Sairaala Siluetin maksutavat

Vastaanotto- ja toimenpidemaksut

Vastaanottomaksu maksetaan heti lääkärin vastaanoton jälkeen. Toimenpidemaksu maksetaan vähintään 5 vuorokautta ennen toimenpidettä. Mikäli maksu tapahtuu myöhemmin, on kuitti maksusta otettava mukaan tultaessa toimenpiteeseen. Leikkauspäivän rauhoittamiseksi ja sujuvuuden takaamiseksi suosittelemme maksun suorittamista ajoissa etukäteen.

Varausmaksu

Varausmaksu 550 € maksetaan toimenpideaikaa varattaessa. Varausmaksu hyvitetään varsinaisen toimenpiteen maksun yhteydessä. Jos toimenpide peruuntuu asiakkaan toimesta kuukautta ennen toimenpidepäivää, palautetaan koko varausmaksu asiakkaalle. Jos asiakas peruuttaa toimenpiteen viimeistään kahta viikkoa ennen toimenpidettä, palautetaan asiakkaalle 50 % maksetusta varausmaksusta. Jos peruutus tulee kahden viikon sisällä, varausmaksua ei palauteta asiakkaalle.

Maksuvälineet

Sairaala Siluetissa voi käteisen lisäksi maksaa myös yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Siluetti sopimus - osamaksumahdollisuus

Siluetti Sopimuksella saat Siluetin toimenpiteille jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Rahoitushakemuksen voit tehdä vastaanotolla ensikäynnin yhteydessä.

Siluetti Sopimus on helppo ja edullinen tapa maksaa hoidoista ja toimenpiteistä kuukausierissä. Siluetti Sopimusta haetaan Sairaala Siluetissa käynnin yhteydessä ja lainan myöntää Sairaala Siluetti. Sopimus on asiakkaan ja Sairaala Siluetin välinen, joten siihen ei liity kolmansia osapuolia.

Lue lisää