Kasvohoidot


Kaikki Siluetti Span kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukasta ammattikosmetiikkaa. Käyttämiemme sarjojen teknologia hyödyntää monipuolisesti puhtaita luonnon raaka-aineita. Hoitolinjoja tukevia kotihoitotuotteita voit ostaa Siluetti SPA:sta. Yksilöllisen suosituksen ihollesi sopivista tuotteista saat ihonhoidon asiantuntijaltasi.

IHOANALYYSI


Kosmetologin konsultaatio ja visia-ihoanalyysi

- Kasvojen ihoanalyysi

Siluetin ihonhoidon asiantuntijan konsultaatiossa voit kysyä oman ihosi hoidosta. Visia-laitteen kuvallinen analyysi kuvaa kasvojen ihon pinnan lisäksi valoa läpäisevän pintakerroksen alla olevia ihomuutoksia ja antaa näin luotettavat ja yksilölliset perusteet hoito-ohjeille. Asiantuntijaltamme saat suosituksen ihollesi sopivista hoitolahoidoista ja ihonhoitotuotteista.

Siluetti eClubin jäsenille maksuton, Liity.

30 min65Siluetti Fresh Start Consultation & Facial

- Visia-ihoanalyysi ja ihotyypin mukainen kasvojenhoito

Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee kanssasi ihollesi parhaan mahdollisen hoito-ohjelman. Suunnitelmaa tukee Visia-ihoanalyysi. Samalla käynnillä tehdään ensimmäinen ihollesi valittu kasvohoito. Lisäksi saat suosituksen kotihoitotuotteista sekä suunnitelman ihosi jatkohoidosta Siluetissa.

90 min150

KASVOJEN LAITEHOIDOT


Siluetti Spa Skin Deep Cleansing

- Syväpuhdistus ultraäänellä ja/tai kasvojen mekaaninen puhdistus

Ihon säännöllinen puhdistus on hyväksi kaikille ihotyypeille. Puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta kaikelle muulle hoidoille, kotona ja hoitolassa.

60 min145Siluetti Diamond Peel

- Kirkastava timanttihionta kasvoille

Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille.

60 min145Ihon happikuorinta ja radiofrekvenssihoito 70 min (OxyGeneo+™ Tripollar RF)

Ihon kollageenituotantoa stimuloiva hoitokokonaisuus saadaan yhdistämällä OxyGeneo-happikuorintaan samassa laitteessa oleva Tripollar-radiofrekvenssihoito. Kirkastavan happikuorinnan jälkeen ihoa hoidetaan lämmittävillä radiofrekvenssiaalloilla. Tehokkain tulos saavutetaan 3-6 kerran sarjalla. Hoito ei satu, mutta iholla voi tuntua kuumotusta ja punoitusta hoidon aikana ja sen jälkeen.

70 min185


KASVOJEN ERIKOISHOIDOT


Siluetti Redness Relief

- couperosa-ihon hoito

Kasvohoito on suunniteltu couperoottiselle ja voimakkaasti punoittavalle iholle. Hoito vahvistaa ihon pinnallisia hiussuonia ja siten vähentää punoitusta. Hoitokokonaisuus kosteuttaa, rauhoittaa ja viilentää ihoa.

Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla. Couperosa esiintyy yleisimmin poskissa ja nenänpielissä, joskus myös kaulalla ja rintakehän alueella.

Otollisinta maaperää couperosalla on kuiva ja herkkä iho, jonka hiussuonet ovat rakenteeltaan heikot. Taipumus couperosaan on usein perinnöllinen, mutta myös monet muut tekijät, kuten ilmaston vaihtelut ja nautintoaineet vaikuttavat ihon kuntoon.

Couperosa on lähinnä esteettinen haitta, joka pahenee vuosien myötä. Taipumusta ei voida täysin poistaa, mutta oiretta voidaan hoitaa ja ulkonäköhaittoja lievittää. Avainasemassa ovat terveelliset elämäntavat, ihon suojaaminen ja hyvä kotihoito. Lisäksi apua tuovat säännölliset hoitotoimenpiteet kosmetologin ja lääkärin vastaanotolla.

60 min145C-Power Facial

- Kirkastava kasvojenhoito valovaurioihin

Monipuolinen kasvohoito UV-valon aiheuttaman ihon valovanhenemisen hoitoon ja uusien vaurioiden ennaltaehkäisyyn. Tehoaineena virkistävää C-vitamiinia, joka tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, vahvistaa ihon kollageenia ja kosteuttaa tehokkaasti. Suositellaan ihonväsymyksen merkkien hoitamiseen ja ihon heleyttämiseksi.

60 min145Medicalia Sensitive Skin Facial

- Kasvohoito herkälle iholle

Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu herkän ja atooppisen ihon tarpeisiin. Hoitolinjan kaikki tuotteet on allergiatestattuja, ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien suosittelemia ja niitä voi ostaa myös kotikäyttöön. Hoito puhdistaa, syväkosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta.

60 min145

KASVOHOIDOT IKÄMUUTOKSIIN


Siluetti Age Defence Facial

- Juonteita korjaava ja tasoittava hoito

Hoidossa käytettävä elastiini ja kollageeni kiinteyttää ja tasoittaa ihon pintaa, vahvistaa ihon elastiini- ja kollageenituotantoa sekä silottaa juonteita. Lopputuloksena kimmoisampi, pehmeämpi ja tasaisempi iho.

60 min160Stem Cells-kasvohoito

- Kantasolukasvohoito ikääntymisen merkkeihin

Pevonian ainutlaatuinen kasvikantasoluteknologia on läpimurto 40+ iholle. Hoitokokonaisuus vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa ihon pintaa sekä häivyttää ihon ikääntymisestä kertovia juonteita. Hoitotuloksena näkyvästi heleä, kiinteytynyt ja tasaisempi iho. Tässä hoidossa on kaikki ainesosat joita aikuinen iho tarvitsee: A-ja C-vitamiinia, hyaluronihappoa, kollageenia sekä ihoa korjaavia kasvikantasoluja.

60 min160Lumafirm Facial

- Kirkastava ja kohottava kasvojenhoito

Hoito vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon väriä, kohottaa välittömästi sekä suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta. Rentouttava kasvohieronta imeyttää hoitoseerumin tehokkaasti. Erinomainen hoito auringon rasittamalle, veltostuneelle ja stressaantuneelle iholle. Loistava tuhkimohoito esimerkiksi ennen juhlia.

70 min160Puhdistavat hoidot lisämaksusta 30 €

Puhdas iho on paras lähtökohta kasvohoidoille. Kaikkiin Siluetti Span kasvohoitoihin voit ottaa aluksi ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan lisämaksusta 30 €. Mainitse puhdistavasta hoidosta jo varauksen yhteydessä.