Ultrashape, Velashape - Rasvanpoisto ilman leikkausta

Siluetti Vartalokonsultaatio

Siluetilla on laaja palveluvalikoima erilaisten vartalon ongelmakohtien hoitoon. Vartalokonsultaatiossa vartalolaitehoitojen asiantuntija kartoittaa hoitotarpeen ja tekee suosituksen yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta. Suunnitelmaan voi sisältyä mm. vartalolaitehoitoja, kuten UltraShape V3 tai VelaShape III, kosmetologisia vartalohoitoja tai plastiikkakirurgin vastaanotto.

Vartalokonsultaatio 80 € (Maksuton eClub-jäsenille, liity)

Sarjahoito
Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.

Rasvanpoisto - VelaShape III

- laitehoito optimaaliseen selluliittihoitoon

Kiinteyttävä vartalonhoito-ohjelma tehokkaalla VelaShape III -laitteella, joka poistaa selluliittia alipaineen, mekaanisen hieronnan, radiofrekvenssin ja infrapunavaloenergian avulla. Infrapunavalo ja radiofrekvenssiaallot lämmittävät kudosta optimaalisen ajan ja kiihdyttävät rasva-aineenvaihduntaa. Alipaineella ja mekaanisella hieronnalla kudos tasoittuu, verenkierto elpyy, ihon väri paranee, nestekertymät poistuvat ja iho kiinteytyy. Kaikki nämä vaikutukset yhdessä auttavat sitkeimmänkin selluliitin hoidossa vielä tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin laitteen aiemmat versiot.

Rasvanpoisto-hoidossa ei ole toipumisaikaa ja se soveltuu erinomaisesti myös raskauden jälkeiseen kiinteytykseen sekä kirurgisten toimenpiteiden, kuten rasvaimun jälkihoidoksi.

Paras hoitotulos saavutetaan kolmen kerran sarjahoitona. Hoitojen väli on kaksi viikkoa. Ennen ensimmäistä käyntiä suosittelemme Siluetti Vartalokonsultaatiota hoidon sopivuuden varmistamiseksi.

Hoitoalue Hinta
Rasvanpoisto: reidet, käsivarret tai vatsa 290€/krt
Rasvanpoisto: reidet, vatsa, käsivarret ja kyljet 490€/krt


VelaShape III on uuden sukupolven vartalohoito, joka peittoaa kaikki edeltäjänsä tehokkuudellaan ja hoitotuloksillaan. Vartalonmuotoiluun kehitetty VelaShape III -teknologia, perustuu infrapunavaloenergian ja radiofrekvenssin sekä alipaineen yhdistämiseen sidekudoksen lämmittämiseksi. Optimaalinen lämpötila ja hoitoaika lisäävät turvallisesti aineenvaihduntaa sekä stimuloivat elastiinin ja kollageenin kasvua. Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen on havaittavissa selluliitin vähenemistä ja ihon kiinteytymistä.

Ei ole. Selluliittia poistuu hoidon myötä vain paikallisesti. Tulokset näkyvät senteissä, muttei kiloissa. Hoitotulos voi siis näkyä vaatekoon pienenemisessä ja useimmille se on tärkeämpää kuin vaa’an lukemat. Monia hoitotulokset myös motivoivat ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja uuden selluliitin syntymisen ennaltaehkäisemiseksi.

Ennen hoidon varaamista suosittelen Siluetti Vartalokonsultaatioon tulemista. Siinä voimme kartoittaa ongelma-alueet ja laatia yksilöllisen hoitosuunnitelman. Jos asiakas haluaa nimenomaan selluliitin hoitoa, eikä ole tarvetta lisäselvityksiin tai muun hoitomuodon harkitsemiseen, voi ajan varata suoraankin. VelaShape III on paras hoito naisille tai miehille, joiden painoindeksi on 20–30 % ja jotka kärsivät paikallisesta selluliitista. Hoito sopii myös hoikkavartaloisen ongelma-alueiden hoitoon. Hoitoon tulevan terveydentilan ja elämäntapojen tulee olla hyvät.

VelaShape III -hoitotuloksista ovat päässeet nauttimaan tuhannet ihmiset ympäri maailmaa. Hoitotulokset ovat yksilöllisiä, mutta kliinisissä tutkimuksissa potilaat ovat kertoneet ympärysmittansa kaventuneen keskimäärin 1–3 senttiä jo yhden hoitokerran tuloksena.

Käsitellyllä alueella näkyy ihon kunnon vaiheittaista paranemista heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen – ihon pinta tuntuu sileämmältä ja kiinteämmältä. Sarjahoidon pituus määritellään yksilöllisesti. Yleensä hoitokertoja on 1–3.

Käsitellyllä alueella näkyy ihon kunnon vaiheittaista paranemista heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen – ihon pinta tuntuu sileämmältä ja kiinteämmältä. Sarjahoidon pituus määritellään yksilöllisesti. Yleensä hoitokertoja on 1–3.

Hoito sopii kaikille terveille, paikallisesta selluliitista kärsiville, naisille ja miehille. Hoito on turvallista ja tehokasta kaikille ihotyypeille ja ihon sävyille. Mitään pitkä- tai lyhytkestoisia terveysvaikutuksia ei ole ilmennyt tutkimuksissa tai asiakaskäytössä.

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Rasvanpoisto - UltraShape V3

− laitehoito paikallisiin rasvakertymiin

UltraShape on tehokas ja turvallinen hoitomuoto vartalon muotoiluun. UltraShape V3 on tehostettu rasvasoluja hajottava ja ihoa kiinteyttävä hoito, joka on tuloksellisempi kuin edelliset versionsa. RFVac-hoitopää pehmentää rasvakudosta ja aktivoi aineenvaihduntaa ja ultraääni hajottaa vartalon rasvakertymiä, ilman kirurgisia toimenpiteitä tai toipumisaikaa.

UltraShape soveltuu paikallisten ongelmakohtien, kuten vatsan ja lanteiden rasvakertymien hoitoon. Hajotetut rasvasolut poistuvat luonnollisen aineenvaihdunnan mukana elimistöstä, jolloin rasvasolujen määrä vähenee pysyvästi.

UltraShape-laitehoidon tekee Siluetin laitehoitojen asiantuntija. Ennen ensimmäistä käyntiä suosittelemme Siluetti Vartalokonsultaatiota hoidon sopivuuden varmistamiseksi. UltraShape-hoito on tehokkainta sarjahoitona, suositus 3 hoitoa 2 viikon välein, jonka jälkeen tulokset voidaan todeta myös hoitoalueen ympärysmitan pienentymisenä.

Hoitoalue Hinta
pieni hoitoalue 290€/krt
suuri hoitoalue 360€/krt

Hoito alkaa konsultaatiolla
Ennen ensimmäistä hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.