Spa tuotesarjat


PEVONIA BOTANICA

Vihreä polku ihon hyvinvointiin

Siluetissa on otettu käyttöön Pevonia Botanica -sarja, joka on amerikkalaista alkuperää oleva huippulaadukas spa-sarja. Sarjan tuotteet ovat luontoystävällisiä niin koostumukseltaan kuin pakkauksiltaankin.

Tuotteiden upeat raaka-aineet tulevat ympärimaailmaa ja päätyvät ihoaan hellivien iloksi vasta perusteellisen testauksen ja tuotekehityksen jälkeen. Pevonia Botanica -sarjassa on kattavat tuotelinjat kaikille ihotyypeille, miehille ja naisille. Tuotteita käytetään Siluetti Span hoidoissa, sekä myydään kotikäyttöön.

Pevonia.fi

Maahantuoja: Melon Oy

MEDICALIA CLINICAL SKINCARE

Kaunistavaa lääketiedettä

Yhdysvaltalainen ihonhoitosarja, Medicalia Clinical Skincare, on kehitetty esteettisten hoitojen tueksi sekä erilaisten kasvojen ja vartalon iho-ongelmien hoitoon. Medicalia vie kliinisen ihonhoidon uusiin ulottuvuuksiin hyödyntämällä tehokkaimpia, tieteellisesti tutkittuja ja testattuja menetelmiä.

Tuotteet ovat koostumukseltaan hyvin innovatiivisia. Ainutlaatuisen moniprosessitekniikan avulla voiteista saadaan täyteläisiä, hyvin imeytyviä sekä tuloksellisia hoitotuotteita. Kaikista tuotteista on tarkkaa tutkimustietoa ja siksi Medicalia on esteettisiä hoitoja tekevien lääkäreiden suosittelema ja käyttämä sarja. Tuotteet ovat allergiatestattuja ja tuoksuttomia.

Esteettisten hoitojen lisäksi Medicalia auttaa monissa arkissa iho-ongelmissa, kuten aknen hoidossa, raskausarpien ennaltaehkäisyssä, selluliitin nujertamisessa ja ikääntymisen myötä tulevissa ihomuutoksissa.

Lue lisää

Testattua huipputeknologiaa
Medicalian tuote-edut ovat tutkitusti havaittavissa erityisesti ennen esteettisiä hoitoja ja niiden jälkeen. Tuotteilla hoidettu iho on vastaanottavaisempi esimerkiksi laserhoidoille ja kuorinnoille. Mahdolliset esteettisen hoidon sivuvaikutukset, kuten kuumotus ja arpeutuminen ovat lievempiä. Paranemisprosessi on nopeampaa, hoito miellyttävämpää ja tuloksellisia.

Kotihoitoa ja tuloksellisia kemiallisia kuorintoja
Siluetti Spasta ja Sairaala Siluetista voi ostaa Medicalian tuotteita kotikäyttöön. Lisäksi palveluihimme kuuluu kolme tuloksellista kemiallista Medicalia-kuorintaa, joita Siluetti Span kosmetologit tekevät lääkärin ohjeistamina.

Medicalia.fi

Medicalia Clinical Skincare -sarjan maahantuoja on Melon.fi

EMANI MINERALS

Ensimmäisenä Suomessa Siluetti Spassa

Yhdysvaltalainen EMANI MINERALS on mineraalimeikkisarja, joka on suunniteltu meikkitaiteilijoiden, ihotautilääkäreiden, plastiikkakirurgien ja kosmetologien käyttöön. EMANI MINERALS on tehty ihoa hellivistä luonnonmineraaleista ja siksi sarja soveltuu kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

EMANI MINERALS meikit:

  • ovat kevyitä, mutta peittäviä koostumukseltaan
  • antavat iholle pehmeän ja kauniin heleän sävyn
  • eivät tuki ihohuokosia ja sopivat käyttöön myös tehokkaiden, ihoa hoitavien toimenpiteiden jälkeen
  • on valmistettu luontoa kunnioittaen

Emani.fi

Maahantuoja: Melon Oy

FIRELIGHT-KYNTTILÄT

Kaunista tunnelmaa kotiin ja lahjaksi läheisille

Firelight-parafiiniöljykynttilät ovat suupuhallettuja, yksilöllisiä lasikynttilöitä. Kynttilän sydänlanka on lasikuitua, mikä takaa langan palamattomuuden ja kestävyyden. Kynttilä on tuoksuton eikä savuta.

Firelight.fi

Maahantuoja: Melon Oy