Vartalon ihon hoito talvella

Siluetti blogi - Vartalon ihon valmistaminen talveen

Charlotta

Kosmetologi

Siinä missä kasvojen ihoa hoidetaan usein tunnollisesti, jää vartalon ihonhoito helposti vähemmälle huomiolle. Syyssää ja pimenevät illat tuovat mukanaan lämpimät vaatteet, joiden alle vartalo on helppo piilottaa, kun kesän tuoma heleä päivetys on enää vain muisto. Helpoilla vinkeillä pidät vartalon ihon pehmeänä ja kimmoisana vuodenajasta riippumatta.

Kuorinta

Milloin viimeksi kuorit ihosi? Jos et muista, on korkea aika tehdä se nyt. Vartalon iho kaipaa säännöllistä kuorintaa pysyäkseen elinvoimaisena ja tasaisen värisenä. Kuorittu iho myös vastaanottaa tehoaineet huomattavasti paremmin. Kuori koko vartalo kerran viikossa suihkun yhteydessä ja anna erityishuomiota helposti kuivuville kohdille, kuten polville ja kyynärpäille. Jos iho on rikki tai pahasti ärtynyt, jätä kuorinta väliin.

Kuivaharjaus

Lisätehoa viikottaiseen kuorintaan tuo kuivaharjaus, joka poistaa iholta kuolleen pintasolukon ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Käytä kuivaharjaukseen soveltuvaa kinnasta, esimerkiksi Riffi-kinnasta, ja käsittele koko vartalo sydämeen päin suuntautuvin liikkein. Ihon kevyt punoitus heti kuivaharjauksen jälkeen on normaalia ja kertoo aktivoituneesta pintaverenkierrosta. Säännöllinen kuivaharjaus ei ainoastaan pidä ihoa pehmeänä, vaan ennaltaehkäisee myös selluliitin muodostumista.

Kosteutus

Vartalon iho kaipaa päivittäistä kosteutusta pysyäkseen silkinpehmeänä ja kimmoisana. Kosteutettu iho kestää paremmin ulkoista rasitusta eikä pääse halkeilemaan. Levitä kosteusvoide mieluiten heti suihkun jälkeen puhtaalle iholle. Yöksi voi hyvin valita täyteläisemmän tuotteen. Jos kädet kuivuvat helposti päivittäisestä pesemisestä, kannattaa laukussa pitää mukana pientä käsivoidetta.

Jos edellisestä vartalohoidosta on pitkä aika ja kaipaat kokonaisvaltaista hemmottelua, kokeile ihania vartalohoitojamme Ritual Massage tai Tropicale Body Treatment jossa molemmissa käytetään hemmottelevia trooppisen tunnelman luovia tuotteita vartalon iholle. Tehoaineina on mm. kiinteyttävää kollageenia ja elastiinia, kosteuttavaa hyaluronihappoa, uudistavaa retinolia sekä aineenvaihduntaa virkistävää papaijaa ja ananasta.

Tropicale Body Treatment-vartalohoito on tehokas kokonaisuus vartalolle joka parantaa ihon kuntoa. Hoitoon kuuluu hellävarainen, aineenvaihduntaa aktivoiva kuorinta sekä kiinteyttävä, silottava ja kosteuttava vartalonaamio sekä saman sarjan hoitoaine. Pään tai jalkojen hieronta rentouttaa oloa samalla kun tropiikin aitojen hedelmien tuoksu vie mielen lämpöön säästä riippumatta.

Varaa aika hoitoon


SiluettiSpa Ritual Massage-hoito on rentouttava ja syväkosteuttava spa-hieronta koko vartalon iholle. Hoito häivyttää ikääntymisen merkkejä iholta ja rentouttaa sekä tasapainottaa kehoa ja mieltä. Hoito alkaa virkistävällä ja puhdistavalla merisuolakuorinnalla. Vartalohieronnassa ihoa hoitavat täyteläiset ja tuoksuvat voiteet. Hoitoa suositellaan stressin ja väsymyksen hoitoon.

Varaa aika hoitoon