Vartalon muotoiluleikkaus (torsoplastia)

Vartalon muotoiluleikkauksessa eli torsoplastiassa yhdistetään usein monia eri toimenpiteitä: rasvaimua, rasvansiirtoa ja ylimääräisen ihon leikkaushoitoa. Usein torsoplastiassa kevennetään vyötärölinjaa, korjataan vahingoittuneita lihaskalvoja tai poistetaan ylimääräistä ihoa ja ihonalaista rasvakudosta sekä muotoillaan vatsa-aluetta.

Kenelle vartalon muotoiluleikkausta suositellaan?

Vartalon muotoiluleikkaus voidaan tehdä kaiken ikäisille miehille ja naisille. Toimenpiteestä on apua esimerkiksi raskauden jälkeisten kudosvaurioiden ja kymmenien kilojen laihdutuksen jälkeisen tilanteen korjaamiseksi. Se on tehokas korjausmenetelmä myös vartalon muodon ikämuutoksiin.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Kaikki vartaloa muokkaavat toimenpiteet suunnitellaan Sairaala Siluetissa yksilöllisesti ja huolellisesti. Suunnittelutyö alkaa aina leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla, jolloin asiakkaan toiveista ja odotuksista keskustellaan sekä käydään läpi kaikki oleelliset toimenpiteeseen liittyvät seikat aina leikkaukseen valmistautumisesta jälkitarkastukseen.

Sairaala Siluetissa vartalonmuotoiluleikkauksiin tulevista asiakkaista otetaan 3D-kuvat, jotka havainnollistavat lähtötilannetta sekä tukevat potilaan ja lääkärin keskustelua ennen mahdollista toimenpidettä. Kolmiulotteisen kuvan perusteella potilaan on helpompi ymmärtää, mitä leikkaukselta voi odottaa. Lääkäri puolestaan voi kolmiulotteisen kuvan avulla seurata potilaan toipumista ja arvioida hoitotulosta.

Vartalon muotoiluleikkauksesta toipuminen ja jälkitarkastus

Vartalon muotoiluleikkaus on vaativa toimenpide myös anestesian osalta, koska leikkausaika on useita tunteja ja sen aikana potilasta käännetään leikkauspöydällä. Leikkaus- sekä toipumisaika on yksilöllistä, mutta leikkaava kirurgi kertoo kaiken olennaisen leikkauksesta jo suunnitteluvaiheessa.

Täydellinen leikkauksesta toipuminen kestää muutaman viikon ja lopullisen tuloksen ja vartalon muodon näkee vasta toipumisen jälkeen.

Vartalon muotoiluleikkauksen hinta ja vakuutus

Vartalonmuotoilun kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Potilas saa yksilöllisesti tehdystä hoitosuunnitelmasta tarkan kustannusarvion jo vastaanotolla. Vakuutukset saattavat korvata vartalonmuotoiluleikkauksen, jos sitä käytetään vammojen jälkeisessä kudosten muotoilussa. Myös taiveihottumat, tyrät ja selkäkivut voivat olla riittävä syy sairausvakuutuskorvauksiin.

Hinnat alkaen.

Torsoplastia
17098€ (alv 0%)
21202€ (alv 24%)

Hinnaston alkaen hinnat ovat Siluetti Peruutushintoja.
- Siluetti Peruutus -hinta: -20 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää