Eroon roikkurinnoista pienennysleikkauksella

Marjo- Asiakaskokemus

Marjolla oli teini-iästä lähtien suuret, D-kupin rinnat. Lasten imetysten jälkeen ja iän tuomien muutosten myötä Marjo päätti hakeutua rintojen pienennysleikkaukseen.

– Minulle ulkomaille leikkaukseen lähteminen ei ollut vaihtoehto missään vaiheessa. Siluetti-sairaalasta olin kuullut aiemminkin ja se valikoitui ykkösvaihtoehdoksi heti alussa.

Leikkaus sujui hyvin

Leikkaukseen meneminen jännitti Marjoa, mutta hän otti rohkeasti ensimmäisen askeleen ja varasi vastanottoajan Sairaala Siluetin plastiikkakirurgille Katja Puumaselle.

– Ensimmäisellä vastaanottokerralla otettiin valokuvat, tehtiin tilannearvio ja sain kattavasti tietoa leikkaukseen liittyen. Päätökseni leikkauksen tekemisestä vahvistui ja myöhemmin varasin ajan operaatioon.

Myös itse leikkauspäivä oli Marjolle positiivinen kokemus.

– Leikkauspäivän aamuna saavuin sairaalaan, jossa henkilökunta kohteli minua kuin arvovierasta. Leikkaus sujui hienosti ja oli ohi nopeasti, Marjo muistelee.

Marjo yöpyi Sairaala Siluetissa ja kotiutui leikkausta seuraavana päivänä. Kipuja oli hänen mukaansa vähän, ja haavat paranivat hyvin. – Tukiliivit leikkauksen jälkeen olivat oikeat turvaliivit, jotka tukivat leikattua aluetta.

Rintojen pienennysleikkauksella positiivinen vaikutus elämään

Rintojen pienennysleikkauspotilaat ovat yleensä hyvin tyytyväinen potilasryhmä. Leikkaukseen hakeudutaan harkiten, ja toimenpide parantaa potilaan elämänlaatua, jopa terveyttä. Marjo sai leikkaustuloksesta paljon hyötyä ja suosittelee vastaavassa tilanteessa olevia menemään asiantuntijan vastaanotolle tilanteen kartoittamiseksi.

– Lopputulokseen olen äärimmäisen tyytyväinen. Rinnat ovat kauniit, pienemmät kuin aiemmin, ja oleminen monin tavoin helpompaa. Vaatteetkin istuvat paremmin, eivätkä rintsikoiden hihnat paina hartioita. Suosittelen leikkausta ja taitavaa kirurgi Katja Puumasta lämpimästi. Suurista roikkurinnoista voi päästä eroon!