Siluetti peruutuspaikka

Siluetti Peruutushinta

-20 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan. Siluetti peruutushinta sopii erityisesti sellaiselle potilaalle, jolle esimerkiksi työn ja toipilasvaiheen kannalta leikkauksen ajankohdalla ei ole merkitystä.

Ehdot

Potilas voi halutessaan ilmoittautua peruutuspaikkaehdokkaaksi maksamalla varausmaksun 550€ (Siluetti sopimuksella 10% toimenpiteen hinnasta), joka hyvitetään toimenpiteen kokonaishinnasta.

Kahden viikon mietintäaikana potilas saa halutessaan tämän varausmaksun takaisin. Mietintäaika alkaa varausmaksun maksuajankohdasta. Kun kaksi viikkoa on kulunut, voi Sairaala Siluetti aikaisintaan tarjota potilaalle leikkausaikaa. Leikkausaika voi olla 3-7 vrk kuluessa ilmoituksesta. Mikäli potilaalle ei sovi tarjottu peruutusaika,hän voi halutessaan kerran kieltäytyä tarjotusta leikkausajasta. Mikäli potilas kieltäytyy toisen kerran, hän menettää maksamansa varausmaksun ja putoaa pois peruutuspaikalta. Peruutushintaa sovelletaan yli 5000€ hintaisiin toimenpiteisiin. Leikkausaika tarjotaan aina viimeistään vuoden kuluessa.