Kasvot

Tapaturma, vamma, sairaus tai elämänmuutokset ovat saattaneet jättää jälkensä kasvoihin. Kauneuskirurgiset toimenpiteet ovat vaihtoehtoja ulkonäön hoitamiseen tai korjaamiseen. Sairaala Siluetilla on vuosien kokemus kasvojen alueen kirurgiasta ja hoidoista; sairaalan lääkärit ovat johtavia esteettisen kirurgian ammattilaisia.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Plastiikkakirurgia ja esteettisten hoitojen suunnittelu lähtee aina käyntiin potilaan yksilöllisistä toiveista ja tarpeista, joihin asiantuntijamme antavat näkemyksensä. Siluetin esteettisiin hoitoihin perehtyneen sairaanhoitajan tai lääkärin konsultaatiossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia ihonhoitoon ja ulkonäköösi liittyviä kysymyksiä.

Hoitomuodot

Sairaala Siluetissa ammattitaitoiset plastiikkakirurgit tekevät arpikorjauksia, huulien ja nenän muotoiluleikkauksia, kokonaisvaltaista kasvokirurgiaa ja kasvojen ikämuutosten plastiikkakirurgiaa: kasvojen, kaulan ja otsan kohotusleikkauksia, rasvansiirtoja sekä silmäluomien leikkauksia.

Kirurgian lisäksi tarjotaan myös esteettisiä hoitoja, kuten injektiohoitoja ja täyteainehoitoja.

Kustannukset ja palvelut

Kasvoleikkausten kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta ja käytetystä anestesiasta. Tarkka kustannusarvio tehdään aina hoitosuunnitelman yhteydessä. Vakuutus kattaa osan leikkauksista, mutta yleensä vain silloin kuin hoitotoimenpide liittyy tapaturmaan, sairauden tai epäsymmetrian hoitoon.

Kaikkiin kasvoleikkauksiimme kuuluu ompeleiden poisto, jälkitarkastukset sekä sairaanhoitajan ympärivuorokautinen päivystys.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää sopimuksesta.


Varaa aika