Käsivarsien muotoiluleikkaus

Sairaala Siluetissa raajojen paikallista ihon löysyyttä ja ihonalaista rasvakudosta korjataan dermolipektomia-leikkauksella. Toimenpidettä käytetään usein varsinkin pakaroiden, reisien ja olkavarsien, eli kansankielellä ”allien” ihon löystymistä korjaamaan. Raskaus, painonvaihtelu tai pitkäaikainen lihavuus saattavat venyttää ihonalaista tukikalvoa, jolloin iho ei enää seuraa alla olevien lihasten muotoa.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Kaikki vartaloa muokkaavat toimenpiteet suunnitellaan Sairaala Siluetissa huolellisesti. Suunnittelutyö alkaa aina leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla. Ensikäynnillä keskustellaan asiakkaan toiveista ja odotuksista sekä käydään läpi kaikki oleelliset toimenpiteeseen liittyvät seikat aina leikkaukseen valmistautumisesta jälkitarkastukseen. Ensikäynnillä asiakkaalle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä kustannusarvio.

3D-mallinnus havainnollistaa

Ennen toimenpidettä leikattava alue kuvataan. Valokuvien lisäksi Sairaala Siluetissa otetaan 3D-kuvat, joiden avulla lähtötilanne arvioidaan, tuleva tilanne mallinnetaan sekä asiakkaan toipumista voidaan seurata. Rasvansiirrolla aikaansaatu kudoksen tilavuuden muutos voidaan myös mitata kolmiulotteisella kuvauksella.

Kenelle sopii?

Käsivarsien muotoiluleikkauksesta on apua kaikenikäisille miehille ja naisille, jotka kärsivät ihonalaisen tukikalvon venymisestä. Käsivarsien muotoiluleikkaus on myös tehokas korjausmenetelmä iän aiheuttamiin muutoksiin, kuten kudosten löystymiseen ja laskeutumiseen. Tällä muotoiluleikkauksella voidaan paikallisesti poistaa raajojen alueella ylimääräistä ihoa ja rasvaa. Leikkauksessa ylimääräinen iho ja ihonalainen rasvakudos poistetaan ja samassa yhteydessä korjataan vahingoittuneita ja venyneitä kudosten tukikalvoja.

Käsivarsien muotoiluleikkauksen hinta

Hinnat alkaen.

Käsivarsien muotoilu
6508€ (alv 24%)

Hinnaston alkaen hinnat ovat Siluetti Peruutushintoja.
- Siluetti Peruutus -hinta: -20 % alennus leikkauksen kokonaishinnasta, jos potilaalle sopii Siluetin ehdottama peruutusaika leikkauspäiväksi. Peruutusaikojen tarjonta vaihtelee varaustilanteen mukaan.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää