0 €

Lahjakortit etuhintaan 24.12. asti!

Olemme koonneet ihanimmat ja suosituimmat lahjaideat, jotka voit ostaa nyt etuhintaan -20%.

Toivelahjat kätevästi SiluettiSpan Lahjakorttikaupasta!

SiluettiSpan lahjakortti on ihanteellinen lahja antaa ja saada. Valitsimme suosikit valmiiksi lahjakorteiksi.
Valitse haluamasi lahjakortti, jonka jälkeen klikkaa Ostoskoria sivun oikeassa ylälaidassa.

Lahjakortin voi halutessaan käyttää myös muuhun SiluettiSpan kosmetologin tai hierojan tekemään palveluun lahjakortin summan edestä.
Jos haluat antaa lahjaksi jonkin muun SiluettiSpan hoidon tai euromääräisen lahjakortin, lähetä sähköpostia info(at)siluetti.fi tai soita 010 3246400.

 • Kortit ovat voimassa puoli vuotta ostohetkestä alkaen. Lahjan saaja varaa itselleen sopivan hoitoajan.
 • Lahjakorttien toimitusaika on 1-3 työpäivää.
 • Lahjakortit voidaan pakata SiluettiSpa-lahjalaatikkoon, jos tilaus tullaan noutamaan SiluettiSpasta.
 • Lahjakortti saatavilla myös sähköisessä muodossa(pdf). Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse automaattisesti tilausvahvistuksen yhteydessä.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 • Paytrail Oyj
 • Innova 2
 • Lutakonaukio 7
 • 40100 Jyväskylä

 • Puhelin: 0207 181830
 • paytrail.com »

Y-tunnus: 2122839-7

Voit maksaa nyt kätevästi myös MobilePay palvelulla.

LAHJAKORTIT - KASVOHOIDOT

SILUETTISPA CONSULTATION & FACIAL

150€

Siluetti Ihoanalyysi ja ihotyypin mukainen kasvohoito 90 min
Loistava alku kohti entistä upeampaa ihoa! Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee yksilöllisen hoito-ohjelman ja tekee Visia-ihoanalyysin. Samalla käynnillä tehdään ensimmäinen kasvohoito ja annetaan suunnitelma mahdollisesta jatkohoidosta.

SiluettiSpa Skin Deep Cleansing

145€

- Puhdistushoito kasvoille ultraäänellä tai mekaanisesti 50 min
Ihon säännöllinen puhdistus on hyväksi kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Puhdistus tehdään valinnan mukaan joko mekaanisesti tai hellävaraisesti ultraäänilaitteella tai molempia tapoja käyttäen. Puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta kaikelle muulle hoidoille, kotona ja hoitolassa.

Siluetti Diamond Peel

145€

- Kirkastava mikrohionta 50 min
Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille.

SiluettiSpa ihotyypin mukainen kasvohoito

145€

- Rentouttava ja energiaa antava hoitokokonaisuus 50 min
Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee iholle ihon tarpeiden mukaisen hoidon. Kasvohoito voi olla kosteuttava, kirkastava, puhdistava tai rauhoittava kasvohoito.

LAHJAKORTIT - VARTALOHOIDOT

Klassinen hieronta 60 min

95€

Klassinen hieronta koko vartalolle.

Klassinen hieronta 90 min

130€

Hieronta koko vartalolle tai räätälöidysti ongelma-alueille, kuten niska-hartia-selkä-alueen lihaksiin. Perinteistä rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja -jäykkyyteen. Suositellaan sarjahoitona erityisesti istumatyötä tekeville. Hoitohetken päättää lämmin kääre tai viilentävä geeli lihaksille.

Stem cells vartalohoito

180€

Stem Cells Phyto-Elite®
Kantasoluvartalohoito selluliittiin ja ikääntymisen merkkeihin 60 min Pevonian kasvikantasoluteknologia hoitaa tehokkaasti selluliittia sekä häivyttää ikääntyvän ihon merkkejä vartalolta. Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Muita aktiiviaineita mm. vihreä kahvi, karitevoi ja avokadonsiemenöljy. Hoitoalueina reidet, pakarat ja vatsa. Hellävarainen kuorinta valmistaa ihon seerumin, hoitoöljyn ja vartalonaamion tehoaineille. Lopuksi hoidetulle vartalon iholle levitetään Stem Cells Intensive Body Corrector -vartaloemulsio, jota on mahdollisuus ostaa myös kotikäyttöön. Hoitotuloksena sileämpi, kiinteämpi ja väriltään tasaisempi iho.

Relaxing Spa Time 2 h

270€

Koko kehoa hellivä ja aisteja hemmotteleva kahden tunnin spa-hetki alkaa lempeällä jalkakylvyllä. Voit valita Suite Menusta hetkeen sopivan eteerisen hoitoöljyn kokovartalon kylpyyn ja hierontaan. Hoitokokonaisuuden valinnan voit myös tehdä paikan päällä.

REVIVING FOOT TREATMENT

125€

- Virkistävä jalkahoito 60 min
Nestekiertoa stimuloiva, väsyneiden jalkojen hoito. Tehoja hoitoon antaa raikas, särkyä lieventävä eukalyptus-manteliöljykylpy sekä väsyneitä jalkoja keventävä piparminttukuorinta. Jalkojen kuivan ihon raspaus ja kynsien siistiminen. Kevyt hieronta ja raikas hoitogeeli viimeistelevät hoidon. Suosittelemme säännöllistä jalkojen hoitoa ihon hyvinvointiin ja virkistykseksi ennen rantalomaa.

LAHJAKORTIT - KASVOT & VARTALO

Mind & Body Stressrelief Massage

145€

- Rentouttava ja energiaa antava hoitokokonaisuus 1 h 30 min
Hoitokokonaisuudessa on mieltä ja oloa tasapainottava päähieronta ja koko vartalon rentouttava hieronta, jossa on passiivisia venytyksiä, painelua sekä kehoa lempeästi ravistelevia, aasialaisia hierontaliikkeitä. Hoidossa käytetään hetkeen sopivaa, aina yksilöllistä öljysekoitusta. Myös hoidon vaikutus on yksilöllinen – rentouttava tai energiaa antava. Varaa ensimmäiseen hoitokertaan 15 min alkukartoitukseen.

REBALANCING AROMATHERAPY EXPERIENCE

245€

- Rentouttava aromaterapiahoito vartalolle ja kasvoille 1 h 50 min
SiluettiSpan täydellinen spa-elämys kasvoille ja vartalolle. Virkistävä ja puhdistava vartalonkuorinta silottaa ihoa, aromaterapeuttinen hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä. Öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Aromaterapeuttinen kasvohoito tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Lymfa- ja vyöhykepistehieronnat kasvoille saavat piirteet näyttämään rentoutuneilta ja ilmeen levänneeltä. Lopputuloksena nuorekas, heleä iho, levännyt keho ja mieli.

SiluettiSpa Relaxing Head and Foot Massage

95€

- Pään ja jalkojen ayurvedinen-hieronta 60 min
Kiinalaista ja intialaista viisautta hyödyntävä hoitokokonaisuus. Kehon ja mielen rentouttavassa hoitohetkessä käytetään traditionaalista ayurveda-tekniikkaa. Rauhoittava ja tasapainottava päänhieronta, jalkahieronta ja jalkapohjien akupainanta. Hoidon aikana käsitellään myös kasvojen ja korvien marma-pisteet. Hoito elvyttää verenkiertoa ja virkistää mieltä sekä rentouttaa, auttaa päänsärkyyn, univaikeuksiin ja stressiin.

LAHJAKORTIT PARISKUNNILLE

Relaxing Spa Time for Couples

495€

- Rentouttava koko vartalohoito 2 h
SiluettiSpassa hemmotteluhetkestä voi nauttia myös yhdessä puolison tai ystävän kanssa. Suite-tila tarjoaa mahdollisuuden kylpeä yhdessä ennen hoitoa. Hoidot tehdään samanaikaisesti vierekkäisillä hoitopedeillä. Voitte valita hetkeen sopivan yhteisen kylvyn ja hieronnassa käytettävän eteerisen hoitoöljyn sekä mieleisenne hoitokokonaisuuden.

 • Vartalon kuorinta, hieronta ja Body Wrap
 • Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta
 • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta

LAHJAKORTIT - GIFT VOUCHER

SiluettiSpa Gift Voucher

100€

Lahjan saaja voi käyttää kortin spa-palveluiden lisäksi myös muihin Siluetin hoitoihin tai palveluihin, kuten laser- ja injektiohoitoihin tai plastiikkakirurgin vastaanottoon.

SiluettiSpa Gift Voucher

150€

Lahjan saaja voi käyttää kortin spa-palveluiden lisäksi myös muihin Siluetin hoitoihin tai palveluihin, kuten laser- ja injektiohoitoihin tai plastiikkakirurgin vastaanottoon.

SiluettiSpa Gift Voucher

200€

Lahjan saaja voi käyttää kortin spa-palveluiden lisäksi myös muihin Siluetin hoitoihin tai palveluihin, kuten laser- ja injektiohoitoihin tai plastiikkakirurgin vastaanottoon.

SiluettiSpa Gift Voucher

300€

Lahjan saaja voi käyttää kortin spa-palveluiden lisäksi myös muihin Siluetin hoitoihin tai palveluihin, kuten laser- ja injektiohoitoihin tai plastiikkakirurgin vastaanottoon.