Kaulan ja rintakehän hoidot

Siluettie Matrix Sublative

- Ihon pintaa silottava radiofrekvenssihoito kaulalle ja rintakehälle
60 min880

Kaulan ja decoltee-alueen ihon pinnan nuorekkuutta ja tasaisuutta palauttava laitehoito juonteisiin ja ryppyihin. Radiofrekvenssihoidon lämpöenergia stimuloi ihon dermiksen kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Suosittelemme kolmen kerran sarjahoitona, hoitovälinä 1 kk. Lyhyt toipumisaika. Hoitotuloksena näkyvästi kiinteämpi ja sileämpi iho.

3 krt 2190 €

Botuliinihoito kaulan ja rintakehän juonteille

- Ihoa kosteuttava ja silottava mesoterapiahoito kaulalle ja rintakehälle
60 min720

Kaula paljastaa ihon ikämuutokset armottomasti. Kasvojen ja kaulan ihoa kannattaakin hoitaa kokonaisuutena. Botuliini-pistoshoito häivyttää kaulan juonteita kauniisti. Hoitotulos kestää kuukausia.

Siluetti Mesoterapia

- Ihoa kosteuttava ja silottava mesoterapiahoito kaulalle ja rintakehälle
60 min1620 (3 krt)

Kaulan ja rintakehän ihon pintakerrosten väliin pienin pistoin injektoitava hoito kosteuttaa tehokkaasti ja silottaa ihon pieniä ryppyjä. Hoidossa käytetään hyaluronihappoa, joka parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja aktivoi ihon sidekudosta. Ainutlaatuinen Mesolis+ koostumus sisältää myös erityisen tehokkaasti kosteuttavaa glyserolia. Hoitotuloksena pinnaltaan pehmeämpi ja sileämpi iho. Tehdään 3 kerran sarjahoitona, 1-2 viikon välein.

Siluetti Mesoroller Treatment

- Kosteuttava kaulan ja rintakehän mesoterapiahoito
60 min495 (3 krt)

Ihon mikroverenkiertoa ja aineenvaihduntaa vilkastuttava mikroneulaushoito sopii hyvin kaulan ja rintakehän iholle. Hoidon aluksi iholle tehdään syväpuhdistus. Ihoa rullataan pienillä neuloilla, jotka stimuloivat ihon kiinteytymistä ja vievät tehoaineet ihon pintaa syvemmälle. Hoito tuntuu pienenä nipistelynä iholla. Hoitotulos näkyy ja tuntuu ihon sileytenä ja kiinteytenä.

Laser Genesis

- Ikämuutoksia hoitava laserhoito kaulalle ja rintakehälle
60 min280

Kaulan ja decoltee-alueen iho altistuu valolle ja paljastaa ikääntymisen merkit usein jo ennen kasvojen ihoa. Laser Genesis parantaa ihon luonnollista aineenvaihduntaa, hapenottokykyä ja solu-uusiutumista. Tuloksena tasaisemman värinen, sileämpi ja kiinteämpi iho. Ihosi kuntoa ylläpitävänä hoitona suosittelemme sarjahoitoa, kerran kuussa.

3 krt 750 €

Esite - ihon ulkonäön hoito laserilla

Blissful Bust

- Kiinteyttävä rinnan erikoishoito
40 min125

Upea rinnan, decoltee-alueen ja kaulan erikoishoito, joka parantaa ihon kimmoisuutta, silottaa kuivan ihon juonteita, kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Ihanteellinen apu valovaurioiselle iholle sekä ylläpitämään ihon kuntoa.

3 krt 330 €