Spa hoidot kasvoille ja vartalolle

Relaxing Spa Time 2 h

Koko kehoa hellivä ja aisteja hemmotteleva kahden tunnin spa-hetki alkaa lempeällä jalkakylvyllä. Voit valita Suite Menusta hetkeen sopivan eteerisen hoitoöljyn kokovartalon kylpyyn ja hierontaan. Hoitokokonaisuuden valinnan voit myös tehdä paikan päällä.

Hoitovaihtoehdot:

  • Vartalon kuorinta, hieronta ja Body Wrap
  • Vartalon kuivaharjaus ja kuumakivihieronta
  • Virkistävä kasvohoito ja kasvohieronta sekä pään ja jalkojen hieronta

Mahdollisuus varata etukäteen lisätunti (75 €/30 min.), jolloin voit nauttia hoidon jälkeen rauhallisista hetkistä hoitohuoneessa.

Hinta: 2 h 270 €

Rebalancing Aromatherapy Experience

- rentouttava aromaterapiahoito vartalolle ja kasvoille 1 h 50 min

SiluettiSpan täydellinen spa-elämys kasvoille ja vartalolle. Virkistävä ja puhdistava vartalonkuorinta silottaa ihoa, aromaterapeuttinen hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä. Öljyt valitaan asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Aromaterapeuttinen kasvohoito tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa. Lymfa- ja vyöhykepistehieronnat kasvoille saavat piirteet näyttämään rentoutuneilta ja ilmeen levänneeltä. Lopputuloksena nuorekas, heleä iho, levännyt keho ja mieli.

Hinta: 245 €

Spa Rituals 90 min

Vartaloa ja mieltä hellivä spa-hoito, jossa nautit kehoa puhdistavasta kuorinnasta, nestekiertoa elvyttävästä kylvystä sekä tasapainottavasta aromaterapeuttisesta hieronnasta. Tämä yksityinen spa-hetki jättää ihon hoidetun pehmeäksi ja kimmoisaksi. Asiantuntijamme auttaa yksilöllisesti sopivan vartalokuorinnan, kylvyn ja eteerisen öljyn valinnassa.

Hinta 225 €

SiluettiSpa Ritual Massage

- rentouttava anti-aging spa-hieronta vartalolle 75 min

Ylellinen vartalohoito ikääntymisen merkkien häivyttämiseen iholta rentouttaa ja tasapainottaa myös kehoa ja mieltä. Hoito alkaa koko vartalon virkistävällä ja puhdistavalla merisuolakuorinnalla, jota maustavat tropiikin hedelmät. Vartalohieronnassa ihoa hoitavat täyteläiset voiteet, jotka sisältävät runsaasti hyaluronihappoa, merikollageenia ja retinolia. Ne hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia ja tekevät ihosta pehmeän ja kimmoisan. Lopputuloksena nuorekkaampi, sileämpi iho. Suositellaan stressin sekä väsymyksen hoitoon.

Hinta: 175 €

Rebalancing Aromatherapy Facial

- rentouttava aromaterapiahoito kasvoille 50 min

Täydellinen spa-elämys virkistää välittömästi. Hoitoon valitaan ihotyypin mukaisesti hoitava kuorinta ja naamio. Aromaterapeuttinen kasvohoito tasapainottaa ja kosteuttavaa ihoa. Lymfa- ja vyöhykepistehieronnat saavat piirteet näyttämään rentoutuneilta ja ilmeen levänneeltä. Lopputuloksena nuorekas, heleä iho ja levännyt mieli.

Hinta 145 €

Rejuvenating Anti-Oxidant Facial

- virkistävä anti-aging-hoito kasvoille 70 min

Energiaa iholle ja mielelle antava kasvohoito. Tarkoin valittuihin luonnonraaka-aineisiin pohjatutuvat hoitotuotteet ravitsevat ja elvyttävät ihoa. Entsyymikuorinta kirkastaa ja mandariiniöljyhieronta rentouttaa. Antioksidanttinaamio palauttaa ihon kimmoisuuden ja suojaa ihosoluja ikääntymiseltä. Hoitotuloksena iho on heleä ja olo hyvä.

Hinta: 160 €