Selluliitin hoito

Kiinteyttävä selluliittihoito reisille ja pakaroille - VelaShape III

- Tehokas hoito vartalon muotoiluun ja selluliitin hoitoon

Velashape-hoito yhdistää mekaanisen imun, kudosta lämmittävän radiofrekvenssin ja infrapunavalon, jotka yhdessä kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja stimuloivat kollageeni- ja elastiinisäikeiden uudistamista. Alipaineen ja lämmön vaikutuksesta kudos tasoittuu, verenkierto elpyy, ihon väri paranee, nestekertymät poistuvat ja iho kiinteytyy.

Velashape-hoidossa ei ole toipumisaikaa ja se soveltuu erinomaisesti myös raskauden jälkeiseen kiinteytykseen sekä kirurgisten toimenpiteiden, kuten rasvaimun jälkihoidoksi.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.


Varaa aika konsultaatioon


Hoitoalue Hinta
Velashape III
(reidet ja pakarat)
290€/krt
783€/ 3krt
Varaa aika


Lue lisää Velashape-hoidosta

Onko VelaShape III laihdutuskeino?

Ei ole. Selluliittia poistuu hoidon myötä vain paikallisesti. Tulokset näkyvät senteissä, muttei kiloissa. Hoitotulos voi siis näkyä vaatekoon pienenemisessä ja useimmille se on tärkeämpää kuin vaa’an lukemat. Monia hoitotulokset myös motivoivat ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja uuden selluliitin syntymisen ennaltaehkäisemiseksi.

Millainen on sopiva hoitosarja?

Käsitellyllä alueella näkyy ihon kunnon vaiheittaista paranemista heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen – ihon pinta tuntuu sileämmältä ja kiinteämmältä. Sarjahoidon pituus määritellään yksilöllisesti. Yleensä hoitokertoja on 1–3.

Miltä hoito tuntuu ja tarvitaanko toipumisaikaa?

Useimmat asiakkaat kokevat VelaShape III -hoidon miellyttäväksi. Se on kuin syviin kudoksiin kohdistuvaa lämpöhierontaa. On normaalia, että parin tunnin ajan hoidon jälkeen kokee lämmön tunnetta. Iho saattaa myös punoittaa joitakin tunteja. VelaShape III -laitehoidossa ei ole lainkaan toipumisaikaa.

Sopiiko VelaShape III-hoito kaikille?

Hoito sopii kaikille terveille, paikallisesta selluliitista kärsiville, naisille ja miehille. Hoito on turvallista ja tehokasta kaikille ihotyypeille ja ihon sävyille. Mitään pitkä- tai lyhytkestoisia terveysvaikutuksia ei ole ilmennyt tutkimuksissa tai asiakaskäytössä.


Hoidon hintaan lisätään palvelumaksu 35 € (sis. alv 24%)Sarjahoito

Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä. Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.