SiluettiSpa hieronnat


SiluettiSpa Hot Stone Massage

− Rentouttava kuumakivihieronta

Täydellinen hoito ylellisiin spa-hetkiin.  Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa. Miellyttävästi tuoksuva aromaattinen öljy valitaan hetkeen sopivaksi - rentouttamaan, virkistämään tai lihaskipua lievittämään. Koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua.

Hinta: 80 min 160 €

Aromatic Herbal Massage

− Aromaattinen yrttinyyttihieronta

Kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä rentouttava hoitohetki. Kuivaharjaus aktivoi ihon aineenvaihduntaa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Hieronta lämpimässä öljyssä kastelluilla yrttinyyteillä rauhoittaa, lievittää stressiä ja lämmittää lihaksia. Kasvojen alueelle käytetään pienempiä nyyttejä. Hoito ammentaa voimaansa nyyttien yrteistä, tulehduksia hillitsevistä inkivääristä ja kurkumasta, sekä öljyn kosteuttavista ominaisuuksista. Koko keho nauttii hoidosta vielä sen loputtua.

Hinta: 80 min 160 €

Mind & Body Stressrelief Massage 90 min

Hoitokokonaisuudessa on mieltä ja oloa tasapainottava päähieronta ja koko vartalon rentouttava hieronta, jossa on passiivisia venytyksiä, painelua sekä kehoa lempeästi ravistelevia, aasialaisia hierontaliikkeitä. Hoidossa käytetään hetkeen sopivaa, aina yksilöllistä öljysekoitusta. Myös hoidon vaikutus on yksilöllinen – rentouttava tai energiaa antava. Varaa ensimmäiseen hoitokertaan 15 min alkukartoitukseen.

Hinta: 90 min 145 €

SiluettiSpa Relaxing Head and Foot Massage

- pään ja jalkojen ayurvedinen-hieronta 60 min

Kiinalaista ja intialaista viisautta hyödyntävä hoitokokonaisuus. Kehon ja mielen rentouttavassa hoitohetkessä käytetään traditionaalista ayurveda-tekniikkaa. Rauhoittava ja tasapainottava päänhieronta, jalkahieronta ja jalkapohjien akupainanta. Hoidon aikana käsitellään myös kasvojen ja korvien marma-pisteet. Hoito elvyttää verenkiertoa ja virkistää mieltä sekä rentouttaa, auttaa päänsärkyyn, univaikeuksiin ja stressiin.

Hinta: 95 €

Klassinen hieronta

Hieronta koko vartalolle tai räätälöidysti ongelma-alueille, kuten niska-hartia-selkä-alueen lihaksiin. Perinteistä rentouttavaa hierontaa lihaskipuihin ja -jäykkyyteen. Suositellaan sarjahoitona erityisesti istumatyötä tekeville. Hoitohetken päättää lämmin kääre tai viilentävä geeli lihaksille.

Hinta: 60 min 95 € | 90 min 130 €
Hinnat sarjahoidoille: 6 x 30 min 240 € | 6 x 60 min 450 € | 6 x 90 min 630 €

Lymfahieronta

− lymfahoito nestekierron aktivoimiseen 60 min

Lymfahoitoa suositellaan erityisesti ennen ja jälkeen leikkauksia elimistön nestekiertoa stimuloimaan. Poistaa turvotusta avaamalla imusuonistoa ja nopeuttamalla kudosnesteiden poistumista leikkausalueelta. Sopii myös laihduttajille, raskaana oleville, stressin lievittämiseen, migreeniin ja iho-ongelmiin. Tehokkainta sarjahoitona.

Hinta: 95 € | 6 (krt) 450 €

Mama Spa hieronnat »