Spa hoidot

Relaxing Spa Time 2 h

- Koko kehon rentouttava spa-hoito

Koko kehoa hellivä ja aisteja hemmotteleva kahden tunnin spa-hetki alkaa lempeällä jalkakylvyllä. Voit valita Suite Menusta hetkeen sopivan eteerisen hoitoöljyn kokovartalon kylpyyn ja hierontaan. Hoitokokonaisuuden valinta on hyvä ilmoittaa etukäteen varausvaiheessa.

Hoitovaihtoehdot:

  • Vartalon kuorinta, kevy hieronta ja Body Wrap
  • Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta
  • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta

Mahdollisuus varata etukäteen lisätunti (75 €/30 min.), jolloin voit nauttia hoidon jälkeen rauhallisista hetkistä hoitohuoneessa.

2 h270

Varaa aika

Rebalancing Aromatherapy Experience

- Rentouttava aromaterapiahoito vartalolle ja kasvoille

Siluetti Span täydellinen spa-elämys kasvoille ja vartalolle. Virkistävä ja puhdistava vartalonkuorinta silottaa ihoa, aromaterapeuttinen hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä. Öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Aromaterapeuttinen kasvohoito tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Pitkä kasvohieronta saa piirteet näyttämään rentoutuneilta ja ilmeen levänneeltä. Lopputuloksena nuorekas, heleä iho, levännyt keho ja mieli.

1 h 50 min245

Varaa aika

Siluetti Spa Ritual Massage

- Rentouttava ja syväkostetuttava spa-hieronta vartalolle

Ylellinen vartalohoito ikääntymisen merkkien häivyttämiseen iholta rentouttaa ja tasapainottaa myös kehoa ja mieltä. Hoito alkaa koko vartalon virkistävällä ja puhdistavalla merisuolakuorinnalla, jota maustavat tropiikin hedelmät. Vartalohieronnassa ihoa hoitavat täyteläiset voiteet, jotka sisältävät runsaasti hyaluronihappoa, merikollageenia ja retinolia. Ne hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia ja tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan. Lopputuloksena nuorekkaampi, sileämpi iho. Suositellaan stressin sekä väsymyksen hoitoon.

75 min145

Varaa aika

Spa Rituals

- Vartaloa ja mieltä hellivä hoito

Spa-hoito, jossa nautit kehoa puhdistavasta kuorinnasta, nestekiertoa elvyttävästä kylvystä sekä tasapainottavasta aromaterapeuttisesta hieronnasta. Tämä yksityinen spa-hetki jättää ihon hoidetun pehmeäksi ja kimmoisaksi. Asiantuntijamme auttaa yksilöllisesti sopivan vartalokuorinnan, kylvyn ja eteerisen öljyn valinnassa.

90 min225
Varaa aika

Rejuvenating Anti-Oxidant Facial

- Virkistävä anti-aging-hoito kasvoille

Energiaa iholle ja mielelle antava kasvohoito. Tarkoin valittuihin luonnonraaka-aineisiin pohjautuvat hoitotuotteet ravitsevat ja elvyttävät ihoa. Entsyymikuorinta kirkastaa ja mandariiniöljyhieronta rentouttaa. Antioksidanttinaamio palauttaa ihon kimmoisuuden ja suojaa ihosoluja ikääntymiseltä. Hoitotuloksena iho on heleä ja olo hyvä.

70 min160

Varaa aika

Vanilla Dream face & body

- Ihoa kirkastava kuorintahoito vartalolle

Persikan ja vaniljan aistilliset tuoksut siivittävät mielen tuhannen ja yhden yön saloihin. Vartalon ihoa pehmentävä kuvaharjaus kirkastava kasvonaamio valmistelevat kehon elämykselliseen, kuplivaan kylpyyn. Kevyt vartalohieronta kruunaa nautinnollisen hoitohetken.

75 min145

Varaa aika