Narskuttelu kuriin botoxilla

Asiakaskokemus

Botox voi lievittää myös hampaiden narskuttelua

Olen kärsinyt lapsesta asti hampaiden narskuttelusta. Minulla on purentakisko ja käyn säännöllisesti hammaslääkärissä. Purentakiskosta huolimatta poskieni sisäpuolelle muodostui yöllisen narskuttelun seurauksena valtavat ”vallit”. Sain vaivaani yllättävän avun botoxista!

Yllätyin, kun kuulin, että hampaiden narskuttelua voidaan helpottaa botoxin avulla. Botox kun mielletään helposti turhamaiseksi kauneudenhoitoylellisyydeksi, johon vain harvalla on varaa. Olin väärässä. Botox todella auttaa hampaiden narskutteluun ja moniin muihin vaivoihin kuten migreeniin.

Itselleni botox pistettiin poskien läpi hampaiden narskuttelupaikkoihin eli poskiin, joiden sisäpuolelle oli muodostunut vuosien kuluessa jo aikamoiset vallit. Narskuttelu on jännä juttu, sitä ei osaa tehdä päivällä hereillä ollessa lainkaan, mutta yöllä, nukkuessa narskuttelu alkaa. Purentakiskokaan ei estänyt minua narskuttelemasta hampaitani. Narskuttelin myös kiskon kanssa, mikä on aikamoinen rasite niin hampaille, poskille kuin leuallekin.

Elämänlaatu parani

Olin lopen uupunut ja kyllästynyt hampaiden narskuttelusta johtuviin poski- ja leukakipuihin. Hierontojen ja muiden hoitojen sijaan päätin kokeilla jotakin erilaista. Sain Siluetti Spassa poskiini botox-pistokset ja noin kolmen viikon kuluessa huomasin narskuttelussani selvän eron. Poskeni olivat rentoutuneet ja ”vallit” narskuttelupaikoissa madaltuneet. Elämän- ja unenlaatuni paranivat huomattavasti. Enää en herää posket narskuttelusta kipeinä.

Narskuttelu aiheuttaa monenlaisia vaivoja, muun muassa leuka-, niska- ja hammaskipuja. Botoxin avulla olen saanut rentoutettua poskilihaksiani niin, että hampaiden narskuttelu on hallinnassa. Botoxin vaikutus kestää henkilöstä riippuen noin puolisen vuotta, joillakin pidempäänkin – ja minusta tuntuu, että tämä kerta ei jäänyt viimeiseksi.