarret ja kyljet)
490€/krt


Ei ole. Selluliittia poistuu hoidon myötä vain paikallisesti. Tulokset näkyvät senteissä, muttei kiloissa. Hoitotulos voi siis näkyä vaatekoon pienenemisessä ja useimmille se on tärkeämpää kuin vaa’an lukemat. Monia hoitotulokset myös motivoivat ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja uuden selluliitin syntymisen ennaltaehkäisemiseksi.

Käsitellyllä alueella näkyy ihon kunnon vaiheittaista paranemista heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen – ihon pinta tuntuu sileämmältä ja kiinteämmältä. Sarjahoidon pituus määritellään yksilöllisesti. Yleensä hoitokertoja on 1–3.

Käsitellyllä alueella näkyy ihon kunnon vaiheittaista paranemista heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen – ihon pinta tuntuu sileämmältä ja kiinteämmältä. Sarjahoidon pituus määritellään yksilöllisesti. Yleensä hoitokertoja on 1–3.

Hoito sopii kaikille terveille, paikallisesta selluliitista kärsiville, naisille ja miehille. Hoito on turvallista ja tehokasta kaikille ihotyypeille ja ihon sävyille. Mitään pitkä- tai lyhytkestoisia terveysvaikutuksia ei ole ilmennyt tutkimuksissa tai asiakaskäytössä.
Rasvanpoisto - UltraShape V3

− laitehoito paikallisiin rasvakertymiin

UltraShape on tehokas ja turvallinen hoitomuoto vartalon muotoiluun. UltraShape V3 on tehostettu rasvasoluja hajottava ja ihoa kiinteyttävä hoito. Radiofrekvenssi lämmittää ja pehmentää rasvakudosta ja aktivoi aineenvaihduntaa ja ultraääni hajottaa vartalon rasvakertymiä, ilman kirurgisia toimenpiteitä tai toipumisaikaa.

UltraShape soveltuu paikallisten ongelmakohtien, kuten vatsan ja lanteiden rasvakertymien hoitoon. Hoito vaatii kuitenkin asiakkaalta aktiivisia elämäntapoja. Aktiivisten elämäntapojen ja aineenvaihdunnan myötä ultraäänellä tuhotut rasvasolut poistuvat luonnollisesti kehosta, ja rasvasolujen määrä vähenee pysyvästi.

UltraShape-laitehoidon tekee Siluetin laitehoitojen asiantuntija. Ennen ensimmäistä käyntiä suosittelemme Siluetti konsultaatiota hoidon sopivuuden varmistamiseksi. UltraShape-hoito on tehokkainta sarjahoitona, suositus 3 hoitoa 2 viikon välein, jonka jälkeen tulokset voidaan todeta myös hoitoalueen ympärysmitan pienentymisenä.

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.Hoitoalue Hinta
pieni hoitoalue 290€/krt
suuri hoitoalue 360€/krt