Ihon värimuutosten hoito

Laserhoito pigmenttimuutoksille (Cutera Laser)

Laser vaalentaa tai poistaa kokonaan ihon värimuutokset, kuten pisamat ja maksaläiskät. Hoitomenetelmä valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä.

Värimuutosten hoitotulos syntyy pigmenttihiukkasten hajottamisen seurauksena. Kudoksen omat syöjäsolut eli makrofagit vievät hajonneen pigmentin pois. Lähes kaikkialta vartalon iholta voidaan turvallisesti poistaa auringon tai ikääntymisen aiheuttamat maksaläiskät ja pisamat. Yleisimmin hoidettuja alueita ovat kasvot, rinta, olkapäät ja käsivarret, koska ne altistuvat eniten auringolle.

Laserhoidossa hoitokohdat tyypillisesti ensin tummenevat ja hoidon jälkeen ne hilseilevät sekä häviävät yleensä muutaman viikon kuluttua. Ihon pigmenttimuutosten tummuminen on välitöntä hoidon jälkeen. Iho saattaa heti hiukan punoittaa tai olla turvonnut. Nämä oireet kestävät yleensä muutamasta tunnista yhteen vuorokauteen. Punoitusta voi halutessaan peittää meikillä.

Hoidon jälkeen on erittäin tärkeää suojata iho auringolta hyvin paranemisprosessin aikana ja sen jälkeen, uusien pigmenttimuutosten välttämiseksi.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.


pigmenttimuutosten poisto, koko kasvot: 475 €/krt Varaa aika
3 hoitokertaa: 1250 €

Lue lisää laserhoidosta pigmenttimuutoksille

30 min260
(1-3 muutosta)


Varaa aika

Verisuonten laserhoito (Cutera Laser)

Laserhoito ihon verisuonimuutosten häivyttämiseen. Hoito kasvojen verisuonimuutoksiin ja couperosaiholle sekä jalkojen laajentuneille pintaverisuonille. Hoitometodi valitaan hoidettavan ihon mukaan. Hoidon suunnittelu alkaa konsultaatiokäynnillä. Hoitoon soveltuvat kasvojen pienet hiussuonilaajentumat. Myös missä tahansa vartalossa olevat mansikkaluomet voidaan häivyttää, usein vain yhdellä hoitokerralla. Menetelmä ei sovellu suonikohjujen hoitoon.

Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

Verisuonten laserhoito (koko kasvot): 475 €/krt Varaa aika
3 hoitokertaa: 1250 €

1 hoitokerta jalkojen pintaverisuonille: 550 € Varaa aika
3 hoitokertaa: 1400 €

30 min260€
(1-3 verisuonta)


Varaa aika

Sarjahoito

Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi. Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.