Kasvohoidot


REJUVENATING ANTI-OXIDANT FACIAL 120€ (norm. 160€)

- Virkistävä anti-aging-hoito kasvoille

Energiaa iholle ja mielelle antava kasvohoito. Tarkoin valittuihin luonnonraaka-aineisiin pohjautuvat hoitotuotteet ravitsevat ja elvyttävät ihoa. Entsyymikuorinta kirkastaa ja mandariiniöljyhieronta rentouttaa. Antioksidanttinaamio palauttaa ihon kimmoisuuden ja suojaa ihosoluja ikääntymiseltä. Hoitotuloksena iho on heleä ja olo hyvä.

Kesto: 70 min

Etu voimassa. 31.8. asti.

Kaikki SiluettiSpan kasvohoidot ovat tuloksellisia hoitoja, joissa käytetään laadukasta ammattikosmetiikkaa. Käyttämiemme sarjojen teknologia hyödyntää monipuolisesti puhtaita luonnon raaka-aineita. Hoitolinjoja tukevia kotihoitotuotteita voit ostaa Siluetti SPA:sta. Yksilöllisen suosituksen ihollesi sopivista tuotteista saat ihonhoidon asiantuntijaltasi.

Ihonhoidon asiantuntijan konsultaatio

- Siluetti eClubiin kuuluville maksuton!
30 min65

Siluetin ihonhoidon asiantuntijan konsultaatiossa voit kysyä oman ihosi ja ulkonäkösi hoidosta. Konsultaatiossa ihon kunto voidaan haluttaessa kartoittaa Visia-laitteella, jonka kuvallinen analyysi kuvaa ihon pinnan lisäksi valoa läpäisevän pintakerroksen alla olevia ihomuutoksia ja antaa näin luotettavat ja yksilölliset perusteet hoito-ohjeille. Konsultaatiossa saat suosituksen ihollesi sopivista hoitolahoidoista ja ihonhoitotuotteista. Konsultaation tekee SiluettiSpan kosmetologi.

Siluetti Fresh Start Consultation & Facial

- Siluetti Ihoanalyysi ja ihotyypin mukainen kasvohoito
90 min150

Loistava alku kohti entistä upeampaa ihoa! Kaikki SiluettiSpan kasvohoidot ovat tuloksellisia, tieteeseen ja teknologiaan pohjautuvia kokonaisuuksia. Ihonhoidon asiantuntija suunnittelee ihollesi parhaan mahdollisen hoito-ohjelman. Suunnitelmaa tukee Visia-ihoanalyysi. Samalla käynnillä tehdään ensimmäinen ihollesi valittu kasvohoito. Lisäksi saat suosituksen kotihoitotuotteita sekä suunnitelman ihosi mahdollisesta jatkohoidosta SiluettiSpassa.

SiluettiSpa Skin Deep Cleansing

- Puhdistushoito kasvoille ultraäänellä tai mekaanisesti
50 min145

Ihon säännöllinen puhdistus on hyväksi kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti rasvaiselle ja sekaiholle. Puhdistus tehdään valinnan mukaan joko mekaanisesti tai hellävaraisesti ultraäänilaitteella tai molempia tapoja käyttäen. Puhdas ja raikas iho on paras lähtökohta kaikelle muulle hoidoille, kotona ja hoitolassa.

Siluetti Diamond Peel

- Kirkastava mikrohionta
50 min145

Mikrohiontalaitteella tehtävä hellävarainen, ihoa kirkastava mekaaninen kuorinta tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkeutuneelle iholle. Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. Suositellaan valmistavana hoitona kaikille kasvojen alueen laser- ja laitehoidoille.

Siluetti Redness Relief

- Vahvistava kasvohoito couperosaiholle
50 min145

Kasvohoito on suunniteltu voimakkaasti punoittavalle ja couperootiselle iholle. Tuloksellinen hoito vahvistaa ihon pinnallisia hiussuonia ja siten vähentää punoitusta. Hoitokokonaisuus kosteuttaa, rauhoittaa ja viilentää ihoa. Hoito myös ennaltaehkäisee hiussuonten laajenemista.

C Power Facial

- Kirkastava kasvohoito valovaurioihin
50 min145

Monipuolinen kasvohoito UV-valon aiheuttaman ihon valovanhenemisen hoitoon ja uusien vaurioiden ennaltaehkäisyyn. Tehoaineena virkistävää C-vitamiinia, joka tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä, vahvistaa ihon kollageenia ja kosteuttaa tehokkaasti. Suositellaan ihonväsymyksen merkkien hoitamiseen ja ihon heleyttämiseksi.

Medicalia Sensitive Skin Facial

- Herkän ihon kasvohoito
50 min145

Hellävarainen kasvohoito on suunniteltu herkän ja atooppisen ihon tarpeisiin. Hoitolinjan kaikki tuotteet on allergiatestattuja, ihotautilääkärien ja plastiikkakirurgien suosittelemia ja niitä voi ostaa myös kotikäyttöön. Hoito puhdistaa, syväkosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa ulkoisilta rasitteilta.

Siluetti Age Defence Facial

- Tehokas hoito kasvojen ensimmäisiin ikämuutoksiin
50 min160

Yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan toteutettava kokonaisuus, jossa keskitytään ikämuutosten hoitoon. Hoidolla voidaan tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa, vahvistaa ihon tukikudossäikeistöä, silottaa ryppyjä ja juonteita. Lopputuloksena kimmoisampi, pehmeämpi, kiinteämpi ja tasaisempi iho.

Stem Cells Phyto-Elite™ Freeze-Dried Treatment

- Kantasolukasvohoito ikääntymisen merkkeihin
50 min160

Pevonian ainutlaatuinen, uusi kantasoluteknologia on läpimurto 40+ iholle. Hoitokokonaisuus vahvistaa, tasoittaa ja uudistaa ihon pintaa sekä häivyttää ihon ikääntymisestä kertovia juonteita ja ryppyjä. Kasvikantasoluihin perustuva teknologia hyödyntää toisiaan täydentäviä arganpuun ja rohtoraunioyrtin kantasoluja, jotka imeytyvät ihoon ja aktivoivat solujen uudistumista ja kasvua ihon eri kerroksissa. Hoito alkaa ihon syväpuhdistuksella, joka tehostaa hoitotuotteiden imeytymistä. Stem Cells -hoitoseerumi hoitaa juonteita, naamio kosteuttaa ja uudistaa ihoa, ja hoitovoide kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoitotuloksena näkyvästi heleä, kiinteytynyt ja tasaisempi iho.

Lumafirm Facial

- Kirkastava ja kohottava kasvohoito
70 min160

Innovatiiviseen hoitoon antavat tehoa 100 % puhtaat luonnon raaka-aineet. Diasetyyliboldiini vaalentaa pigmentti muutoksia ja kirkastaa ihon väriä, durra kohottavaa välittömästi, kombutsa suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta ja peptidit parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Rentouttava kasvohieronta imeyttää hoitoseerumin tehokkaasti. Erinomainen hoito auringon rasittamalle, veltostuneelle ja stressaantuneelle iholle.

Rejuvenating Anti-Oxidant Facial

- Virkistävä anti-aging-hoito kasvoille
70 min160

Energiaa iholle ja mielelle antava kasvohoito. Tarkoin valittuihin luonnonraaka-aineisiin pohjautuvat hoitotuotteet ravitsevat ja elvyttävät ihoa. Entsyymikuorinta kirkastaa ja mandariiniöljyhieronta rentouttaa. Antioksidanttinaamio palauttaa ihon kimmoisuuden ja suojaa ihosoluja ikääntymiseltä. Hoitotuloksena iho on heleä ja olo hyvä.

Rebalancing Aromatherapy Facial

- Rentouttava aromaterapiahoito kasvoille
50 min145

Täydellinen spa-elämys virkistää välittömästi. Hoitoon valitaan ihotyypin mukaisesti hoitava kuorinta ja naamio. Aromaterapeuttinen kasvohoito tasapainottaa ja kosteuttavaa ihoa. Lymfa- ja vyöhykepistehieronnat saavat piirteet näyttämään rentoutuneilta ja ilmeen levänneeltä. Lopputuloksena nuorekas, heleä iho ja levännyt mieli.

Puhdistavat hoidot lisämaksusta 30 €

Puhdas iho on paras lähtökohta kasvohoidoille. Kaikkiin SiluettiSpan kasvohoitoihin voit ottaa aluksi ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan lisämaksusta 30 €. Mainitse puhdistavasta hoidosta jo varauksen yhteydessä.

Siluetti - Pevonia uutuus tuote

Pevonian uusi Power Repair Micro-Pores™ supistaa ihohuokosia

Laajentuneet ihohuokoset ovat yksi yleisimmistä aikuisen ihon ongelmista. Pevonia valjasti bioaktiiviset ainesosat käyttöönsä ja loi uuden Power Repair Micro-Pores -hoitolinjan. Probiootinen ainesosa, peptidi, sisältää ihoa parantavia aminohappoja. Tuotteiden teknologia toimii yhdessä ihosi luonnollisen aineenvaihdunnan kanssa. Sarjan tuotteilla voit ylläpitää puhdistavan kasvohoidon tuloksia kotona! Tervetuloa ostoksille!

Tuotesarjaan kuuluu:

  • Tehoseerumi, 85€
  • Hoitovoide, 89€
  • Hoitonaamio, 59€