SiluettiSpa kasvohoidot teineille

SiluettiSpa tarjoaa hoitoja myös nuoren ihon hoitoon. Alle 16-vuotiaat ovat tervetulleita hoitoihin vanhemman saattamana.

Spa Teen Skin Consultation

- Ihonhoidon konsultaatio nuorelle

Tämä Siluetin ihonhoidon asiantuntijan konsultaatio on palvelu nuorille, jotka aloittavat ihonhoitoa ja ovat kiinnostuneita ulkonäöstään. Konsultaatiossa nuori saa tietoa oman ihotyyppinsä parhaasta hoitorutiinista. Vanhempi voi olla mukana haluttaessa. Konsultaatiossa ihon kunto voidaan kartoittaa Visia-laitteella, jonka kuvallinen analyysi näyttää ihon pinnan lisäksi mm. ihon pinnan alla olevat epäpuhtaudet ja antaa näin luotettavat ja yksilölliset perusteet hoito-ohjeille. Konsultaatiossa nuori saa suosituksen sopivista hoitolahoidoista ja ihonhoitotuotteista kotikäyttöön. Konsultaation tekee SiluettiSpan kosmetologi.

30 min65Spa Teen Facial

- Nuoren ihon peruskasvohoito

Raikas puhdistus nuoren ihon tarpeisiin. Iholle tehdään tarpeen mukaan ultraääni- tai mekaaninen puhdistus sekä hellävarainen kuorinta. Puhdistuksen jälkeen rauhoittava ja suojaava naamio. Iho saa kaipaamaansa kosteutta, raikkautta, puhdistusta, kirkkautta ja tasapainoa. Hoitokokonaisuus on nuoren ihon hyvinvoinnin perusta ja tukee myös kotihoitoa.

60 min130Pretty in Pink Make Up for Teens

- Meikkiopastus nuorelle 45 min
45 min75

SiluettiSpan kosmetologi opastaa nuoren omaa kauneutta korostavien meikkisävyjen valinnassa ja neuvoo meikin teossa. Konsultaation hinta hyvitetään vähintään 75 € ostoksesta.

Tämä hoito varattavissa puhelimitse (010 3246 400) tai sähköpostilla info@siluettispa.fi.