Kasvohoidot


Kaikki SiluettiSpan kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukasta ammattikosmetiikkaa. Käyttämiemme sarjojen teknologia hyödyntää monipuolisesti puhtaita luonnon raaka-aineita. Hoitolinjoja tukevia kotihoitotuotteita voit ostaa Siluetti SPA:sta. Yksilöllisen suosituksen ihollesi sopivista tuotteista saat ihonhoidon asiantuntijaltasi.

IHOANALYYSI


Kosmetologin konsultaatio ja visia-ihoanalyysi

- Siluetti eClubin jäsenille maksuton!

Siluetin ihonhoidon asiantuntijan konsultaatiossa voit kysyä oman ihosi ja ulkonäkösi hoidosta. Konsultaatiossa ihon kunto voidaan haluttaessa kartoittaa Visia-laitteella, jonka kuvallinen analyysi kuvaa ihon pinnan lisäksi valoa läpäisevän pintakerroksen alla olevia ihomuutoksia ja antaa näin luotettavat ja yksilölliset perusteet hoito-ohjeille. Konsultaatiossa saat suosituksen ihollesi sopivista hoitolahoidoista ja ihonhoitotuotteista. Konsultaation tekee SiluettiSpan kosmetologi.

30 min65Siluetti Fresh Start Consultation & Facial

- Visia-ihoanalyysi ja ihotyypin mukainen kasvojenhoito

Loistava alku kohti entistä upeampaa ihoa! Kaikki SiluettiSpan kasvohoidot ovat tuloksellisia, tieteeseen ja teknologiaan pohjautuvia kokonaisuuksia. Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee ihollesi parhaan mahdollisen hoito-ohjelman. Suunnitelmaa tukee Visia-ihoanalyysi. Samalla käynnillä tehdään ensimmäinen ihollesi valittu kasvohoito. Lisäksi saat suosituksen kotihoitotuotteita sekä suunnitelman ihosi mahdollisesta jatkohoidosta SiluettiSpassa.

90 min150

LAITEHOIDOT


SiluettiSpa Skin Deep Cleansing

- Syväpuhdistus ultraäänellä tai kasvojen mekaaninen puhdistus

Ihon säännöllinen puhdistus on hyväksi kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Puhdistus tehdään valinnan mukaan joko mekaanisesti tai hellävaraisesti ultraäänilaitteella tai molempia tapoja käyttäen. Puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta kaikelle muulle hoidoille, kotona ja hoitolassa.

60 min145Siluetti Diamond Peel (timanttihionta)

- Kirkastava mikrohionta kasvoille

Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille.

60 min145Ihon happikuorinta ja radiofrekvenssihoito 70 min (OxyGeneo+™ Tripollar RF)

Todella kiinteyttävä ja ihon kollageenia stimuloiva hoitokokonaisuus saadaan yhdistämällä OxyGeneo+ Happikuorintaan (kts.edellä) samassa laitteessa oleva Tripollar-radiofrekvenssihoito. Kiinteyttävän NeoRevive- tai kirkastavan NeoBright-kuorinnan jälkeen ihoa hoidetaan syvemmältä lämmittävillä radiofrekvenssiaalloilla. Hoito stimuloi tehokkaasti ihon kollageenisynteesiä. Tuloksia on havaittavissa jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen ihon heleytenä ja kiinteytenä. Sarjahoito vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa, jonka seurauksena ihon kirkastuu ja kiinteytyy lisää. Tehokkain tulos saavutetaan 3-6 kerran sarjalla. Hoito ei satu, mutta iholla voi tuntua kuumotusta ja punoitusta hoidon aikana ja sen jälkeen.

Hinta 185 €

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.
ERIKOISKASVOHOIDOT


Siluetti Redness Relief

- Vahvistava couperosan hoito

Kasvohoito on suunniteltu couperoottiselle ja voimakkaasti punoittavalle iholle. Tuloksellinen hoito vahvistaa ihon pinnallisia hiussuonia ja siten vähentää punoitusta. Hoitokokonaisuus kosteuttaa, rauhoittaa ja viilentää ihoa. Hoito myös ennaltaehkäisee hiussuonten laajenemista.

Couperosa on hiusverisuonten laajentumisesta johtuvaa punakkuutta iholla. Couperosa esiintyy yleisimmin poskissa ja nenänpielissä, joskus myös kaulalla ja rintakehän alueella.

Otollisinta maaperää couperosalla on kuiva ja herkkä iho, jonka hiussuonet ovat rakenteeltaan heikot. Taipumus couperosaan on usein perinnöllinen, mutta myös monet muut tekijät, kuten ilmaston vaihtelut ja nautintoaineet vaikuttavat ihon kuntoon.

Couperosa on lähinnä esteettinen haitta, joka pahenee vuosien myötä. Taipumusta ei voida täysin poistaa, mutta oiretta voidaan hoitaa ja ulkonäköhaittoja lievittää. Avainasemassa ovat terveelliset elämäntavat, ihon suojaaminen ja hyvä kotihoito. Lisäksi apua tuovat säännölliset hoitotoimenpiteet kosmetologin ja lääkärin vastaanotolla.

60 min145C-Power Facial

- Kirkastava kasvojenhoito valovaurioihin

Monipuolinen kasvohoito UV-valon aiheuttaman ihon valovanhenemisen hoitoon ja uusien vaurioiden ennaltaehkäisyyn. Tehoaineena virkistävää C-vitamiinia, joka tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, vahvistaa ihon kollageenia ja kosteuttaa tehokkaasti. Suositellaan ihonväsymyksen merkkien hoitamiseen ja ihon heleyttämiseksi.

60 min145Medicalia Sensitive Skin Facial

- Kasvohoito herkälle iholle

Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu herkän ja atooppisen ihon tarpeisiin. Hoitolinjan kaikki tuotteet on allergiatestattuja, ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien suosittelemia ja niitä voi ostaa myös kotikäyttöön. Hoito puhdistaa, syväkosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta.

60 min145

KASVOHOIDOT IKÄMUUTOKSIIN


Siluetti Age Defence Facial

- Korjaava ja tasoittava juonne- ja ryppyhoito

Yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään ikämuutosten hoitoon. Hoidolla voidaan tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa, vahvistaa ihon tukikudossäikeistöä, silottaa ryppyjä ja juonteita. Lopputuloksena kimmoisampi, pehmeämpi, kiinteämpi ja tasaisempi iho.

60 min160Stem Cells-kasvohoito

- Kantasolukasvohoito ikääntymisen merkkeihin

Pevonian ainutlaatuinen, uusi kantasoluteknologia on läpimurto 40+ iholle. Hoitokokonaisuus vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa ihon pintaa sekä häivyttää ihon ikääntymisestä kertovia juonteita ja ryppyjä. Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Hoito alkaa ihon syväpuhdistuksella, joka tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Stem Cells -hoitoseerumi hoitaa juonteita, naamio kosteuttaa ja uudistaa ihoa, ja hoitovoide kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoitotuloksena näkyvästi heleä, kiinteytynyt ja tasaisempi iho.

60 min160Lumafirm Facial

- Kirkastava ja kohottava kasvojenhoito

Innovatiiviseen hoitoon antavat tehoa 100 % puhtaat luonnon raaka-aineet. Diasetyyliboldiini vaalentaa pigmentti muutoksia ja kirkastaa ihon väriä, durra kohottavaa välittömästi, kombutsa suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja peptidit parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Rentouttava kasvohieronta imeyttää hoitoseerumin tehokkaasti. Erinomainen hoito auringon rasittamalle, veltostuneelle ja stressaantuneelle iholle.

70 min160Rejuvenating Anti-Oxidant Facial

- Virkistävä anti-aging-hoito kasvoille

Energiaa iholle ja mielelle antava kasvohoito. Tarkoin valittuihin luonnonraaka-aineisiin pohjautuvat hoitotuotteet ravitsevat ja elvyttävät ihoa. Entsyymikuorinta kirkastaa ja mandariiniöljyhieronta rentouttaa. Antioksidanttinaamio palauttaa ihon kimmoisuuden ja suojaa ihosoluja ikääntymiseltä. Hoitotuloksena iho on heleä ja olo hyvä.

70 min160


Puhdistavat hoidot lisämaksusta 30 €

Puhdas iho on paras lähtökohta kasvohoidoille. Kaikkiin SiluettiSpan kasvohoitoihin voit ottaa aluksi ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan lisämaksusta 30 €. Mainitse puhdistavasta hoidosta jo varauksen yhteydessä.