Kasvohoidot

Kaikki Siluetti Span kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukasta ammattikosmetiikkaa. Käyttämiemme sarjojen teknologia hyödyntää monipuolisesti puhtaita luonnon raaka-aineita. Hoitolinjoja tukevia kotihoitotuotteita voit ostaa Siluetti Spa:sta. Yksilöllisen suosituksen ihollesi sopivista tuotteista saat ihonhoidon asiantuntijaltasi. Kaikki Siluetti Span kasvohoidot sisältävät kevyen rentouttavan niska-hartiaseudun hieronnan.

Kosmetologin konsultaatio ja visia-ihoanalyysi

- Kasvojen ihoanalyysi

Siluetin ihonhoidon asiantuntijan konsultaatiossa voit kysyä oman ihosi hoidosta. Visia-laitteen kuvallinen analyysi kuvaa kasvojen ihon pinnan lisäksi valoa läpäisevän pintakerroksen alla olevia ihomuutoksia ja antaa näin luotettavat ja yksilölliset perusteet hoito-ohjeille. Asiantuntijaltamme saat suosituksen ihollesi sopivista hoitolahoidoista ja ihonhoitotuotteista.

Siluetti eClubin jäsenille maksuton, Liity.

30 min65

Varaa aika

Beautiful Little Moments

-Uutuus!-
– Energisoiva aromaterapiahoito kasvoille 45 min.
Varattavissa klo 10-13 välille.

Kasvohoidon aloittaa kevyt puhdistus, jota seuraa hellävarainen kuorinta. Aromaterapeuttinen kasvoöljy tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Naamion aikana rentoutetaan hartiat kevyellä hieronnalla. Lopputuloksena heleä iho ja virkistynyt mieli.

45 min85

Varaa aika

Ampoule Booster Cure

-Uutuus!-

Janssen Cosmetics- ampullit ovat ihonhoidon pienet ihmeidentekijät.

Ylellinen hierontahoito kosteuttaa ja kiinteyttää ihoasi. Hoidossa imeytetään yhteensä 10ml tehoaineita rentouttavasti käsin sekä hierontakuulia käyttäen. Monipuolisesta ampullivalikoimasta rakennetaan ainutlaatuinen ja rentouttava kasvohoito. Säännöllinen hoito tehostaa ihon solutoimintaa ja uudistumisprosessia. Hoito sopii myös tuhkimohoitona ennen tärkeää päivää.

Hoidon jälkeen iho on kosteutettu, raikas ja hehkuva.
Hoito sopii jokaiselle ihotyypille ja jokaisen ihon tarpeeseen.

60 min130

Varaa aika


Siluetti Spa Skin Deep Cleansing

- Syväpuhdistus ultraäänellä tai timanttihionnalla

Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Syväpuhdistukseen valitaan aina ihon mukaan käytettäväksi joko ultraäänipuhdistus tai ihon pintaa kirkastava timanttihionta ja tarvittaessa mekaaninen puhdistus.

60 min155

Varaa aika

Medicalia Sensitive Skin Facial

- Kasvohoito herkälle iholle

Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu herkän ja atooppisen ihon tarpeisiin. Hoitolinjan kaikki tuotteet on allergiatestattuja, ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien suosittelemia ja niitä voi ostaa myös kotikäyttöön. Hoito puhdistaa, syväkosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta.

60 min155

Varaa aika

Erikoiskasvohoidot

Kaikki erikoiskasvohoidot sisältävät ihon tarpeen mukaan joko uudistavan entsyymikuorinnan, syväpuhdistavan ultraäänipuhdistuksen tai ihoa kirkastavan timanttihiontakuorinnan.

C-Power Facial

- Kirkastava kasvohoito

Monipuolinen kasvohoito UV-valon aiheuttaman ihon valovanhenemisen hoitoon ja uusien vaurioiden ennaltaehkäisyyn. Tehoaineena virkistävää C-vitamiinia, joka tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, vahvistaa ihon kollageenia ja kosteuttaa tehokkaasti. Suositellaan ihon väsymyksen merkkien hoitamiseen ja ihon heleyttämiseksi.

60 min155

Varaa aika

Anti-Oxidant Facial

- Ravitseva kasvohoito

Antioksidanttihoito aikuiselle iholle, erityisesti pintakuivan ihon juonteiden häivyttämiseen. A- ja E-vitamiinipitoisella tehotiivisteellä tehty kasvohieronta uudistaa ihoa ja rentouttaa. Hierontaa tehostavat kasvokuulat parantavat ihon aineenvaihduntaa vähentäen samalla turvotusta. Elvyttävä erikoisnaamio kosteuttaa ja suojaa ihosoluja ikääntymiseltä. Hoito sopii erinomaisesti talvi-iholle.

60 min155

Varaa aika

Lumafirm Facial

- Kirkastava ja kohottava kasvohoito

Hoito vaalentaa pigmenttimuutoksia ja kirkastaa ihon väriä, kohottaa välittömästi sekä suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta. Rentouttava kasvohieronta imeyttää hoitoseerumin tehokkaasti. Erinomainen hoito auringon rasittamalle, veltostuneelle ja stressaantuneelle iholle. Loistava tuhkimohoito esimerkiksi ennen juhlia.

60 min175

Varaa aika

Stem Cells-kasvohoito

- Kantasolukasvohoito ikääntymisen merkkeihin

Pevonian ainutlaatuinen kasvikantasoluteknologia on läpimurto 40+ iholle. Hoitokokonaisuus vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa ihon pintaa sekä häivyttää ihon ikääntymisestä kertovia juonteita. Hoitotuloksena näkyvästi heleä, kiinteytynyt ja tasaisempi iho. Tässä hoidossa on kaikki ainesosat joita aikuinen iho tarvitsee: A-ja C-vitamiinia, hyaluronihappoa, kollageenia sekä ihoa korjaavia kasvikantasoluja.

60 min175

Varaa aika

Tehokasvohoidot

Ihon timanttihionta ja laserhoito kasvoille (Laser Genesis)

Kaikille ihotyypeille sopiva laitehoito, joka parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja pintasolukon uusiutumista. Hoito häivyttää ihon punoitusta, supistaa ihohuokosia ja kiinteyttää ihoa. Hoito sopii ihon ulkonäön parantamisen lisäksi rosacean hoitoon sekä lievien aknen aiheuttamien värimuutosten häivyttämiseen. Cutera Laser Genesis -hoito näkyy välittömästi ihon kimmoisuutena ja nuorekkuutena. Tämä ainutlaatuinen hoito ihosi kunnon ja ulkonäön ylläpitoon on tehokkainta sarjahoitona kerran kuussa.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

1 hoitokerta: 295€
3 hoitokertaa: 780€


Hoidon hintaan lisätään palvelumaksu 35€


Varaa aika


Lue lisää Laser Genesis-hoidosta

Oxygeneo RF

-Uudistunut!-

Ihoa ravitseva ja kohottava happikasvohoito

Täysin uudistunut 3-in-1 hoitokokonaisuus, johon on helppo ihastua! Ihon kuorinta, hapetus ja vaikuttavien aineiden imeytys - kaikki yhdellä kertaa. Yhdistelmähoito kirkastaa ihon kuorimalla hellästi kuolleen ihokerroksen ja samalla ravitsemalla, kosteuttamalla ja hapettamalla kudosta. Happihoidon ja tehoaineiden imeyttämisen jälkeen jälkeen kasvot käsitellään lämmittävällä radiofrekvenssillä, joka napakoittaa ihoa ja selkeyttää kasvonpiirteitä. Tehoaineet valitaan aina yksilöllisesti ihon kunnon mukaan.

70 min195

Varaa aika


Dermaclear Hydradermabrasion

- Ihon syväpuhdistus, kuorinta ja kosteutus

Ensimmäisenä Suomessa! Dermaclear-laitehoito puhdistaa ihon tehokkaasti ja kuorinta poistaa kuolleen pintasolukon. Tehokas hoitoneste liuottaa talia ihosta ja hellävarainen alipaineimu yhdistettyä vortex-suuttimen hiontaan poistaa epäpuhtaudet tukkeutuneista huokosista. Puhdistuksen jälkeen iholle imeytetään antioksidantteja ja anti-age seerumia lisäämään ihon kimmoisuutta ja kosteutta. Erinomainen hoito epäpuhtaalle, tukkoiselle iholle sekä valmistelevaksi hoidoksi ennen laser- ja muita laitehoitoja.

70 min195
3 x 70 min510

Varaa aika

Collagen Boost

- Ihoa syväkosteuttava ja leukalinjaa napakoittava hoito

Kevyesti kohottava ja ihon ensimmäisiä juonteita häivyttävä hoito kasvoille. Uudistava entsyymikuorinta valmistaa ihon tehoaineille. Seerumin ja erikoisnaamion sisältämät kollageeni ja elastiini syväkosteuttavat ja napakoittavat tehokkaasti. Alakasvot ja leukalinja käsitellään lämmittävällä radiofrekvenssillä, joka stimuloi ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa. Lopputuloksena kimmoisampi, pehmeämpi ja tasaisempi iho ilman toipumisaikaa. Täydellinen hoito ennen tärkeää juhlaa.

70 min185

Varaa aika

Dermapen 4 mikroneulaushoito

- Ihoa uudistava ja juonteita häivyttävä hoito

Mikroneulaushoidolla aktivoidaan ihon luonnollista uusiutumista, kollageenin ja elastiinin muodostumista ja imeytetään samalla tehoaineita iholle. Hoito sopii erityisesti juonteiden, pinnallisten arpien ja laajentuneiden ihohuokosten häivyttämiseen. Mikroneulauksessa kasvot ja mahdolliset lisäalueet käsitellään kauttaaltaan ja tarkkaan kohdistettu hoito ja tehoaineet valitaan aina yksilöllisesti. Hoito tuntuu iholla pienenä nipistelynä. Varsinaista toipumisaikaa ei tarvita, iho voi punoittaa parin päivän ajan. Tämän jälkeen iho on kiinteämpi, heleämpi ja nuorekkaampi.

Lisäbooster hoidon yhteydessä +50€

Kaulan käsittely samalla hoitokerralla +20€ / 3x +50€

Kaulan ja decolteen käsittely samalla hoitokerralla +50€ / 3x 140€


DermaPen Mikroneulaus Kasvot

- Ihon kuntoa monipuolisesti parantava hoito.
90 min230

Varaa aika

DermaPen Mikroneulaus Kasvot ja Kaula

- Ihon kuntoa monipuolisesti parantava hoito
90 min 250

Varaa aika

DermaPen Mikroneulaus Kasvot ja Kaula ja Decoltee

- Ihon kuntoa monipuolisesti parantava hoito
90 min 280

Varaa aika