Symmetriset ja kauniit huulet täyteainehoidolla

Malin - Asiakaskokemus

Malin halusi korjata huultensa symmetriaa ja saada täyteläisemmät huulet. Hän on kokenut asiakas täyteaineiden saralla ja osaa arvioida hoitotulosta kriittisestikin. Malinin mielestä hänen saamissaan injektiohoidoissa on ollut eroja niin tuotteissa kuin tekijöissä. Hän pitää erittäin tärkeänä lääkärin ammattitaitoa ja esteettistä silmää.

Ennen täyteainpistosta Malinille laitettiin ihonpintaa puuduttavaa Emlaa, jonka hän koki riittäväksi. Joskus aiemmin Malinille on käytetty paikallispuudutusta, mutta hän piti pintapuudutetta miellyttävämpänä vaihtoehtona.

- Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat täyteläisyyttä huuliinsa tai korjata epäsymmetriaa. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kaikki tuntevat kipua erilailla. Myös lievään turvotukseen kannattaa varautua vielä seuraavanakin päivänä, toteaa Malin.

Malin on saanut pitää huulensa upeina yleensä noin 6 kk, jonka jälkeen hän on uusinut hoidon. Joskus tulevaisuudessa voi kyseeseen tulla myös rasvansiirto huuliin, jolloin tulos on pysyvämpi.