Ajanvaraus

SAIRAALA SILUETTI

Sairaala Siluetti on esteettiseen kirurgiaan erikoistunut yksityissairaala. Meillä on vuosikymmenten historia plastiikkakirurgian edelläkävijänä, kehittäjänä ja kouluttajana. Olemme suomalainen perheyritys. Asiantuntevat ja kokeneet plastiikkakirurgimme ovat alansa parhaimmistoa. Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöllistä ja monipuolista palvelua ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä.

Siluetin kokemus kauneudenhoidon ja esteettisen kirurgian alalla on vertaansa vailla. Palvelumme korkeatasoisuudesta kertoo Sairaala Siluetille ainoana Suomessa myönnetty AAAASF-laatuluokitus, joka takaa korkealuokkaisen potilasturvallisuuden ja edellyttää jatkuvaa laadun tarkkailua.


SILUETTI SPA

Erikoislääkäri- ja terveyspalveluidemme lisäksi, Pohjoisesplanadilla toimii kattavia kauneus- ja hyvinvointipalveluita tarjoava Siluetti Spa. Pohjoismaiden ensimmäisenä anti-aging spana, Siluetti Spa tarjoaa hyvinvointia edistäviä hoitoja sekä monipuolisia ja tuloksellisia Medical spa -palveluita. Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti, yhdistäen koko osaamisemme asiakasta parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Ammattimaisella asiantuntemuksella, palvelun laadusta tinkimättä, haluamme olla alamme edelläkävijä myös tulevaisuudessa.

Tilaa eclub-uutiskirje

Etuna maksuton Siluetti konsultaatio (norm. 85€)
Kutsuja tapahtumiin, ajankohtaista tietoa ja vain klubilaisille tarjottuja etuja.

» Lue lisää
VARAA AIKA