Karvanpoisto laserilla

Karvojen ajaminen, vahaaminen ja voiteilla poistaminen ovat väliaikaisia tapoja poistaa karvoja ja siksi säännöllisesti toistettavia. Laser mahdollistaa pysyvän karvojen vähentämisen kestävin tuloksin.

Uusi Alma Soprano ICE Titanium-laser on yksi markkinoiden tehokkaimmista laserkarvanpoistolaitteista. Tämä laserkarvanpoisto sopii kaikille ihotyypeille sekä hiusväreille. Soprano ICE Platinum karvanpoistolaser tuottaa kolmea eri aallonpituutta, jotka voivat saavuttaa useita ihokerroksia. Eri aallonpituuksia voidaan mukauttaa eri ihotyyppien ja hiusvärien hoitoon ja toimenpide voidaan tehdä myös ruskettuneelle iholle.

Eri puolella kehoamme kasvaa sekä määrällisesti, että laadullisesti erilaisia karvoja, mutta kaikki ihokarvat kasvavat kasvusyklissä. Jokaista kasvukautta seuraa lepokausi. Koska laserhoidon lämpöenergia tehoaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin, pysyvän tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan sarjahoitoa. Karvankasvu on yksilöllistä, mutta ammattimaisesti tehty lasersarjahoito vähentää karvojen uudelleen kasvua. Kun karvankasvu on saatu loppumaan karvatupesta, tulos on pysyvä. Joillakin toimenpide voi vaatia ylläpitokäyntejä. Yleisimmät hoitoalueet ovat bikinirajat, brasilialainen, sääret, kainalot, kasvot, reidet, käsivarret ja selkä.

Auringonottoa tulee välttää ja käyttää tarvittaessa aurinkosuojavoidetta (SPF 30-50) kuukauden ajan. Karvojenpoistoa kahteen viikkoon ennen toimenpidettä emme suosittele, jotta karvojen laadusta, kasvualueista ja hoitotoimenpiteistä saataisiin tarkempi käsitys.


Varaa aika konsultaatioon

Hoitoalue 1 kerta 5 kertaa
Kasvot 250 € 1100 € Varaa aika
Ylähuuli tai leuka 150 € 650 € Varaa aika
Kainalot 200 € 900 € Varaa aika
Sääret 385 € 1600 € Varaa aika
Bikini 250 € 1100 € Varaa aika
Brasilialainen 385 € 1600 € Varaa aika
Reidet 385 € 1600 € Varaa aika
½ selkä 385 € 1600 € Varaa aika
Koko selkä 530 € 2250 € Varaa aikaSarjahoito

Hoitosarja on käytettävä 12 kuukauden kuluessa sarjan ostopäivästä. Päätös sarjahoidosta tulee tehdä ennen hoitojakson aloittamista. Yksittäisiä hoitokertoja ei voi jälkeenpäin muuttaa sarjahoidoksi.

Kesken jäänyt sarjahoito voidaan sarjahoidon voimassaoloaikana muuttaa kertahoidoiksi. Tällöin asiakkaalta veloitetaan kertahoitojen kustannus sekä käsittelypalkkio 20 €. Jäljelle jääneestä summasta tehdään lahjakortti, jonka voi käyttää mihin tahansa muuhun Siluetin hoitoon tai tuotteeseen 6 kk kuluessa. Lahjakortti on henkilökohtainen, eikä sitä vaihdeta rahaksi.


Lue lisää karvanpoistosta laserilla

Hoito

  Hoito alkaa konsultaatiolla, jolla varmistetaan hoidon sopivuus.

 • Ihokarvat poistetaan höylällä ennen laserhoitoa.
 • Testihoito tehdään pienelle alueelle sopivan hoitotehon toteamiseksi. Muutaman minuutin seurannan jälkeen hoito voidaan aloittaa.
 • Hoitoaluetta jäähdytetään, jotta hoidon lämpövaikutus vähenee.
 • Laserin voimakkuus säädetään yksilöllisesti.
 • Oikealla hoitoteholla, toimenpiteen aikana iholla tuntuu pientä nipistelyä ja pistelyä, mutta muuten hoitomuoto on kivuton.
 • Kipuherkille asiakkaille ihon pintaosaa voidaan tarvittaessa puuduttaa ennen toimenpiteen aloittamista.
 • Hoidettava alue käsitellään laserilla.
 • Hoito vaatii 3–8 hoitokertaa 4–8 viikon välein kehon alueesta ja karvan laadusta riippuen.

Jälkihoito

 • Hoidon jälkeen on normaalia että iho on turvonnut tai punoittaa lievästi. Heti hoidon jälkeen punoitusta voidaan poistaa jatkamalla jäähdytystä.
 • Käytä aurinkovoidetta (SFP 30–50) seuraavaan hoitokertaan saakka, jotta iho pysyy vaaleana.
 • Hoidon loputtua on hyvä käyttää suojavoiteita tarvittaessa kaksi kuukautta, jotta ihoon ei pääse muodostumaan ylimääräistä pigmentoitumista.
 • Karvanpoiston jälkeen hoitoalueelle saattaa kasvaa vaaleaa ja ohutta karvaa.

Sivuvaikutukset

 • Hoidolla ei normaalisti ole sivuvaikutuksia.
 • Sopivalla hoitoteholla hoito ei aiheuta kipua.
 • Kun lämpövaikutus on oikein määritetty, iholle ei tule rakkuloita ja karstoittumista.