Vartalohoidot


SELLULIITTIHOIDOTStem Cells Phyto-Elite®

-Kantasoluvartalohoito selluliittiin ja ikääntymisen merkkeihin

Pevonian kasvikantasoluteknologia hoitaa tehokkaasti selluliittia sekä häivyttää ikääntyvän ihon merkkejä vartalolta. Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Muita aktiiviaineita mm. vihreä kahvi, karitevoi ja avokadonsiemenöljy. Hoitoalueina reidet, pakarat ja vatsa. Hellävarainen kuorinta valmistaa ihon seerumin, hoitoöljyn ja vartalonaamion tehoaineille. Lopuksi hoidetulle vartalon iholle levitetään Stem Cells Intensive Body Corrector -vartaloemulsio, jota on mahdollisuus ostaa myös kotikäyttöön.Hoitotuloksena sileämpi, kiinteämpi ja väriltään tasaisempi iho.

60 min180Green Coffee Body Wrap

- Tehokas selluliittihoito

Tehonaamion vihreä kahvi nujertaa vartalon selluliittia lempeän tuloksellisesti. Pehmeät kääreet kietovat vartalon aineenvaihduntaa stimuloivaan ja kuonaa poistavaan hoitoon. Vihreä kahvi aktivoivat kehon omaa rasva-aineenvaihduntaa. Hoitotuloksena välittömästi kiinteämpi ja sileämpi iho. Parhaat tulokset sarjahoitona. Hoitoa suositellaan myös VelaShape II ja UltraShape V3 -laitehoitojen tueksi.

6 krt 900 €

60 min165


KIINTEYTTÄVÄT HOIDOTLumafirm® Lift an’ Glow

- Kiinteyttävä ja kirkastava vartalohoito

Kiinteyttävä vartalohoito ja rentouttava hieronta yhdessä hoidossa. Uusimmat ihon hoidon aktiiviaineet yhdistettynä ylellisen rentouttavaan hierontaan ja vartalokääreeseen palauttavat ihon kimmoisuuden. Boldopuun uute kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, durra kiinteyttää ja sitruuna verbena toimii tehokkaana antioksidanttina. Tuloksellinen hoito rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä. Hoito Suitessa.

80 min180Slimming Detox Body Wrap

- Puhdistava ja hoikistava vartalohoito

Todella virkistävä puhdistushoito vartalolle. Kuivaharjaus vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja kuorii ihoa. Stimuloiva hoitogeeli avaa huokosia ja stimuloi ihon verenkiertoa. 100 % puhdas levänaamio yhdessä eteeristen öljyjen kanssa puhdistaa kuona-aineita. Kokovartalohieronta sitrusöljyllä vilkastuttaa nestekiertoa ja laskee turvotusta.

80 min165

Blissful Bust

- Kiinteyttävä rinnan erikoishoito

Upea rinnan, décolleté-alueen ja kaulan erikoishoito. Parantaa ihon kimmoisuutta, silottaa kuivan ihon juonteita, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Vahvistaa ihoa kohtaamaan haasteensa. Ihanteellinen apu auringon vaurioittamalle iholle.

3 krt 330€

40 min125Tropicale Body Treatment -vartalohoito (UUTUUS)

- Parantaa ihon kuntoa

Tämä täydellinen vartalohoito on tehokas kokonaisuus, joka parantaa monipuolisesti ja lempeästi ihon kuntoa. Hoitoon kuuluu hellävarainen, aineenvaihduntaa aktivoiva kuorinta sekä kiinteyttävä, silottava ja kosteuttava vartalonaamio ja hoitovoide. Tehoaineina mm. kiinteyttävää kollageenia ja elastiinia, kosteuttavaa hyaluronihappoa, uudistavaa retinolia, sekä turvotusta poistavaa papaijaa ja ananasta.

Sopii erinomaisesti vartalon ihon ikämuutoksien hoitoon ja kokonaisvaltaiseen hemmotteluun. Tropiikin aitojen hedelmien tuoksu vie mielen lämpöön säästä riippumatta. Pään hieronta rentouttaa oloa.

75 min175


KUORINTAHOIDOTEnergizing Spa Scrub

- Ihoa kirkastava kuorintahoito vartalolle

Ihoa puhdistava ja kirkastava kuorintahoito vartalolle pehmittää ihon pintaa ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Sitruunan ja salvian eteeriset öljyt virkistävät kehoa ja mieltä. Kuorivan hieronnan päätteeksi rosmariini ja E-vitamiini kosteuttavat tehokkaasti ihoa. Rentouttavaa hoitoa suositellaan osana säännöllistä ihonhoitoa, joka pitää huolta vartalon ihon hyvinvoinnista tai täydentämään kaikkia Spa-hierontojamme.

45 min125

Vanilla Dream-vartalohoito (Upea uutuus)

- Ihoa kirkastava kuorintahoito vartalolle

Jasmiinin ja vaniljan aistilliset tuoksut siivittävät mielen tuhannen ja yhden yön saloihin. Puhdistava kuorinta ja kirkastava kasvonaamio valmistelevat kehon elämykselliseen, kuplivaan kylpyyn. Kevyt vartalohieronta kruunaa nautinnollisen hoitohetken.

75 min145