Viveve - emättimen kiinteytys

VIVEVE SYSTEM -laitehoito kiinteyttää emätintä ja parantaa naisen intiimielämää kivuttomasti

Synnytyksen jälkeinen emättimen löysyys voi olla naiselle hankala ongelma. Emättimen ja välilihan synnytysvaurioita voidaan hoitaa kirurgisesti. Nyt kirurgian rinnalle on kehitetty Viveve System -hoitomenetelmä, jolla voidaan kiinteyttää löystynyttä emätintä radiotaajuusenergian avulla. Kollageenin tuotantoa lisäävän toimenpiteen tavoitteena on parantaa emättimen tuntoherkkyyttä.

Viveve-hoito ei täysin korvaa kirurgisia toimenpiteitä, mutta hoito voi auttaa naisia, joilla emätin on löystynyt esimerkiksi synnytyksen jälkeen. Vain puolituntia kestävä toimenpide tehdään ilman nukutusta radiotaajuusenergialaitteella, joka stimuloi solujen kollageenituotantoa. Menetelmä on kivuton ja turvallinen, eikä vaadi varsinaista toipumisaikaa. Hoidon tavoitteena on parantaa seksuaalista nautintoa ja elämänlaatua.

– Viveve sopii kaikille terveille naisille, joilla on emättimen suuaukossa löysyyttä. Hoitotulos lisää naisen nautintoa yhdynnässä ja herkistää orgasmin saantia.

Hoitoon konsultaation kautta

Sairaala Siluetissa hoidon tekee menetelmään perehtynyt sairaanhoitaja Tuija Leppäluoto. Ennen toimenpidettä potilaan tulee käydä sairaanhoitajan konsultaatiossa tai gynekologin vastaanotolla hoidon sopivuuden varmistamiseksi. Siluetti on ensimmäinen hoitoja Suomessa tekevä klinikka.

Viveve System -laitehoito 2900 €/krt