Kasvohoidot

Kaikki Siluetti Span kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukasta ammattikosmetiikkaa. Käyttämiemme sarjojen teknologia hyödyntää monipuolisesti puhtaita luonnon raaka-aineita. Hoitolinjoja tukevia kotihoitotuotteita voit ostaa Siluetti Spa:sta. Yksilöllisen suosituksen ihollesi sopivista tuotteista saat ihonhoidon asiantuntijaltasi. Kaikki Siluetti Span kasvohoidot sisältävät kevyen rentouttavan niska-hartiaseudun hieronnan.

Kosmetologin konsultaatio ja visia-ihoanalyysi

- Kasvojen ihoanalyysi

Siluetin ihonhoidon asiantuntijan konsultaatiossa voit kysyä oman ihosi hoidosta. Visia-laitteen kuvallinen analyysi kuvaa kasvojen ihon pinnan lisäksi valoa läpäisevän pintakerroksen alla olevia ihomuutoksia ja antaa näin luotettavat ja yksilölliset perusteet hoito-ohjeille. Asiantuntijaltamme saat suosituksen ihollesi sopivista hoitolahoidoista ja ihonhoitotuotteista.

Siluetti eClubin jäsenille maksuton, Liity.

30 min65

Varaa aika

Siluetti Spa Skin Deep Cleansing

- Syväpuhdistus ultraäänellä tai timanttihionalla

Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Syväpuhdistukseen valitaan aina ihon mukaan käytettäväksi joko ultraäänipuhdistus tai ihon pintaa kirkastava timanttihionta ja tarvittaessa mekaaninen puhdistus.

60 min145

Varaa aika

Siluetti Diamond Peel

- Kirkastava timanttihionta kasvoille

Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille.

60 min145

Varaa aika

Medicalia Sensitive Skin Facial

- Kasvohoito herkälle iholle

Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu herkän ja atooppisen ihon tarpeisiin. Hoitolinjan kaikki tuotteet on allergiatestattuja, ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien suosittelemia ja niitä voi ostaa myös kotikäyttöön. Hoito puhdistaa, syväkosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta.

60 min145

Varaa aika

Erikoiskasvohoidot

Kaikki erikoiskasvohoidot sisältävät ihon tarpeen mukaan joko uudistavan entsyymikuorinnan, syväpuhdistavan ultraäänipuhdistuksen tai ihoa kirkastavan timanttihiontakuorinnan.

Hyaluronic Heaven

- Kosteuttava ja täyteläistävä kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito erityisesti kuivalle, aikuiselle ja herkälle iholle. Hoidossa käytettävä pienimolekyylinen hyaluronihappo tekee ihosta kosteutetun, täyteläisen ja joustavan sekä vähentää pieniä juonteita.

60 min145

Varaa aika

C-Power Facial

- Kirkastava kasvohoito

Monipuolinen kasvohoito UV-valon aiheuttaman ihon valovanhenemisen hoitoon ja uusien vaurioiden ennaltaehkäisyyn. Tehoaineena virkistävää C-vitamiinia, joka tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, vahvistaa ihon kollageenia ja kosteuttaa tehokkaasti. Suositellaan ihon väsymyksen merkkien hoitamiseen ja ihon heleyttämiseksi.

60 min145

Varaa aika

Lumafirm Facial

- Kirkastava ja kohottava kasvohoito

Hoito vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon väriä, kohottaa välittömästi sekä suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta. Rentouttava kasvohieronta imeyttää hoitoseerumin tehokkaasti. Erinomainen hoito auringon rasittamalle, veltostuneelle ja stressaantuneelle iholle. Loistava tuhkimohoito esimerkiksi ennen juhlia.

60 min160

Varaa aika

Stem Cells-kasvohoito

- Kantasolukasvohoito ikääntymisen merkkeihin

Pevonian ainutlaatuinen kasvikantasoluteknologia on läpimurto 40+ iholle. Hoitokokonaisuus vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa ihon pintaa sekä häivyttää ihon ikääntymisestä kertovia juonteita. Hoitotuloksena näkyvästi heleä, kiinteytynyt ja tasaisempi iho. Tässä hoidossa on kaikki ainesosat joita aikuinen iho tarvitsee: A-ja C-vitamiinia, hyaluronihappoa, kollageenia sekä ihoa korjaavia kasvikantasoluja.

60 min160

Varaa aika

Tehokasvohoidot

Oxygeneo RF

-Uudistunut!-

Ihoa ravitseva ja kohottava happikasvohoito

Täysin uudistunut 3-in-1 hoitokokonaisuus, johon on helppo ihastua! Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys - kaikki yhdellä kertaa. Yhdistelma¨hoito kirkastaa ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Tehoaineet valitaan aina yksilöllisesti ihon kunnon mukaan. Lisäksi alakasvot käsitellään lämmittävällä radiofrekvenssillä, joka napakoittaa ihoa ja selkeyttää kasvonpiirteitä. Ihanteellinen hoito palauttamaan kasvojen kimmoisuus ja kuulaus. Tulokset ovat nähtävissä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

70 min185

Varaa aika


Dermaclear Hydradermabrasion

- Ihon syväpuhdistus, kuorinta ja kosteutus

Ensimmäisenä Suomessa! Dermaclear-laitehoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja kuorinta poistaa kuolleen pintasolukon. Tehokas hoitoneste liuottaa talia ihosta ja hellävarainen alipaineimu yhdistettyä vortex-suuttimen hiontaan poistaa epäpuhtaudet tukkeutuneista huokosista. Puhdistuksen jälkeen iholle imeytetään antioksidantteja ja anti-age seerumia lisäämään ihon kimmoisuutta ja kosteutta. Erinomainen hoito epäpuhtaalle, tukkoiselle iholle sekä valmistelevaksi hoidoksi ennen laser- ja muita laitehoitoja.

70 min185
3 x 70 min480

Varaa aika

Collagen Boost

- Ihoa syväkosteuttava ja leukalinjaa napakoittava hoito

Kevyesti kohottava ja ihon ensimmäisiä juonteita häivyttävä hoito kasvoille. Uudistava entsyymikuorinta valmistaa ihon tehoaineille. Seerumin ja erikoisnaamion sisältämät kollageeni ja elastiini syväkosteuttavat ja napakoittavat tehokkaasti. Alakasvot ja leukalinja käsitellään lämmittävällä radiofrekvenssillä, joka stimuloi ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Lopputuloksena kimmoisampi, pehmeämpi ja tasaisempi iho ilman toipumisaikaa. Täydellinen hoito ennen tärkeää juhlaa.

70 min175

Varaa aika

Micro-Retinol Skin Peel

- Ihoa kirkastava ja tasoittava kuorinta

Runsaasti retinolia sisältävä kemiallinen hoitokokonaisuus, joka kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, silottaa ja madaltaa ryppyjä ja juonteita sekä parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Kuorinta levitetään puhdistetulle iholle ja hoito tuntuu kevyenä kihelmöintinä iholla kuorinnan vaikutusaikana. Reaktiot ovat yksilöllisiä, mutta hoitotulokset havaittavia kaikilla ihotyypeillä. Jo yksi hoitokerta tekee ihosta heleämmän. Parhaat tulokset syntyvät sarjahoidolla ja näkyvät kirkkautena ja sileytenä. Hoitosarjan väli arvioidaan yksilöllisesti ensimmäisen hoitotuloksen perusteella.

3 hoitokertaa 447 €

60 min185


Varaa aika


Innopen mikroneulaus

- Ihoa uudistava ja juonteita häivyttävä hoito

Mikroneulaushoidolla aktivoidaan ihon luonnollista uusiutumista, kollageenin ja elastiinin muodostumista ja imeytetään samalla tehoaineita iholle. Hoito sopii erityisesti juonteiden, pinnallisten arpien ja laajentuneiden ihohuokosten häivyttämiseen. Mikroneulauksessa kasvot käsitellään kauttaaltaan ja tarkkaan kohdistettu hoito ja tehoaineet valitaan aina yksilöllisesti. Hoito tuntuu iholla pienenä nipistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita, iho voi punoittaa parin päivän ajan. Tämän jälkeen iho on kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaampi.

60 min195
3 x 60 min495

Varaa aika