Ultrashape - Kiinteämpi ja kapeampi vyötärö ilman toipumisaikaa

Siluetti blogi - Ultrashape

Charlotta

Kosmetologi

Vuosi on vaihtunut, uudenvuoden lupaukset tehty ja uudet tavoitteet asetettu! Useimmalla meistä huomio kiinnittyy alkuvuodesta etenkin itsestä huolehtimiseen, hyvinvointiin ja aktiivisempaan elämään. Mikäli tavoitteena on itsepäisten rasvakertymien sulattaminen vatsalta tai kyljistä ja saada näin vaatteet istumaan paremmin, on Ultrashape- hoito yksi parhaimmista vaihtoehdoista.

Rasvasolut tuhoutuvat pysyvästi

Ultrashape V3 on tutkitusti yksi markkinoiden tehokkaimpia ja turvallisimpia laitehoitoja vartalon muotoiluun ilman toipumisaikaa tai arpia. Laitteen teho perustuu kohdistettuun ultraääneen, joka hajottaa ihonalaisia rasvakertymiä pysyvästi. Lisäksi hoidettava alue käsitellään lämmittävällä radiofrekvenssilla ja aliainehieronnalla, jotka yhdessä napakoittavat ihoa ja aktivoivat aineenvaihduntaa. Useimmat asiakkaat tulevat hoitoon nimenomaan päästäkseen eroon häiritsevistä paikallisista rasvakertymistä, joihin liikunta tai muuten aktiivinen elämäntapa ei pure.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Jokainen hoito alkaa yksilöllisellä hoitosuunnitelmalla. Hoito sopii kaikille perusterveille, normaali- tai lievästi ylipainoisille, jotka haluavat paikallisesta, vähintään 1,5cm paksuisesta vartalon ihonalaisesta rasvasta eroon. Suosituimmat hoidettavat alueet ovat vatsa tai kyljet, myös reisien ulkosyrjiä on mahdollista hoitaa. Parhaat tulokset saadaan kolmen kerran sarjahoidolla, joissa hoitokertojen välissä pidetään noin kahden viikon tauko. Hoitotulokset näkyvät senteissä ja kolmen hoitokerran jälkeen ympärysmitta pienenee usein keskimäärin 1,5- 4cm riippuen hoidettavasta alueesta. Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi laitehoitoon tulevan tulee olla motivoitunut noudattamaa saamiaan kotihoito-ohjeita ja alkoholia tulee välttää vähintään viikko hoidon jälkeen.

Miellyttävä hoitokokemus

Koska Ultrashape-hoidossa ei ole lainkaan toipumisaikaa, voi normaaliin arkeen palata heti hoidon jälkeen. Hoito on täysin kivuton, vaikka iholla voi esiintyä pientä lämmön tunnetta. Yksi hoitokerta kestää n. 1,5h ja edellyttää, että asiakas malttaa olla paikoillaan liikkumatta tämän ajan. Moni pitää hoitoa niin miellyttävänä, että on jopa nukahtanut. Asiakkaat ovat yleisesti ottaen olleet erittäin tyytyväisiä tuloksiin. Joillakin on ollut jopa mielessä tavoitevaate, esimerkiksi kotelomekko, johon mahtua ilman puristavaa tunnetta sarjahoidon jälkeen. Moni kertoo kokeneensa, että sijoitus itseensä on yksi parhaimmista päätöksistä.

Hinnasto

Pieni alue: 235€/krt (630€/3krt) Varaa aika

Iso alue: 290€/krt (780€/3krt) Varaa aika

Etu voimassa 31.1.2020 asti.