Vartalohoidot

Tropicale Body Treatment

-Heinäkuun kampanja!-
- Parantaa ihon kuntoa

Tämä täydellinen vartalohoito on tehokas kokonaisuus, joka parantaa monipuolisesti ja lempeästi ihon kuntoa tehokosteuttavien ainesosien avulla. Hoitoon kuuluu hellävarainen, aineenvaihduntaa aktivoiva kuorinta sekä kiinteyttävä, silottava ja kosteuttava vartalonaamio ja hoitovoide. Tehoaineina mm. kiinteyttävää kollageenia ja elastiinia, kosteuttavaa hyaluronihappoa, uudistavaa retinolia, sekä turvotusta poistavaa papaijaa ja ananasta.

Sopii erinomaisesti vartalon ihon ikämuutoksien hoitoon ja kokonaisvaltaiseen hemmotteluun. Tropiikin aitojen hedelmien tuoksu vie mielen lämpöön säästä riippumatta. Pään hieronta rentouttaa oloa.

75 min150 (norm.185 €)
* alennus koskee heinäkuun aikana tehtyjä hoitoja

Varaa aika

Reviving foot treatment 75min

-Heinäkuun kampanja!-
- Hemmotteleva spa-jalkahoito

Hemmotteleva jalkahoito saa aikaan silkinpehmeät ja huolitellut jalat. Ihoa pehmentävä kuorinta ja virkistävä jalkakylpy valmistelevat rentouttavaan hoitoon spa-sviitissä. Lempeän tehokas Callus peel- hedelmähappo jättää jalat pehmeiksi pitkäksi aikaa. Kynnet ja kynsinauhat siistitään. Kynsien lakkaus ja jalkahieronta viimeistelevät hoidon. Saat lopuksi laajasta värivalikoimasta valitun kynsilakan omaksesi.

75 min115 (norm.135 €)
* alennus koskee heinäkuun aikana tehtyjä hoitoja

Varaa aika

Chocolate Delight body treatment

-Uutuus!-
- Uudistava suklaahoito vartalolle

Todellinen hemmotteluhoito suklaan ystävälle! Runsaasti anti-oxidantteja sisältävä suklaakuorinta ja vartalonaamio aktivoivat aineenvaihduntaa ja palauttavat ihon hehkun. Sheavoi ja kollageeni kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Hieronta lämpimällä suklaaöljyllä rentouttaa kokonaisvaltaisesti.

90 min215

Varaa aika

Shade of Summer

Hoito alkaa hellävaraisella koko vartalon jojobaraekuorinnalla. Tasainen ja kaunis päivetys saadaan käsittelemällä koko vartalo ja toiveen mukaan myös kasvot haluamallasi He-Shi-rusketustuotteella. Jojobaraekuorinnan ja He-Shi-rusketuksen jälkeen iho jää pehmeäksi ja kauniin päivettyneeksi! Hoitotulosta ylläpitää ja sävyä syventää hintaan sisältyvä itseruskettava tuote kotikäyttöön. Shade of Summer-hoitoon kannattaa valmistautua löysin vaattein, ihonmyötäiset ja kireät vaatteet saattavat heikentää rusketuksen tasaisuutta.

60 min155

Varaa aika

Silky Skin Body Wrap-vartalohoito

Hoito alkaa tehokkaalla ja hellävaraisella jojoba-kuorinnalla. Vartalokääre valitaan Body Wrap Menusta. Vartalokääreen vaikutusaikana rentoudutaan mukavasti lämmitetyssä pedissä pää- tai jalkahieronnassa. Vartalokääreen jälkeen vartalon iholle levitetään kosteuttava tehovoide.

75 min175

Varaa aika

Lumafirm® Lift an’ Glow

- Kiinteyttävä ja kirkastava vartalohoito

Kiinteyttävä vartalohoito ja rentouttava hieronta yhdessä hoidossa. Tehokkaat ihon hoidon aktiiviaineet yhdistettynä ylellisen rentouttavaan hierontaan ja vartalonaamioon palauttavat ihon kimmoisuuden. Hoito kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä rentouttaa kehoa ja virkistää mieltä.

80 min195

Varaa aika

Stem cells intensive body contour

- vartalohoito selluliitin hoitoon ja ikääntymisen merkkeihin

Pevonian kasvikantasoluteknologia hoitaa tehokkaasti selluliittia sekä häivyttää ikääntyvän ihon merkkejä vartalolta. Muita aktiiviaineita mm. vihreä kahvi, karitevoi ja avokadonsiemenöljy. Ihoa uudistavaa vartalokuorintaa seuraa seerumi, hoitoöljy sekä vartalonaamio tehostetusti ongelma-alueille.

Lopuksi hoidetulle vartalon iholle levitetään täyteläinen voide. Hoitotuloksena sileämpi, kiinteämpi ja väriltään tasaisempi iho.

75 min195

Varaa aika