Vartalohoidot

Silky Skin Body Wrap-vartalohoito

-Uutuus!-

Hoito alkaa tehokkaalla ja hellävaraisella jojoba-kuorinnalla. Vartalokääre valitaan Body Wrap Menusta. Vartalokääreen vaikutusaikana rentoudutaan mukavasti lämmitetyssä pedissä pää- tai jalkahieronnassa. Vartalokääreen jälkeen vartalon iholle levitetään kosteuttava tehovoide.

75 min175
Varaa aika

Lumafirm® Lift an’ Glow

- Kiinteyttävä ja kirkastava vartalohoito

Kiinteyttävä vartalohoito ja rentouttava hieronta yhdessä hoidossa. Tehokkaat ihon hoidon aktiiviaineet yhdistettynä ylellisen rentouttavaan hierontaan ja vartalonaamioon palauttavat ihon kimmoisuuden. Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä.

80 min195
Varaa aika

Stem cells intensive body contour

- vartalohoito selluliitin hoitoon ja ikääntymisen merkkeihin

Pevonian kasvikantasoluteknologia hoitaa tehokkaasti selluliittia sekä häivyttää ikääntyvän ihon merkkejä vartalolta. Muita aktiiviaineita mm. vihreä kahvi, karitevoi ja avokadonsiemenöljy. Ihoa uudistavaa vartalokuorintaa seuraa seerumi, hoitoöljy sekä vartalonaamio tehostetusti ongelma-alueille.

Lopuksi hoidetulle vartalon iholle levitetään täyteläinen voide. Hoitotuloksena sileämpi, kiinteämpi ja väriltään tasaisempi iho.

75 min195

Varaa aika

Tropicale Body Treatment

- Parantaa ihon kuntoa

Tämä täydellinen vartalohoito on tehokas kokonaisuus, joka parantaa monipuolisesti ja lempeästi ihon kuntoa tehokosteuttavien ainesosien avulla. Hoitoon kuuluu hellävarainen, aineenvaihduntaa aktivoiva kuorinta sekä kiinteyttävä, silottava ja kosteuttava vartalonaamio ja hoitovoide. Tehoaineina mm. kiinteyttävää kollageenia ja elastiinia, kosteuttavaa hyaluronihappoa, uudistavaa retinolia, sekä turvotusta poistavaa papaijaa ja ananasta.

Sopii erinomaisesti vartalon ihon ikämuutoksien hoitoon ja kokonaisvaltaiseen hemmotteluun. Tropiikin aitojen hedelmien tuoksu vie mielen lämpöön säästä riippumatta. Pään hieronta rentouttaa oloa.

75 min185

Varaa aika

Energizing Spa Scrub

- Ihoa kirkastava kuorintahoito vartalolle

Ihoa puhdistava ja kirkastava kuorintahoito vartalolle pehmittää ihon pintaa ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Sitruunan ja salvian eteeriset öljyt virkistävät kehoa ja mieltä. Kuorivan hieronnan päätteeksi rosmariini ja E-vitamiini kosteuttavat tehokkaasti ihoa. Rentouttavaa hoitoa suositellaan osana säännöllistä ihonhoitoa, joka pitää huolta vartalon ihon hyvinvoinnista tai täydentämään kaikkia Spa-hierontojamme.

45 min135

Varaa aika

Reviving foot treatment 75min

- Hemmotteleva spajalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito saa aikaan silkinpehmeät ja huolitellut jalat. Ihoa pehmentävä jojobaraekuorinta ja virkistävä jalkakylpy valmistelevat rentouttavaan hoitoon. Kovettumien poistossa käytetään raspauksen yhteydessä lempeän tehokasta Callus peel- hedelmähappoa, joka jättää jalat uskomattoman pehmeiksi. Kynnet ja kynsinauhat siistitään. Kynsien lakkaus ja jalkahieronta viimeistelevät hoidon. Saat lopuksi laajasta värivalikoimasta valitun kynsilakan omaksesi. Hoito voidaan tehdä joko jalkahoitosalongissa tai spa-sviitissä valintasi mukaan. Ilmoitathan hoitohuonetoiveen varauksen yhteydessä!

75 min135

Varaa aika