Kulmakarvojen kohotusleikkauksella pirteämpi ilme

Sari - Asiakaskokemus

Nelikymppinen Sari on kokeillut aiemmin botuliinihoitoa, mutta koki, ettei hoito vaikuttanut hänen toivomallaan tavalla, kulmia kohottavasti. Sari päätti selvittää, toimisiko jokin toinen hoitomuoto hänelle paremmin ja varasi ajan Sairaala Siluetista plastiikkakirurgin.

Päivä kuningattarena

Sovittuna toimenpidepäivänä plastiikkakirurgi Timo Pakkanen teki Sarille kulmakarvoja kohottavan leikkauksen, jossa kulmat pysyvät kohotettuina kalloon kiinnitettyjen sulavien nastojen avulla. Sarin mielestä leikkauspäivä Siluetissa sujui erinomaisesti.

- Leikkaustiimi oli erittäin ammattitaitoinen, ja minua kohdeltiin kuin kuningatarta. Oli todella helppoa olla potilaana. Vankka osaaminen ja kokemus paistoivat tiimin otteista ja minulla oli rauhallinen ja luottavainen olo, kiittelee Sari.

Nopean toipuminen ja loistava tulos

Sari palasi töihin jo leikkauksen jälkeisenä päivänä. Pienen mustelman toisen silmän yläpuolella sai peittoon meikkipuuterilla.

- Silmäni ja kulmakarvani olivat valahtaneet alaspäin ja olin koko ajan väsyneen näköinen. Tulos on mielestäni erinomainen, kulmat kohosivat ja olen paljon pirteämmän näköinen. Tuttavani, jotka tiesivät operaatiosta, ovat kommentoineet eroa, ja kertovat minun olevan reippaamman ja nuorentuneen näköinen nyt. Tämä on pieni toimenpide, joka vaikuttaa kasvojen ilmeeseen valtavasti, kertoo Sari.

Sari suosittelee toimenpidettä lämpimästi kaikille, joista tuntuu, että silmien ja kulmakarvojen alue on iän myötä laskeutunut alaspäin ja roikkuu häiritsevästi.