Hörökorvaleikkaus ja korvien muotoilu (otoplastia)

Synnynnäinen ulkokorvan epämuotoisuus tai ulkonevat korvat voivat olla poikkeavuudeltaan eri vaikeusasteisia. Me Sairaala Siluetissa korjaamme ulkonevia korvanlehtiä ja hörökorvia.

Kenelle hörökorvaleikkaus sopii?

Ulkonevia korvia, hörökorvia ja korvan muotovirheitä korjataan Sairaala Siluetissa kaikenikäisiltä asiakkailta, myös lapsilta.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Hörökorvaleikkauksen suunnittelu alkaa Sairaala Siluetin plastiikkakirurgin vastaanotolta. Asiakas saa käynnin yhteydessä yksilöllisen hoitosuunnitelman sekä kustannusarvion toimenpiteestä.

Hörökorvaleikkausmenetelmä

Plastiikkakirurgit käyttävät yleensä menetelmää, jossa korvarusto pehmennetään ja muotoillaan ompelein. Leikkaus olisi teknisesti helpompi, jos rusto katkaistaisiin, mutta katkaisumenetelmässä ruston leikkauspinnan reuna voi alkaa näkyä vuosien kuluttua ja vaatia korjauksen. Siksi Sairaala Siluetissa suositaan vaativampaa taivutusmenetelmää. Mahdolliset komplikaatiot kuten paikallinen tulehdus ja verenpurkaumat ovat helposti hoidettavissa.

Hörökorvaleikkauksen hinta

Korvan muotohäiriön hoitokustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Vastaanotolla annetaan tarkka kustannusarvio suunnitellusta hoidosta. Sairausvakuutus kattaa joissakin tapauksissa osan korvan muotohäiriöiden hoitokustannuksista.

Hinnat alkaen.

Hörökorvaleikkaus
4132€ (alv 0%)
5112€ (alv 24%)

Hinnaston alkaen hinnat ovat Siluetti Peruutushintoja.
- Siluetti Peruutus -hinta: -20 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää