Vartalo

Sairaala Siluetin ammattitaitoiset ja kokeneet plastiikkakirurgit auttavat kaikissa vartaloon liittyvissä esteettisissä ongelmissa. Laadukkaisiin palveluihimme kuuluvat vartalon arpien korjaus, intiimikirurgia sekä käsivarsien, vatsan tai muun vartalon alueen muotoilu.

Kaikki Sairaala Siluetin hoidot perustuvat turvallisiin ja tutkittuihin lääketieteen menetelmiin. Varaa aika leikkaavan lääkärin vastaanotolle konsultaatioon.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Sairaala Siluetissa jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Vartalon leikkausten sekä rasvaimujen suunnittelu alkaa aina leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla. Kehittyneen Vectra 3D-tekniikkamme avulla pystymme havainnollistamaan potilaan tilanteen 3D-mallilla sekä suunnittelemaan leikkaukset tarkasti ja yksilöllisesti.

Varaa aika Sairaala Siluettiin leikkaavan lääkärin vastaanotolle konsultaatioon.

Kustannukset

Vartalokirurgian kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta ja käytetystä anestesiasta. Tarkka kustannusarvio tehdään aina hoitosuunnitelman yhteydessä. Vakuutus voi kattaa osan leikkauksista, mutta yleensä vain silloin kuin hoitotoimenpide liittyy sairauden hoitoon, synnynnäiseen epämuodostumaan tai epäsymmetrian hoitoon.

Siluetissa leikkausten hintaan kuuluvat tarvittavat tukiliivit tai -vyöt, ompeleiden poisto, jälkitarkastukset sekä sairaanhoitajan ympärivuorokautinen päivystys.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää sopimuksesta.


Varaa aika