Hieronnat

Siluetti Spa Hot Stone Massage

- Rentouttava kuumakivihieronta

Täydellinen hoito ylellisiin spa-hetkiin. Hoito alkaa lempeällä jalkakylvyllä ja ihoa pehmentävällä kuivaharjauksella. Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Miellyttävästi tuoksuva aromaattinen öljy valitaan hetkeen sopivaksi - rentouttamaan, virkistämään tai lihaskipua lievittämään. Koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua.

80 min 160€

Varaa aika

Mind & Body Stressrelief Massage

- Rentouttava ja energiaa antava hoitokokonaisuus

Hoitokokonaisuudessa on mieltä ja oloa tasapainottava päähieronta ja koko vartalon rentouttava hieronta, jossa on passiivisia venytyksiä, painelua sekä kehoa lempeästi ravistelevia, aasialaisia hierontaliikkeitä. Hoidossa käytetään hetkeen sopivaa, aina yksilöllistä öljysekoitusta. Myös hoidon vaikutus on yksilöllinen – rentouttava tai energiaa antava.

90 min145

Varaa aika

Siluetti Spa Relaxing Head and Foot Massage

- Pään ja jalkojen ayurvedinen-hieronta

Kiinalaista ja intialaista viisautta hyödyntävä hoitokokonaisuus. Kehon ja mielen rentouttavassa hoitohetkessä käytetään traditionaalista ayurveda-tekniikkaa. Hierontaan sisältyy rauhoittava ja tasapainottava päänhieronta sekä jalkahieronta. Hoidon aikana käsitellään myös kasvojen ja korvien marma-pisteet. Hoito elvyttää verenkiertoa ja virkistää mieltä sekä rentouttaa, auttaa päänsärkyyn, univaikeuksiin ja stressiin.

60 min95

Varaa aika

Klassinen hieronta

- Rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja jäykkyyteen

Hieronta koko vartalolle tai räätälöidysti ongelma-alueille, kuten niska-hartia-selkä-alueen lihaksiin. Perinteistä rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja -jäykkyyteen. Suositellaan sarjahoitona erityisesti istumatyötä tekeville. Hoitohetken päättää lämmin kääre tai viilentävä geeli lihaksille.

60 min95

Varaa aika


90 min130

Varaa aika


Lymfaterapia

- Nestekierron aktivoimiseen

Lymfahoitoa suositellaan erityisesti ennen ja jälkeen leikkauksia elimistön nestekiertoa stimuloimaan. Poistaa turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Sopii myös laihduttajille, raskaana oleville, stressin lievittämiseen, migreeniin ja iho-ongelmiin. Tehokkainta sarjahoitona.

6 krt 450€

60 min95

Ajanvaraus