Asiantuntijat

Siluetti - Timo Pakkanen

Timo Pakkanen

Toimitusjohtaja
Lääketieteellinen johtaja
LT, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Siluetti - Anna-Stiina

Anna-Stiina Meriläinen

Lääketieteen lisensiaatti
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Siluetti - Tiia Pihlamaa

Tiia Pihlamaa

LT, Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Siluetti - Matti Pakkanen

Matti Pakkanen

LKT, Kirurgian ja Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Eero Puntila

Radiologi

Siluetti - Risto Kaksonen

Risto Kaksonen

Lääketieteen lisensiaatti
Korva, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri

Siluetti - Karri Norio

Karri Norio

LL, Anestesiologian erikoislääkäri

Siluetti - Julia Harju

Julia Harju

Palvelupäällikkö

Siluetti - Tuija Leppäluoto

Tuija Leppäluoto

Sairaanhoitaja

Sluetti - Saija Riekki

Saija Riekki

Sairaanhoitaja

Saija on pitkän linjan sairaanhoitaja, jolle on kertynyt vuosien varrella kokemusta tehohoidosta, ensiavusta ja 11 vuotta plastiikkakirurgiasta. Saija on työskennellyt Siluetissa yli 10 vuotta ja kokee oman käden jäljen näkymisen työssään erittäin palkitsevana.

Parasta työssä on tyytyväinen potilas, jota korjattu vaiva on haitannut pitkään. Muiden mitättömänä tai turhana pitämä ”vika” saattaa olla potilaalle erittäin iso ja elämänlaatua kokonaisvaltaisesti heikentävä asia.

Saija on tarkka ja pedantti. Potilasturvallisuus ja laatu ovat hänelle sydämen asioita. Pistoshoidoissa hän haluaa käyttää tarpeeksi aikaa asioiden läpikäyntiin asiakkaan kanssa.

Saijan hoitofilosofia on positiivisuuden kautta tekeminen. Positiivinen ajattelu välittyy potilaalle ja heijastuu sitä kautta takaisin myös omaan tekemiseen ja ympäristöön.

Siluetti - Riikka Maja

Riikka Maja

Sairaanhoitaja

Riikka on työskennellyt esteettisenä sairaanhoitajana jo usean vuoden ajan ja kokemusta onkin ehtinyt kertymään erilaisista laitehoidoista, kuin myös pistoshoidoista. Lisäksi hän on hoitanut myös ns. ongelmaihoja, eli akne-, rosacea- ja couperosa- potilaita. Riikka pyrkiikin suunnittelemaan ja toteuttamaan potilaan hoidon mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, estetiikka ja ihon hyvinvointi huomioiden.

Riikka on tarkka työssään ja etenkin pistoshoidoissa hän mielellään suunnittelee potilaan kanssa yhdessä hoitoa. Näin voidaan varmistaa, että lopputulos olisi potilasta miellyttävä. Riikan kädenjälki on luonnollista ja potilaan hyviä puolia korostavaa. Riikka on työskennellyt sairaanhoitajana laaja-alaisesti erilaisilla erikoisaloilla, mm. ensiapu- ja teho-osastot mukaan lukien. Lisäksi hän on työskennellyt ulkomailla vuoden ajan.

Siluetti - Salla Hill

Salla Hill

Lähihoitaja
Kosmetologi

Olen Salla ja yksi Siluetti Span ensimmäisistä kosmetologeista. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja kosmetologi. Toimin Siluetissa sekä span että sairaalan puolella tehden moninaisia kosmetologin sekä lähihoitajan työtehtäviä. Pidän tärkeänä palvelun asiakaslähtöisyyttä sekä turvallisuutta. Pitkä kokemukseni ja koulutustaustani mahdollistavat laajan hoitorepertuaarin. Erityisosaamistani ovat erilaiset laserhoidot, kuten karvojen laserointi sekä erilaiset kasvojen ihoa ja pigmenttiä korjaavat laserit.

Olen kouluttautunut tekemään myös hoidollista pigmentointia, kuten esimerkiksi arpien pigmentointia sekä 3D-nännien pigmentointia rinnan uudelleenrakennuksen jälkeen. Kaikkien hoitojen tekeminen on mukavaa ja antoisaa. Eniten pidän kasvoja kiinteyttävästä Titan-laserhoidosta. Se sopii lähes kenelle tahansa ja sen voi tehdä myös keskellä kesää. Laserhoito on helppo valinta suosikikseni, sillä laserilla saadaan usein myös asiakkaille kaikkein mieluisin lopputulos.

Siluetti - Charlotta

Charlotta

Kosmetologi

Olen Charlotta ja olen työskennellyt Siluetti Spassa kosmetologina vuodesta 2015 lähtien. Haluan tarjota jokaiselle asiakkaalleni kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Hyvä hoito alkaa aina aidosta kohtaamisesta ja yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta. Tavoitteenani on, että asiakkaani tuntee itsensä tärkeäksi ja saa parhaan mahdollisen hoidon ammattiosaamiseni ansiosta.

Hoitotuotteiden ja –laitteiden turvallisuus sekä tehokkuus on minulle tärkeää. Olen erikoistunut tuloksellisiin laitehoitoihin kasvoille ja vartalolle. Näistä mieluiten teen lempeästi kohottavaa radiofrekvenssihoitoa (OxyGeneo+™ Tripollar RF) ja vartaloa muotoilevaa UltraShape V3 -hoitoa.

Kaikki tekemäni hoidot perustuvat asiakkaan toiveisiin on kyse sitten tavoitteellisesta sarjahoidosta tai rentouttavasta arjen hengähdyshetkestä. Asiakkaani saa kehon ja mielen lomamatkan, jonka vaikutus kestää vielä pitkään hoidon jälkeen.

Siluetti - Tuija

Tuija

Kosmetologi

Olen Tuija ja valmistunut vuonna 2012 kosmetologiksi Vaasassa. Hoitofilosofiani punaisena lankana on saada asiakas irtautumaan arjesta, niin että mieli ja keho rentoutuvat. Rakastan tehdä hoitoja monipuolisesti. Suosikkejani ovat erilaiset laitehoidot, kuten laseroinnit ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt kasvo- ja vartalohoidot.

Laserhoidoissa pidän niiden monipuolisuudesta. Laserin avulla voidaan kiinteyttää ihoa, hoitaa punakkuutta, pigmentti- ja värimuutoksia sekä poistaa karvoja. Pidän erityisesti kasvohoitojen tekemisestä, ja räätälöin ne asiakkaalle aina yksilöllisesti. Henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja kotihoitotuotteiden valinta mahdollistaa asiakkaalle parhaan mahdollisen hyödyn hoidosta.

Työskennellessäni kuuntelen asiakasta ja keskityn hänen tarpeisiinsa ja toiveisiinsa. Parhaiten asiakkaan tyytyväisyyden näkee esimerkiksi pitkien ja tehokkaiden hierontojen jälkeen, kun asiakas on todella rentoutunut ja päässyt hetkeksi arjen yläpuolelle.

Siluetti - Sonja

Sonja

Kosmetologi

Olen Sonja ja työskentelen Siluetissa kosmetologina ja toimin myös aulapalvelussa vastaanottamassa asiakkaita. Hoitofilosofiaani kuuluu kohdata asiakkaat yksilöinä ja löytää jokaiselle parhaiten sopivat, laadukkaat hoidot. Kuuntelen asiakasta tarkasti.

Pidän kaikista tarjoamistamme hoidoista. Nautin nähdessäni kuinka hemmottelevat spa-hoidot kuten Spa Rituals- vartalohoito tuo asiakkaillemme luksusta kiireisen arjen keskelle.

Siluetti - Daniela Lindroos

Daniela Lindroos

Toimistoassistentti