SiluettiSpa kasvohoidot miehille

SiluettiSpan Menu miehille on suunniteltu vastaamaan erityisesti miehen ihon tarpeisiin ja haasteisiin. Myös muut SiluettiSpan hoidot sopivat miehille. Lisätietoja voit kysyä ihonhoidon asiantuntijoiltamme.

Botuliinihoito ilmejuonteille

- Kasvojen ilmelihaksia silottava injektiohoito

Injektiohoito on tehokas käsittely pääasiassa yläkasvojen alueen hoitoon. Hoito silottaa otsan vaaka juonteita, silmäkulman naururyppyjä sekä pieniä ryppyjä kulmakarvojen välissä, jotka saavat helposti aikaan ärtyneen ilmeen. Sopii myös laskeutuneen suupielen epätasapainon korjaamiseen. Lopputuloksena levännyt ilme, sileän nuorekkaat kasvot.
SiluettiSpa Facial for Men

- Virkistävät kasvohoidot ihon hyvinvointiin

Miehen ihon tarpeisiin vastaava raikas kasvohoito. Ihon ja hoitotarpeen mukaan joko ihosolukkoa kuoriva timanttihionta tai peruspuhdistus. Kasvohoito kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja lisäksi ehkäisee sisään kasvaneiden partakarvojen aiheuttamia tulehduksia. Hoidettu iho voi hyvin ja näyttää hyvältä.
Anti-aging Skin Fit Treatment

- Elvyttävä kasvohoito miehille

Aikuisen miehen ihoa sopivasti elvyttävä kasvohoito. Sisältää kimmoisuutta lisäävää 100 % puhdasta kaviaariuutetta. Luonnollisiin raaka-aineisiin pohjautuva Escotox® -seerumi kohottaa ja silottaa ihoa. Hoidon päättää väsymyksen merkkejä häivyttävä kasvohieronta.

70 min160Reviving Foot Treatment

- Virkistävä jalkahoito

Nestekiertoa stimuloiva, väsyneiden jalkojen hoito. Tehoja hoitoon antaa raikas, särkyä lieventävä eukalyptus-manteliöljykylpy sekä väsyneitä jalkoja keventävä piparminttukuorinta. Jalkojen kuivan ihon raspaus ja kynsien siistiminen. Kevyt hieronta ja raikas hoitogeeli viimeistelevät hoidon. Suosittelemme säännöllistä jalkojen hoitoa ihon hyvinvointiin ja virkistykseksi ennen rantalomaa.

60 min125Manicure For Men

- Täydellinen käsihoito

Huolitellun miehen tunnistaa käsistä. Kuiva iho kaipaa kosteutta ja terävät kynsitikut on hyvä poistaa ajoissa. Säännöllinen käsien hoito pitää ihon siistinä ja terveenä.

60 min 80€