Laserhoidosta apua pigmenttimuutoksiin

Laserhoidosta apua pigmenttimuutoksiin

Samira

Kosmetologi

Mistä pigmenttimuutokset tulevat?

Pigmenttimuutokset voivat olla synnynnäisiä, kuten esimerkiksi pisamat ja syntymämerkit. Ikä, hormonitoiminnan muutokset, kuten raskaus ja ehkäisymenetelmät sekä UV-säteily aiheuttavat pigmenttimuutoksia. Auringonvalo voimistaa jo olemassa olevia läiskiä ja aiheuttaa uusia pigmenttimuutoksia. Auringon UV-säteilyn johdosta ihon pigmenttisolut alkavat tuottaa liikaa pigmenttiä, mikä näkyy ihon pinnalla värimuutoksina. Tehokas aurinkosuojaus on ainoa keino ehkäistä pigmenttimuutoksia.

Pigmenttimuutoksia voidaan vaalentaa hoitovoiteilla, kemiallisella kuorinnalla ja laserilla.
Hoitovoiteita on hyvä käyttää kotihoidossa, mutta niistä on harvoin riittävästi apua ainoana hoitomuotona. Pigmenttimuutoksesta riippuen esimerkiksi happokuorintojen sekä laserhoitojen sarjahoidoilla saadaan hyviä tuloksia mihin tahansa kehon alueelle. Pienet muutokset voivat korjaantua yhdellä hoitokerralla, mutta laajoihin ja itsepintaisiin muutoksiin vaaditaan useimmiten useampi hoitokerta.

Cutera®Limelight™-laser on tehokas kasvojen, kaulan ja dekolteen pigmenttimuutosten hoidossa
Cutera®Limelight™-hoito perustuu ihon pigmentin lämpöreaktioon. Hoidetun alueen pigmenttimuutos tummuu pulssivalon lämpöenergian johdosta ja muuttuu rakeiseksi sekä hilseileväksi. Pigmentti poistuu ihon oman aineenvaihdunnan mukana. Hoito tuntuu iholla kevyenä polttavana nipistyksenä. Hoitoon ei tarvita kipulääkitystä tai puudutusta.

Cutera®Limelight™-hoidolla voidaan käsitellä koko kasvojen alueen pigmenttimuutokset kerralla. Hoidon jälkeen iho on kauttaaltaan heleämpi ja elpynyt. Iho saattaa punoittaa hoidon jälkeen muutaman tunnin tai enimmillään seuraavaan päivään asti. Hoidon jälkeen tulee suojautua hyvin auringolta 2-4 viikon ajan, sillä kaikki laserhoidot altistavat ihon auringon UV-säteilylle. Hoitotulokset ovat nähtävissä muutaman viikon kuluessa hoidosta.

Tule meille pigmenttimuutosarviointiin sekä kuulemaan lisää Cutera®Limelight™- hoidosta.


Varaa aika konsultaatioon


Limelight kasvoille 455€/kerta, 1065€/3 kertaa
Yksittäisten pigmenttimuutosten poisto 250€

Laserhoito asiakas