Spa hoidot

All About You

-Uutuus!-
- Hemmottelua kasvoille ja vartalolle

Hemmottele itseäsi tällä kokonaisvaltaisella hoitokokonaisuudella. Hoito alkaa elvyttävällä kokovartalon kookoskahvi-kuorinnalla. Lempeän täyteläisen kahvia ja guavaa sisältävän hoitovoiteen imeytys hierontaottein jättää ihon hehkuvan kauniiksi ja ravituksi. Hoidon viimeistelee hyaluronihappoa runsaasti sisältävä hyaluronic heaven- kasvohoito.

2h 260

Varaa aika

Spa Escape

-Uutuus!-
- Vartaloa ja mieltä hellivä hoito

Jätä hetkeksi arki ja koe täydellisen rentoutumisen tila. Spa-hetki yksityisessä sviitissä tarjoaa kaiken, mitä kehosi tarvitsee kiireen keskellä. Ylellisen vaahtokylvyn tuoksumaailma valitaan aina hetkeen sopivaksi ja lempeän tehokas jojobakuorinta valmistelee ihon hieronnalle. Selän ja hartioiden alueelle keskittyvä hieronta rentouttaa ja helpottaa lihaskireyksiä. Kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävä vartalovoide auttaa palauttamaan ihon kimmoisuuden jättäen sen samalla silkinpehmeäksi. Hoidon kruunaa ilman öljyä tehtävä päähieronta ja tumma suklaa.

90 min195

Varaa aika

Relaxing Spa Time 2 h

- Koko kehon rentouttava spa-hoito

Koko kehoa hellivä ja aisteja hemmotteleva kahden tunnin spa-hetki alkaa lempeällä jalkakylvyllä. Voit valita Suite Menusta hetkeen sopivan eteerisen hoitoöljyn kokovartalon kylpyyn ja hierontaan. Hoitokokonaisuuden valinta on hyvä ilmoittaa etukäteen varausvaiheessa.

Hoitovaihtoehdot:

  • Vartalon kuorinta, kevyt hieronta ja Body Wrap
  • Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta
  • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta

2 h270

Varaa aika

Relaxing Spa Time 3 h

- Täydellinen spa-elämys

Spa-nautinto parhaisiin hetkiin. Tyylikäs ja rauhallinen Spa-sviitti omaan käyttöön kolmeksi tunniksi, oma rauha riisuutua ja pukeutua. Spa-hetken aloittaa hetkeen valittu sopiva kylpy yksityisissä tiloissa. Elämyksellinen matka hyvään oloon valitaan hoitomenusta sopivaksi ja oloa helliväksi. Hoitokokonaisuuden kruunaa juusto-hedelmälautanen ja lasillinen kuohuvaa Spa-sviitin omassa rauhassa.

Hoitovaihtoehdot:

  • Vartalon kuorinta, bodywrap ja hieronta
  • Ihotyypin mukainen kasvohoito kasvohieronnalla sekä pään, käsien ja jalkojen hieronta
  • Jalkahoito sekä rentouttava selän, niskan ja hartioiden hieronta

3 h430

Varaa aika

Siluetti Spa Ritual Massage

- Rentouttava ja syväkostetuttava spa-hieronta vartalolle

Ylellinen vartalohoito ikääntymisen merkkien häivyttämiseen iholta rentouttaa ja tasapainottaa myös kehoa ja mieltä. Hoito alkaa koko vartalon virkistävällä ja puhdistavalla merisuolakuorinnalla, jota maustavat tropiikin hedelmät. Vartalohieronnassa ihoa hoitavat täyteläiset voiteet, jotka sisältävät runsaasti hyaluronihappoa, merikollageenia ja retinolia. Ne hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia ja tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan. Lopputuloksena nuorekkaampi, sileämpi iho. Suositellaan stressin sekä väsymyksen hoitoon.

75 min175

Varaa aika

Vanilla Dream face & body

- Ihoa kirkastava hoito kasvoille ja vartalolle

Persikan ja vaniljan aistilliset tuoksut siivittävät mielen tuhannen ja yhden yön saloihin. Vartalon ihoa pehmentävä kuivaharjaus ja kirkastava kasvonaamio valmistelevat kehon elämykselliseen, kuplivaan kylpyyn. Kevyt vartalohieronta kruunaa nautinnollisen hoitohetken.

75 min145

Varaa aika