SiluettiSpa käsi- ja jalkahoidot

Rejuvenating Hand Treatment

- Hemmottelumanikyyri
50 min80

Ihoa kirkastava ja kynnet kaunistava hoito käsille. Pehmeä sitruskuorinta valmistaa kädet ihoa uudistavalle voiteelle, jossa tehoaineina retinolia, E-vitamiinia ja kamomillaa. Hoitavaa mandariini-santelipuu-öljyä kynsi-nauhoille. Lopuksi lakkaus valinnan mukaan.

Siluetti Mesoterapia Hand Treatment

- Ihoa kosteuttava ja silottava mesoterapiahoito käsille
60 min1395 (3 krt)

Kädet altistuvat auringon valolle ja lisäksi jatkuva peseminen kuivattaa ihoa. Ensimmäiset ikämuutokset näkyvätkin usein ensin käsissä. Mesoterapia on tehokkaasti kosteuttava ja ryppyjä silottava injektiohoito käsien selän ihon pintakerrosten väliin. Hoidossa käytetään hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja aktivoi ihon sidekudosta. Ainutlaatuinen Mesolis+ koostumus sisältää myös erityisen tehokkaasti kosteuttavaa glyserolia. Hoitotuloksena pinnaltaan pehmeämpi ja sileämpi iho. Tehdään 3 kerran sarjahoitona, 1-2 viikon välein. Pintapuudutteen käyttö mahdollista (lisää hoitoaikaa 60 min).

Reviving Foot Treatment

- Virkistävä jalkahoito
60 min125

Nestekiertoa stimuloiva, väsyneiden jalkojen hoito. Virkistävä ja särkyä lieventävää eukalyptus-manteliöljykylpy sekä väsyneitä jalkoja keventävä Piparminttukuorinta. Jalkojen raspaus ja kynsien siistiminen. Kevyt hieronta ja raikas hoitogeeli viimeistelevät hoidon. Lakkaus toiveen mukaan. Lakkapullon saa mukaan. Hoito Salongissa.