Huulten täyttö ja muotoilu

Sairaala Siluetissa huulten muotoilu suoritetaan leikkaamalla tai lisäämällä omaa kudosta tai vierasainetta. Huulien muoto ja asento määräytyvät kasvojen muodon ja hampaiden asennon mukaisesti. Sairaala Siluetissa huulia voidaan myös ohentaa tai lyhentää, myös huuliryppyjä voidaan hoitaa.

Jos et ole tyytyväinen huuliesi muotoon, varaa aika Sairaala Siluettiin leikkaavan lääkärin vastaanotolle konsultaatioon. Konsultaatiokäynti ei velvoita leikkaukseen.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Sairaala Siluetissa kaikille asiakkaille tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma sekä kustannusarvio. Huulten muoitoilun suunnittelu alkaa aina leikkaavan plastiikkakirurgin vastaanotolla. Ensikäynnillä keskustellaan asiakkaan toiveista ja odotuksista sekä käydään läpi kaikki oleelliset toimenpiteeseen liittyvät seikat aina leikkaukseen valmistautumisesta jälkitarkastukseen.

Erilaiset tekniikat huulten muotoiluun

Huulia voidaan suurentaa ja paksuntaa kahdella tavalla: käyttämällä potilaan omaa kudosta kudossiirteenä tai lisäämällä kudokseen vierasainetta. Jos käytetään omaa kudosta, voidaan huulet muotoilla rasvasolusiirrolla, kielekesiirteenä tai vapaana siirteenä.

Toipuminen ja jälkihoito

Huulen kudos turpoaa helposti toimenpiteen jälkeen, joten huulen toimenpiteisiin kannattaa varata vähintään kymmenen päivää toipumisaikaa. Huulten muotoiluleikkaukset ovat yleensä tehtävissä paikallispuudutuksessa. Laserilla leikkaaminen vähentää verenvuotoa ja jälkiturvotusta. Lymfahoidolla on turvotusten poistumista nopeuttava vaikutus.

Huulien muotoilun kustannukset

Huulien muotoilun kustannukset riippuvat toimenpiteen laadusta ja laajuudesta. Jo leikkaavan lääkärin ensikäynnillä asiakkaamme saavat tarkan ja yksilöllisen kustannusarvion suunnitellusta hoidosta.

Siluettisopimus - osamaksumahdollisuus

Sairaala Siluetista on saatavilla myös Siluettisopimus, joka mahdollistaa leikkauksen maksamisen kuukausimaksulla. Lue lisää


Varaa aika