Sairaala Siluetin maksutavat

Vastaanotto- ja toimenpidemaksut

Vastaanottomaksu maksetaan heti lääkärin vastaanoton jälkeen Sairaala Siluetin toimistoon. Toimenpiteen tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan viimeistään 15 vuorokautta ennen toimenpidettä.

Varausmaksu

Varausmaksu 550 € joka hyvitetään toimenpiteen kokonaishinnasta maksetaan toimenpideaikaa varattaessa. Varausmaksu hyvitetään varsinaisen toimenpidemaksun yhteydessä. Rahoitustapauksessa varausmaksu on 10% leikkauksen hinnasta, kuitenkin vähintään 550€.

Varauksen muutos tai peruutus

Jos toimenpide peruuntuu asiakkaan toimesta kuukautta ennen toimenpidepäivää, palautetaan koko varausmaksu asiakkaalle. Jos asiakas peruu toimenpiteen alle kuukauden mutta yli 15 vuorokauden sisällä ennen toimenpidettä, palautetaan asiakkaalle 50% varausmaksusta. Mikäli asiakas peruu toimenpiteen alle 15 vrk ennen toimenpidettä pidätämme sekä varaus- että toimenpidemaksun.

Maksuvälineet

Sairaala Siluetissa voi käteisen lisäksi maksaa myös yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Siluetti sopimus - osamaksumahdollisuus

Siluetti Sopimuksella saat Siluetin toimenpiteille jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Rahoitushakemuksen voit tehdä vastaanotolla ensikäynnin yhteydessä.

Siluetti Sopimus on helppo ja edullinen tapa maksaa hoidoista ja toimenpiteistä kuukausierissä. Siluetti Sopimusta haetaan Sairaala Siluetissa käynnin yhteydessä ja lainan myöntää Sairaala Siluetti. Sopimus on asiakkaan ja Sairaala Siluetin välinen, joten siihen ei liity kolmansia osapuolia.

Lue lisää sopimuksesta.