IHON HIONTA JA LASERKUORINTA

Vanhenemisen ja auringon aiheuttamat rypyt, uurteet sekä kohoumat tai aknen aiheuttama ihon epätasaisuudet voidaan hoitaa ihon hionnalla, laserkuorinnalla tai kemiallisella kuorinnalla. Hiilidioksidilaser on tehokkain kuorintalaser, mutta sen haittana voi olla pitkä toipumisaika. Syvähajontalaser eli ns. fraktionaalinen laser jättää käsittelyalueiden väliin pieniä saarekkeita, joista ihon pintakerros pääsee nopeasti uusiutumaan ja toipumisaika jää lyhyeksi. Uusi kuorintalaser Pearl kuorii riittävän syvältä ja sen lämpövaikutus kutistaa syvempiä osia aiheuttamatta kuitenkaan pitkää punoitusvaihetta tai värieroa kuten hiilidioksidilaser.

AKNEARPIEN JA IHORYPPYJEN HOITO

Aknen aiheuttama ihon epätasaisuuden hoitoon on useita menetelmiä. Ihon hionnalla, laserkuorinnalla tai kemiallisella kuorinnalla ja ns. fraktionaalisella laserilla, "syvähajontalaserilla" voidaan helposti hoitaa aknen aiheuttamia ihomuutoksia. Hankalimmissa tapauksissa voidaan tarvita arpikuoppien mekaanista irroittelua ja arven alle tehtävää rasvansiirtoa.

Samoilla menetelmillä voidaan myös tasoittaa pieniä ryppyjä, uurteita ja ihon värimuutoksia. Hionnan tai kuorinnan jälkeen uusi iho syntyy kireämpänä ja sileänä, joten menetelmä sopii hyvin iän tuomien muutosten hoitoon.

Ihon mekaaninen hionta eroaa laserhionnasta siten, että hionta-alueen väriraja hiomattomaan ei tule niin selvänä näkyviin kuin hiilidioksidilaserhionnassa, joten voidaan hioa pieniä alueita, jotka ulottuvat kasvojen esteettisten rajojen yli. Arven mekaanista hiontaa käytetään erityisesti silloin, kun on tarve poistaa ihoon on joutunutta vierasmateriaalia ( ns. asfalttitatuaatio).

Kemiallinen kuorinta arpien ja ryppyjen hoidossa on yleensä kevyempi vaihtoehto, koska eri kuorinta-aineilla voidaan hallita hoidon syvyys sopivaksi, mikä matalampaa kuorintaa vaativissa tapauksissa nopeuttaa toipumisaikaa.

YKSILÖLLINEN HOITOSUUNNITELMA

Koska eri kuorinta- ja hiontamenetelmät vaikuttavat eri tavoin, valitaan menetelmä yksilöllisesti hoidettavan ihomuutoksen, ihon kunnon ja värin perusteella. Sairaala Siluetissa hoitotoimenpiteiden suunnittelu alkaa aina plastiikkakirurgin vastaanotolla ja jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma.

KENELLE IHON LASERKUORINTAA SUOSITELLAAN?

Ihon hionta tai kuorinta sopivat kaikenikäisille ja toimenpiteillä voidaan tasoittaa aknearpia, pieniä ryppyjä, ihon uurteita sekä ihon värimuutoksia.

SAIRAUSLOMA

Ihon hionnassa ja kuorinnassa, hoito voidaan valita sen mukaan kuinka monta päivää potilas voi olla toipilaana. Sairauslomaa tarvitaan yleensä 1–3 viikkoa hoitotoimenpiteestä riippuen. Ihoalue punoittaa vielä senkin jälkeen, mutta punoitus on peitettävissä värivoiteilla.

IHON LASERKUORINNAN HINNAT

Ihon hionnan tai kuorinnan ja syvähajontahoidon kustannukset riippuvat toimenpiteen laajuudesta. Tarkan kustannusarvion saatte vastaanotolla, jossa jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Hoidettaessa aknen aiheuttamaa kuoppaisuutta tai vammasta aiheutunutta ihon epätasaisuutta vakuutus saattaa korvata osan kustannuksista ja hoito on lääkärin suorittamana arvonlisäveroton.

Hinnat alkaen.

Laserkuorinta
koko kasvot
1156€ (alv 0%)
1433€ (alv 24%)
Laser syväkuorinta
koko kasvot
3120€ (alv 0%)
3868€ (alv 24%)

Hinnaston alkaen hinnat ovat Siluetti Peruutushintoja.
- Siluetti Peruutus -hinta: -20 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää


Lue lisää Cutera Pearl laserhoidosta