Rintaimplantit vai rasvansiirto

Eevi - Asiakaskokemus

Kolmekymppinen Eevi kertoo koko olemuksensa muuttuneen Sairaala Siluetissa tehdyn rintojen suurennusleikkauksen myötä. Tämä on helppo uskoa, sillä Eevin kanssa keskustellessa katse nauliutuu, ei niinkään kauniiseen poveen, vaan säteileviin silmiin. Uudistuneesta rintavarustuksesta tietääkin vain Eevin lähipiiri, eikä kukaan muu ole suoraan kysynyt aiheesta, sillä muutos ei ole silmiinpistävä.

Muutama vuosi sitten, toisen lapsensa imetyksen loputtua, Eevi alkoi suunnitella rintaleikkaukseen menemistä. Vihdoin Eevi koki elämäntilanteensa olevan sopiva hankkeen toteuttamiseen ja päätyi Siluetin plastiikkakirurgi Timo Pakkasen vastaanotolle.

Eevillä oli toiveissa rintojen muodon korjauksen yhteydessä oman rasvan siirto rintoihin palauttamaan imetyksen myötä kadonnutta täyteläisyyttä. Timo Pakkanen kuitenkin totesi, ettei Eevin hoikassa varressa oikein ollut rasvaa siirrettäväksi, joten implantit olisivat parempi vaihtoehto hänelle. Eevin oli helppo luottaa ammattitaitoisen plastiikkakirurgin näkemykseen myös implanttikoon valinnassa.

- Haluan kannustaa muitakin luottamaan Timo Pakkasen kaltaiseen ammattitaitoiseen plastiikkakirurgiin. En olisi osannut itse valita oikeaa kokoa, mutta Timo Pakkanen otti huomioon vartaloni muutkin mittasuhteet ja tuloksesta tuli todella hyvä ja sopusuhtainen, vakuuttaa Eevi.

”Hoito kuin luksushotellissa”

Vastaanoton jälkeen Eevi kävi tarvittavissa tutkimuksissa, kuten mammografiassa ja leikkauspäivä lyötiin lukkoon. Eevi koki saamansa palvelun erinomaiseksi.

- Oli suorastaan ihanaa tulla aamulla Siluettiin. Vastaanotossakin oli rauhoittava ja levollinen tunnelma. Leikkaus sujui oikein hyvin. Kaikki saamani palvelu ja hoito olivat kuin luksushotellissa, kiittelee Eevi.

Myös toipuminen sujui mutkitta. Nyt neljän viikon kuluttua Eevin tarvitsi pitää tukiliivejä enää öisin. Leikkaushoidon jälkeinen turvotus on tiessään ja vielä teippihoidossa olevat arvet ovat parantuneet hyvin.

- Olen nyt kokonainen nainen, sanoo Eevi hymyillen ja kiiruhtaa Helsingin vilinään.


Varaa aika konsultaatioon